- 29 Haziran 2017
- 321
- 375
- 18
- 44
- Konu Sahibi ipekben375
-
Niye dert ettiniz bu kadar?
Bende sanane yazdim diye banlandim gecen
Normalde daha sert yazdigim da oluyor da o gun mune konudaydi 'yakalandim'"Şaka" yazsam... bir şey olurmu :)
Konu disi ama profil fotonu degistirmene cok sevindim :)Olur böyle şeyler hayatın merkezi değil burası parada vermiyoruz girerken vede keyfi yasaklama vermiyolar kimseye.
Yaygaraya gerek yok
ahhh... ahhh...
başka dert bulamadım... :)
napimmm :)
yok yaa... aslında burada yazma amacım... sadece diğer insanların başına da geliyormuy du?
ya da belki öneri almaktı...
ama fark ettim ki KK dert etmiş kendine... :)
hayır yazılarıma baktım. kötü bir şey yok...
aksine genelde yapıcı da ya da esprili yazmışım...
demek ki dedim benim göremediğim bir şey var... yazma amacım buydu ..
Offf anladık ban yedin üsluptan sanırsın dünyanın sonu
Mune kendileri yine ban yemek istiyormuş,ilginelenebilir misiniz ?
Konu disi ama profil fotonu degistirmene cok sevindim :)
Öneri almaksa gerçekten amacınız biz burda istediğimize hakaret edemiyoruz, siz de etmeyin.
ben bu siteden yaklaşık 3 kere komple atıldım, hatta bir tanesi 3 sene sürdü ama tek bir konu açmak aklıma gelmedi ya la
yani özetle o kadar takılma ipekben.. site işte, geziyoruz, eğleniyoruz, tartışıyoruz, banlanıyoruz, atılıyoruz ve geri dönüyoruz ya da dönmüyoruz.. gelecek sefere argoları açık açık yazma, tata yaz mesela anlarız biz
Harcanmışsın desene ofişben bu siteden yaklaşık 3 kere komple atıldım, hatta bir tanesi 3 sene sürdü ama tek bir konu açmak aklıma gelmedi ya la
yani özetle o kadar takılma ipekben.. site işte, geziyoruz, eğleniyoruz, tartışıyoruz, banlanıyoruz, atılıyoruz ve geri dönüyoruz ya da dönmüyoruz.. gelecek sefere argoları açık açık yazma, tata yaz mesela anlarız biz
ben beklemiyorum... ya...
bence site sahibi bunda bir problem görmemeli...
biz bir platformsak herşeyin açık açık konuşabilme durumu olduğunu düşünüyordur diye tahmin ediyorum...
bilmiyorum ki bende yeniyim gerçi...
İşte bazı kurallar var.Mesela bu konu için bu linkteki bölüme konu açacaksınızneden???
kendi özelimi açtım ben... mune ablanızın özelinimi açtımm...???
üsluptan dolayı uyarı aldım diyorum. ne kadar ayıp...
bunu da burada ilan ediyorum...
bu benimle alakalı...
aksine mune ablanızı ne kadar dikkatli, üsluplu diye yüceltiyorum...
sitenin denetildiğini, takip edildiğini kanıtlıyorum...
bunun neresi kötü...
heee ... hanımlar bakın, görün... sizin de başınıza gelir... dikkatli olur diyorum...
neden özeldin yazim?
Hmmmm nedense bu açıklama işkillendirdi benibilmiyorum ki bende yeniyim gerçi...
Sizi alintilamamistim zatendeğiştirmedimki ...
profilim başkasının profili karışmış durumda şu an...
başkasının bildirimleri geliyor bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?