• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üsküdar Çengelköy'lü kimsecikler yokmu KK' da ??

dream0

Hakkidir Hakk'a tapan milletimin Istiklâl.. (☆
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
1.039
691
158
Çengelköylü kimler var...:anneadayı:

Vay bee çengelköy lü bitek ben varım galiba koca kk da :KK48:

Bende çamlıktepe deyim.. Ay ne güzel sonunda cıktı bırılerıı..:KK52:

Bir zamanlar Nato yolunda maxi city nin karsisinda oturuyordum.
Maxi city duruyor mu yerinde acaba:KK64:

Hıhı bizde esimle sevgiliyken cook gezerdık, evlenmeme bi ay kala falan kapandı :anneadayı: Ugursuz geldım galıba cengelköye:KK48:

Kimblir belkide markette otobüste durakta görüyoruzdur birbirimizi :) inş. kalabalık olursak çınaraltında bir kahve içmek isterim :KK55:

ben şuanda orda değilim ama 2 yıl Vaniköy'de çalıştım. Manzarısı benzersiz.Orada bir devlet kurumu var umarım tahmin etmişsinizdir Tam vaniköy sahilde. Çengelköy çok özel bir yer.Orada bir ciğerci ve kokareççi var mükemmeldir. Ya hatıralarım canlandı :KK23:

ben şuanda orda değilim ama 2 yıl Vaniköy'de çalıştım. Manzarısı benzersiz.Orada bir devlet kurumu var umarım tahmin etmişsinizdir Tam vaniköy sahilde. Çengelköy çok özel bir yer.Orada bir ciğerci ve kokareççi var mükemmeldir. Ya hatıralarım canlandı :KK23:

Ihımm ıhhımmm.. Hamileyiz burda,, ciger neysede kokorece dayanamam sus kız :anneadayı::KK48:

Back