• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

tamam bende kısır yapıp gelıyorum patateslı ısterım ama böreklerııı :9::9::9:

ohh ıyısın vallah, sana ıyı eğlenceler canım görüşürüz yıne :16::16:

önce temizlik sonra patatesli börek :9::9: börekleri yeyip ya yapmaktan vazgecersen :9::9:

rabbim hayirli evlatlar versin canim, bu gunlerin tadini cikart, ve bol dua et bebegin miz miz olmasin diye :))))

yas kac buarada? eniste nereli? (merakliya bak sen )))) )

ben geldigimde de siz olmuyonuz :20:

eglencendende kalmiyorsun rabiacim :)) kiz sen almanyanin hangi sehrindendin? ben yakinda yine gelecem de almanyaya hazir gelmisken bi cayini icerim, borek corek de yaparsin herhalde :52::52::52:
ama ev temizleme isini genc arkadaslarimiza yaptir ben full time calisiyorum :)))

hadi bi gun belirleyinde (ilerki tarihe tabi) bulusalim bisekilde. illa birinin evinde degilde bi yerde oturur biseyler yer icer sohpet ederiz

bayern bölgesinden vefalim,seve seve beklerim canim :16::16: sen gel is yaptirirmim sana

bizim kizlar varken elimiz sicak sudan soguk suya degmez :9::9:

önce temizlik sonra patatesli börek :9::9: börekleri yeyip ya yapmaktan vazgecersen :9::9:

bayern bölgesinden vefalim,seve seve beklerim canim :16::16: sen gel is yaptirirmim sana

bizim kizlar varken elimiz sicak sudan soguk suya degmez :9::9:

ooo uzakmissin anam :)))

kölnde fln olsan neyse :31:

frankfurta gelecegim yakinda bi ark ziyarete

yine de davetin icin tsk ederim cnm

selam kizlar hayirli aksamlar hepinize nezamandir giremedim buralarda yoktum sevdigimle ufak bi istanbul tatili yaptik onun hazirligi sinavlar is derken giremedim herkes iyidir hastaliklar atlatilmistir insallah :16:

Son düzenleme:
selam kizlar hayirli aksamlar hepinize nezamandir giremedim buralarda yoktum sevdigimle ufak bi istanbul tatili yaptik onun hazirligi sinavlar is derken giremedim herkes iyidir hastaliklar atlatilmistir insallah :16:

hosgeldin kacak :9:

bende bu kiz nereye kayboldu diyordum :9:

sevgilini bulunca bizi unutdun :19:

hosgeldin kacak :9:

bende bu kiz nereye kayboldu diyordum :9:

sevgilini bulunca bizi unutdun :19:

hosbulduukkkk....ah ah napim 3aydir görmüyordum özlemisim sevdigimi :17: simdiyse "dokunmayin dostlaaaaaarrr yaraaaaliiiyaaaaammm" modundayim ayrilik zor oldu valla :84:

Back