Üşenmeyin Kızlar, Mankenlerden Ne Eksiğimiz Var??

sen bide yarın gör daha fena acıycak büyük ihtimalle
amaaaan kadın olmak zor iş şekerim valla:KK9:
neyse bidaki hafta aynı acılara bende girişeceğim
dur şu ilk sayfalara
bnmm videonun içeriği hakkında resimler koyimde bi bak canım.
valla şu sitenin yavaşlığıda cidden öldürecek beni
giresim gelmiyor yaaa
ne zaman düzene gircek bi türlü anlamış değilim

evet yarınıda var bunun:KK9: neyse artık zahmetsiz rahmet olmaz katlanacağız. hakkaten yaaa hep söylerim bu lafı kadın olmak çok zor. helede bizim gibi dört dörtlük olmaya uğraşan lar için bazısı aldırmıyor ya şaşıyorum inş. öyle olmam aldırmayıp yapmamaktansa aldırıp yapamamayı tercih ederim çünkü eninde sonunda yaparsın:emir_bebek:
haftaya seni de görürüm ben esnek takır takır yapıyorken hareketleri :KK12:sen ham ham gezecen:KK9:
neyse canım sakin ol inş. düzelir site.tamamdır bekliyorum lresimleri

canım benzeşen hareketler çoğu callenetıcs ile inş. işe yarar bunlarda. yalnız bayağı esnetiyor vucudu etkisi gözle görülmese bile esnemek de insana mutluluk verir azim verir valla

tatlım benim çıkmam gerekiyor spor yapmanın yanı sıra başka kararlarda aldım düzenli bir hayat:) geç yatmayıp erken kalkıp vaktimi bereketlendireceğim inş. ve kitap okuyacağım bu aralar bomboş bir kişilik olduğumu farkettim de:KK37: senin cevapları beklerken dergi okudum o aralarda mesela inş. başarabilirim bunları her daim:KK39: iyi geceler diliyorum kelebekciğim görüşmek üzere:KK48:

görüşürüz canım.
çok memnun oldum tanıştığımıza tekrar bekliyorum.
kararların çok güzel
devamını diliyorumm.
öpükk:KK54:

kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum:KK3:
sürekli spora başlayıp bırakan biri olarak bu sefer kesin karar aldım. başlayacağım ve bırakmayacağım:KK52: yemek yemek gibi bir alışkanlık haline gelsin istiyorum.
üstelik şuan nişanlıyım, yakın zamanda düğün tarihimizi belirleyeceğiz. hemen harekete geçmem lazım, zayıfım ama selilütlerim var. ayrıca sıkılaşmam gerek, hem de acilen. boyum 1.68, kilom 55. buna rağmen karnım yağlı:KK37: şöyle taşşşş gibi olsun istiyorum, oturuşumda spor yaptığım anlaşılsın:KK52: birbirimizi dürtelim va sporu bırakmayalım.
şuan elimde Tuğba Özay'ın fitnes cd si var, bir de Ebru Şallının videoları.

osysumus nişanı atlatmışsın, hayırlı olsun:KK71: ben de Haziranda nişanlandım.
kelebek sana da hazırlıklarında kolaylık diyorum. yakında hepimiz nişanlı ve sportmen hatunlar olucaz:KK61: bu arada bence kilon normal, boyumuz ve kilomuz çok yakın. bence gayet iyiyiz, ne çok zayıf duruyoruz hastalıklı gibi, ne de tombiş:KK19:

bugün yavaştan başlıyorum kızlar. henüz ne yapıcağıma karar vermedim:KK37: akşama yazmaya çalışırım.

hoşgeldin bitanem aramıza,
seninde düğün var demek canım,
Allah kolaylık versin.
bırakmıycaz inşallah birbirimizi gaza getirerek devam edeceğiz:21:
ben inanıyorum canım.
akşama mutlaka bekliyorum,:KK31:
ne yaptın ne ettin hangisini kullanacaksın haberdar et canım..

kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum:KK3:
sürekli spora başlayıp bırakan biri olarak bu sefer kesin karar aldım. başlayacağım ve bırakmayacağım:KK52: yemek yemek gibi bir alışkanlık haline gelsin istiyorum.
üstelik şuan nişanlıyım, yakın zamanda düğün tarihimizi belirleyeceğiz. hemen harekete geçmem lazım, zayıfım ama selilütlerim var. ayrıca sıkılaşmam gerek, hem de acilen. boyum 1.68, kilom 55. buna rağmen karnım yağlı:KK37: şöyle taşşşş gibi olsun istiyorum, oturuşumda spor yaptığım anlaşılsın:KK52: birbirimizi dürtelim va sporu bırakmayalım.
şuan elimde Tuğba Özay'ın fitnes cd si var, bir de Ebru Şallının videoları.

osysumus nişanı atlatmışsın, hayırlı olsun:KK71: ben de Haziranda nişanlandım.
kelebek sana da hazırlıklarında kolaylık diyorum. yakında hepimiz nişanlı ve sportmen hatunlar olucaz:KK61: bu arada bence kilon normal, boyumuz ve kilomuz çok yakın. bence gayet iyiyiz, ne çok zayıf duruyoruz hastalıklı gibi, ne de tombiş:KK19:

bugün yavaştan başlıyorum kızlar. henüz ne yapıcağıma karar vermedim:KK37: akşama yazmaya çalışırım.

aramıza hoşgeldin tatlım süpersin sende de azim gördüm. aynen dediğin gibi her halimizden spor yaptığımız belli olsun o kadar taş olalım yani:KK9:
seninde hayırlı olsun canım :KK71:düğün ne zaman inş. ?
nerenle sorunun önce onu söyle zayıflamak mı istiyorsun yoksa belirli yerleri mi şekle sokmak istiyorsun bak karnım yağlı dedin sana bir video linki koyacağım 8 dk lık bir video süper birşey ama yakıyo baya hem zamanını çok almaz hem de eritirsin kısa zamanda inş.

kız 55 kilo zaten ay daha ne kadar zayıf olsun,:KK9:
bence göbegi ertip vücudu şekle sokmak istiyor canım:KK31:

kelebek, osysumus iyi dilekleriniz için teşekkür ederim:KK71: düğün tarihimiz belli değil. nişanlımın tayini Ankaraya çıktı. müdürü onaylarsa bir kaç haftaya Ankaraya dönücek. sonra düğün tarihi belli olucak. hemen 1 ayda yaparız diyor, biraz zor ama:44: o kadar hazırlık nasıl yetişsin.

hiç sormayın, hangi bölgem sorunlu değil ki:KK53: amacım sıkılaşmak,etlerim hiç sıkı değil, özelliklede popom:63: sinir oluyorum, iç bacak kısmımında sıkılaşmaya ihtiyacı var, azıcıkta göbişim... kısacası tüm den:KK60:
kilom iyi ama selilüt, çatlak ne arasan var. çatlak geçmez ama bari selilütlerimden kurtulayım. kızartma yemem, kola içmem ama illet gitmiyor.

osysumus video için teşekkür ederim:KK54:

şimdi müzik açıcam, kulaklığı takıp 10 dk ısınma amaçlı dans edeyim diyorum. sonra aklıma gelen hareketlerden bazılarını yapıcam, neler yaptığımı akşama yazarım, kendimi çok yormayım diyorum. yeni bağırsak ülseri atlattım. çok yüklenmeyeyim.

kız bir ayda düğün olur mu hangi biri yetişsinn kuzumm
Allah kolaylık versin.

ya geçmiş olsun canım, bencede çok yorma kendini..
hafif hareketler yap.
bol bolda su iç
ah şu su, en önemli baş faktörlerden zaten
bide hatırlayıp içebilsem.
bırak suyu yemeği bile yemegi hatırlamıyorum yaa
fotosentez yapanlardanım benn:KK9:

hiç sorma, 1 aya yetişmek mümkün değil. çok zor beğenirim, sırf eşya almamız 1 ay sürebilir:KK1:

annem spora başladığımı duydu ve güzel bir fırça yedim. 1 ay hasta yattım ve 4 kilo verdim. 1 kiloyu geri aldım, sürekli kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum. gene de kızdırdım. aman daha yeni kaltın ayağa vs. yaptığım hareketlerle zayıflanmaz ki:KK17: hemen yaptıklarımı yazayım:
10 dakika dans:KK66:
yere yan yatıp bacağımı makas gibi açıp kapadım: 30 kere
dizlerimin üzerine çömelip,ayağımı tekme atar gibi geriye doğru ittim: 60 kere aynı hareketin benzerini yaptım: 30 kere
mekik: 10 kere
yan mekik:10 kere
benden bugünlük bu kadar. aklıma geldikçe popomun kaslarını sıkıp bırakıyorum. bir de oturduğum terde kollarımı açıp kapatıyorum. göğüs kaslarına iyi geliyormuş.

siz neler yaptınız kızlar?

iyi yapmışsın kuzum genede kendini fazla zorlama
anneni kızdırmayalım şimdi :KK31:
ama yaptığın hareketler zaten yumuşak şeylermiş
azda olsa düzenli yapılması gerektiğine inanıyorum bende.
bu arada bilmiyorum biliyormusun ama fındık yağı iyi geliyormuş çatlaklara
popomdaki selülit ve çatlaklar çok fena tepemi attırıyor:KK53:
bende bi ara alıp kullanmam lazım.
tabi tamamen geçirmiyor bu meleti ama
izlerini hafifletiyormuş.

ben bidaki pazara başlayacağım spora.
osysumus başladı çoktanda daha gelmedi
kız bu ne spordu nerden kaldın
kulaklarını çınlatim arkandandan:KK9:

kelebek, osysumus iyi dilekleriniz için teşekkür ederim:KK71: düğün tarihimiz belli değil. nişanlımın tayini Ankaraya çıktı. müdürü onaylarsa bir kaç haftaya Ankaraya dönücek. sonra düğün tarihi belli olucak. hemen 1 ayda yaparız diyor, biraz zor ama:44: o kadar hazırlık nasıl yetişsin.

hiç sormayın, hangi bölgem sorunlu değil ki:KK53: amacım sıkılaşmak,etlerim hiç sıkı değil, özelliklede popom:63: sinir oluyorum, iç bacak kısmımında sıkılaşmaya ihtiyacı var, azıcıkta göbişim... kısacası tüm den:KK60:
kilom iyi ama selilüt, çatlak ne arasan var. çatlak geçmez ama bari selilütlerimden kurtulayım. kızartma yemem, kola içmem ama illet gitmiyor.

osysumus video için teşekkür ederim:KK54:

şimdi müzik açıcam, kulaklığı takıp 10 dk ısınma amaçlı dans edeyim diyorum. sonra aklıma gelen hareketlerden bazılarını yapıcam, neler yaptığımı akşama yazarım, kendimi çok yormayım diyorum. yeni bağırsak ülseri atlattım. çok yüklenmeyeyim.
canım hayırlı olsun tayininiz valla maddiyata bakıyor maddiyat el veriyorsa insan herşeyi yapar bir ay az gibi ama sürekli faaliyette olırsanız halledersiniz< 1 ayda halleden çok gördüm. ricA ederim canım kendini çok yorma ama düzenli yap
hiç sorma, 1 aya yetişmek mümkün değil. çok zor beğenirim, sırf eşya almamız 1 ay sürebilir:KK1:

annem spora başladığımı duydu ve güzel bir fırça yedim. 1 ay hasta yattım ve 4 kilo verdim. 1 kiloyu geri aldım, sürekli kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum. gene de kızdırdım. aman daha yeni kaltın ayağa vs. yaptığım hareketlerle zayıflanmaz ki:KK17: hemen yaptıklarımı yazayım:
10 dakika dans:KK66:
yere yan yatıp bacağımı makas gibi açıp kapadım: 30 kere
dizlerimin üzerine çömelip,ayağımı tekme atar gibi geriye doğru ittim: 60 kere aynı hareketin benzerini yaptım: 30 kere
mekik: 10 kere
yan mekik:10 kere
benden bugünlük bu kadar. aklıma geldikçe popomun kaslarını sıkıp bırakıyorum. bir de oturduğum terde kollarımı açıp kapatıyorum. göğüs kaslarına iyi geliyormuş.

siz neler yaptınız kızlar?
ben yaptığım hareketleri koydum tatlım
iyi yapmışsın kuzum genede kendini fazla zorlama
anneni kızdırmayalım şimdi :KK31:
ama yaptığın hareketler zaten yumuşak şeylermiş
azda olsa düzenli yapılması gerektiğine inanıyorum bende.
bu arada bilmiyorum biliyormusun ama fındık yağı iyi geliyormuş çatlaklara
popomdaki selülit ve çatlaklar çok fena tepemi attırıyor:KK53:
bende bi ara alıp kullanmam lazım.
tabi tamamen geçirmiyor bu meleti ama
izlerini hafifletiyormuş.

ben bidaki pazara başlayacağım spora.
osysumus başladı çoktanda daha gelmedi
kız bu ne spordu nerden kaldın
kulaklarını çınlatim arkandandan:KK9:

arkamdan mı konuşuyorsun kız:KK4:
valla sana hava attım ama ben de haftaya başlayacağım galiba:KK37: nedenini yazarım az sonra

X