Usak///64

ben de aynen canım hemen hemen 2 yıldır evdeyim birazı hamilelikle geçti sonra da onur doğunca çalışmadım daha kısmet artık biraz büyüsün de belki çalışırım önceden kipa alışveriş merkezindeydim şimdi evde

aman calisiris ya acele etme bebis ler büyüsün bir söyle bir 4 yasina gelsinler calisiris :)

selam hemşolarım.bende uzak kaldım biraz tatildeydim.burası canlanmış diyeceğim ama kaç gündür yazan olmamış.

bende iiyim canım tatil falan yok bize bu yıl malum ben,im afacanla tatil değil eziyet olur sanırım

olsun ALLAH sağlık versin.çocuklarla tatil çok zor gerçekten.annemler dün uşağa döndüler oh be diyorlar.antalyadaydık beraber çok sıcak.uşağın havasına kurban.

evet canım ya benim annemde hep öyle der bir yerden gelince memleketimizin havası gibisi yok valla

günaydın kızlar nerelerdesiniz?
delikız gerçekten memleketimizin havası gibisi yok.ben fethiyede yaşıyorum sıcaklar delirtiyor.dışarı çıkmak cesaret istiyor.çok bunaldık.

bende memnun oldum canım neler yapıyorsun ben evdeyim sen çalışıyormusun

evet canım çalışıyorum iş yerindeyim şu anda bir firma desen tasarım yapıyorum. sen neler yapıyorsun evde bebeğin var galiba

slm kızlar
çiçek merhaba.bir zamanlar bende döşemelik kumaş deseni çiziyordum.sen nerde çalışıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…