merhaba hanımlarerrr bende uşaklıyımm çok özlüyorum uşağı((((((iş dolayısıyla da çok az gidebiliyorum.
Selam Arkadaslar,
bende Esmeliyim..cok özledim memleketimi bu sene izin yapamiyorum.. Insallah seneye..
:sm_cool:
Kimler var bakim burdan.
Selam kizlar,
ya sayfayi bulamadim, buranin acemisiyimde..
Nasillsiniz, insallah afiyettesinizdir..
MNYK umarim dicem ama hayirlisi ne ise o olsun diyorum..
Nerelerdensiniz??
Cevap yazin gizz
merhabalar kızlar.ben izmirliyim,şu an ankarada yaşıyorum ve bi kaç ay sonra uşağa yerleşicem inşallah.geçen kış bi kaç hafta kadar kaldım ama açıkçası pek ısınamadımumarım uşakla ilgili bu ilk izlenimlerim değişir..
uşalı olan arakadaşlara bi sorum olacak,nerede ev tutmalı? merkezde olsun istiyorum ve yeni yapılmış olsun,en azından içi.garajın üst tarafında güzel evler olduğunu söylediler doğru mudur? bi de memurevleri diye bi yer varmış,aynı yer mi? bi de kiralar ne civarda
canım bizim evimiz izmir yolu üzerinde mesela.gayet merkezi.yeni yapılarda mevcut.oralardan düşünebilirsin.garajın arka tarafı derken nerelerden bahsedilmiş pek çözemedim ama şeref caddesi de çok uygun.oralalara daha güzel binalar yapılmaya başladı.bide 105evler tarafı diye bi yerimiz var orasıda gürültüden falan uzak sakin bi yer. ilk saydığım yerlere göre merkezden biraz uzak sayılır ama uşakta uzaklık ne kdar olabilirki görmüşsündür zaten küçük bi yer
uşak'ın insanı sıcaktr.alışırsın zamanla sen merak etme