Ürünlerini iade ettim diye tüm sülaleme yazdı nasıl kurtulurum

Dolap uygulamasında iadelerde ve gönderici de ad soyad neden belli oluyor ki? 1 kere alışberiş yaptım onda da sadece kod vardı ve isim yıldızlıydı.

Evet olay tamda bu
Ve dolap asla saticinin arkasinda durmuyor adaletin olmadigi yerde herkes adaletini kendine gore olusturuyor.
Maalesef aynı olay bir hafta sonra arkadaşımın başına geldi o da benim gibi mefruşat dikiyor, ona da başka bir şeyler diktirmiş, bir ürünü iade geldi 4 ürünü gitti kadının ve dolap yine bir şey yapmadı ki benim videolarım vardı, ürünü gönderirken de alırken de video çekmiştim daha önce kargoda kaybolanlar olduğu için. Dolap hiç bir sorunu çözmüyor maalesef bunu bilen kötü niyetlilere de gün doğuyor

Altı üstü 4 tane ruj kargoya verirken birini koydum diğerleri nerede demediniz mi çok kaba bir tabir olacak ama muhtemelen üstüne yatmayı Düşündünüz ürünlerin ama olmadı. Eşinizde duyarsa aklı bu bahanenize yatmayacağı için korkuyorsunuz değil mi?

Ne kurtulması ya kalk git şikayet et deliye deli olacaksın

Satıcı tehdit etmekle haksız ama kusura bakmayın bir dönem satış yapmış biri olarak sizin olay bana eksik veya samimi gelmedi.
Dolapta bir kitle var ki ürünleri alıp,sırf iade için zarar veriyor veya eksik gönderiyor ya da teslim alsa da süreci uzatıyor. İade talep ettiyseniz 4 ürün için bir ürün gönderdiyseniz o satıcı süper satıcı değilse hem iki kargo ücreti ödemiş hem ürünlerini alamamış oluyor. O ürün kırık gelmese dahi dolap önüne gelen iadeyi kabul ediyor.

Anlamadığım konu nasıl tek ürün gönderdiniz tek ürüne mi iade girdiniz? Hadi eksik gönderdiniz diyelim direkt satıcıya yazıp bir yanlışlık oldu deyip kendiniz yeni bir ilan açarak o ürünleri satıcıya gönderebilirsiniz orta yol bulunurdu. Siz ürünleri eksik yollayıp satıcı delirene kadar iletişime geçmediniz mi?

Cidden tehdit ediliyorsanız ağlamak yerine şikayetçi olun ama hiç normal gelmedi bana,okuma bayramı dediğimiz şey hazırlanıp gittiğimiz bir etkinlik, kargoya gidebildiğinize göre vaktiniz varmış demekki.Ayrıca eşten niye saklıyorsunuz ?

Ben 4 ürün aldım. Kırık olanı yollamışım sadece diğerlerini unuttum o yüzden bana hırsız diyor 4 ürünü yollamam lazımdı
Kusura bakmayın ama
3 ürün için iade süreci başlatıyorsunuz
Sonra tek ürün yolluyorsunuz
Evet bu hırsızlık oluyor.

Okuma bayramıyla kargo arasında da bir ilişki yok

Benim anlamadığım uygulamada adresinizi nasıl buluyor, normalde bir kod ile göndermiyorlar mı?

Nasıl olur da 4 ürün gönderecekken 1 tane paket yapıyorsunuz?

Ayrıca arkadan diğer 3 taneyi gönderemiyor musunuz? Gönderin de kurtulun.

Kızımın okuma bayramı vardı o yoğunluktan birşey yapamadım
Ay ne alaka ya? “Boşanamam, babamda uyku apnesi var”dan sonra kkda gördüğüm en saçma 2. Bahane. Alışveriş yaptığınız biri rızanız dışında size ve aile bireylerinize şahsi numaralaranızdan ulaşıp rahatsız ediyor, sizse savcılığa tehdit ve tacizden şikayette bulunacağınıza iban isteyip para yolluyorsunuz, kardeşiniz ağlıyor falan. Çok garipsiniz. Manyağın tekiymiş satıcı, şikayet edilmesi ve o uygulamadan engellenmesi gerek.

Kardeşiniz salak mı ağlıyor..savcılığa şikayet edin..siz de hatalısınız bu arada dalgınlik ne yaa bilerek eksik gönderdiniz gibi geldi bana . Hiç g9ndermeseniz unuttunuz derim ama içine iki ruju koymamak bilinçlidir bence

Benim 4 ürün yollamam lazımdı ama unutmuşum kırık olanı yolladım ve pttde tarttılar. ürünlerimi çaldı diye beni şikayet edebilir ama çalmadım unuttum
Yeniden kargolayacağım unutmuşum diye yazsaydınız sayfasına ya da ürünlerin kaldığını anladığınız anda Ibandan atacağım deseydiniz aşırı abartmış yani böyle insanlar satış yapmasın.

3 tane ürün nasıl unutuluyor?
Kusura bakmayın insan 1 tanesini unutur ama 3 tanesini unutmaz.
Kadin demek ki böyle durumlarla çok karşılaşıyorsa artık çirkefe bağlamış. Parasini gönderdiğiniz halde tacize devam ediyorsa şikayet edin.

Suizan ediyorsam affedin; fakat bana anlattıklarınız samimi gelmedi, bir yerlerde eksiklikler var veya olayı olduğu gibi aktarmıyorsunuz. Ben bilinçli bir şekilde sağlam olanları göndermediğinizi düşünüyorum, satıcı da sosyopat çıkınca başınıza iş almışsınız ve korku dağları sarmış.

Diğer ürünleri de kargolayın ve bu tacizlere devam ederse şikayetçi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…