Ürünlerini iade ettim diye tüm sülaleme yazdı nasıl kurtulurum

Kardeşiniz neden çocuk gibi ağladı.Karşıda patolojik bir vaka var ki herkesin başına gelebilir.
Ben dolap uygulamasından şimdiye kadar birşey almadım ama orada satıcı olmak çok da zor değil diye biliyorum her çeşit insanla karşılaşılabilir.
Parasını göndermişsiniz zaten bundan sonra muhatap olmayın,kardeşinizi de bir çocuğu avutur gibi avutun

Komple saçma bi konu olmuş. Kardeşiniz sanki adam öldürmüşsünüz gibi abla neden böyle bi şey yaptın deyip niye ağlıyor? Okuma bayramı dediğiniz haftalarca süren, ülke ülke gezmenize yol açan bi olimpiyat değil, birkaç gün geç verirdiniz hadi veremediniz 3 ürünü unutmanız olası değil. Ha kimse kimseye beddua, hakaret, ölüm tehditi etmesin tabii de olayları biraz masalsı anlatıyorsunuz

Ben 4 ürün aldım. Kırık olanı yollamışım sadece diğerlerini unuttum o yüzden bana hırsız diyor 4 ürünü yollamam lazımdı 😓
Bu nasıl oluyor anlamadım? Şahsen ben buna inanmam. Hatta külahıma anlattım o bile inanmadı. 1 tanesini unutmayan diğerlerini neden unutuyor? Farklı yere yollamıyorsunuz ki tek kişiye gönderiyorsunuz!

Bu nasıl oluyor anlamadım? Şahsen ben buna inanmam. Hatta külahıma anlattım o bile inanmadı. 1 tanesini unutmayan diğerlerini neden unutuyor? Farklı yere yollamıyorsunuz ki tek kişiye gönderiyorsunuz!
Tamda bunu düşünüyorum, günde 100 kargo çıkaran birisi olsa anlarım da diğer türlüsü çok saçma

Ben 4 ürün aldım. Kırık olanı yollamışım sadece diğerlerini unuttum o yüzden bana hırsız diyor 4 ürünü yollamam lazımdı 😓
Unutmayin sizde nasil unutuyorsunuz anlamiyorum. Kaldi ki bir ton da karsi tarafa kargo parasi cikiyor iade de. 4 urun aldiysan 4 urun iade edersiniz

Israrla aynı minvalde yazanları atlayıp cevap vermemissiniz
Üzgünüm hatalı sizsiniz
Nasil 4 ürün koymanız gereken kargoya 1 ürün koyar diğerlerini unutursunuz ??????

Ben olsam ne mi yapardım orda mesajlaşma var bende dolap kullanıyorum bugün kizimin okuma bayramı var kargonun yarın yapayım derim
Veya eksik mi yolladım
Özür dilerim bu sebepten olduderhal yolluyorum derim
Siz mesela eksik yolladınız diğerleri neredeydi nasıl görmediniz ürün sahibi size ulaşana kadar neden beklediniz kusura bakmayın bana masum gelmediniz

Birde mimar kardeşiniz neden ağlıyor cok absürt degil mi ama ya ?????

Mrb yeni üye oldum belki çare bulurum diye. 3 çocuk annesiyim dolap uygulamasınından hep alışveriş yaparım.yurtdışından lüks kozmetik getiren bir sayfadan 4 tane ruj aldım. 2 sini dudak dolgunlaştırıcı olarak biliyordum normal glossmuş diğeri de kırıktı iade talebi başlattım. Satıcı itiraz etti ben kontrol ettim ve özelliğinde dudak dolgunlaştırmıyor diye hakaretler yazdı beni haklı buldular. Kızımın okuma bayramı vardı iade kargosuna kırık olanı koymuşum sadece o yoğunluktan.. karşı tarafa iade gidince kargo paketinden benim adımı instagramdan aratmış eşimin akrabalarına ve kız kardeşime “hırsız o ürünlerimi çaldı onu geberticem ben de İstanbul’da yaşıyorum onu evinize bile almayın” tarzı mesajlar atmış. Kardeşim numarasını istemiş ondan aradım bana ve çocuklarıma küfürler etti sen hırsızsın senin gibi annem olacağına ölsün daha iyi diğer 3 ürünü niye yollamıyorsun ben kontrol ederek yolladım sen kırdın diye bağırdı. Evine gelip ürünlerimi alıcam dedi. Parasını yolladım iban alıp ama bu sabah kardeşim aradı iç mimar kendisi, kızın patronuna bile yazmış niye yaptın bunu abla diye ağlıyor çok üzgünüm bi yanlış oldu eşim de duyacak nasıl kurtulabiliriz bilemedim
Aynı soy isimden bir çok kişi var Instagram da sizi tanımadan nasıl olurda emin olabildi enteresan biraz hikaye gibi geldi bu konu

Aldığınız ürünleri geri iade ederken bir tanesini gönderip diğer ucunu göndermeyi yoğunluktan nasıl unuttunuz anlamadım. Hepsi aynı poşete girmiyor mu zaten. 4 ayrı poşet yapıp birini mi kargoya verdiniz yoksa birini paketleyip diğer ucunu pakete koymadiniz mi? Ve satıcı bunu görüp ürün eline ulaşana kadar da siz farketmediniz ya da satıcıya mesaj atmadınız bunlar elimde kalmış diye. Paket yarim saat içinde karşı tarafa gitmez sanırım. Sanırım siz kırık ürünü gönderip diğerlerini elinizde tutmak istediniz. Yoğunluktan gonderemedim olsa hiç paket gitmezdi.

Satıcıya gelince sizin bilgilerinizden ailenize akrabalariniza ulaşması büyük suç üstelik tehdit var. Çok normal biri değil belli ki. Ürünleri göndermedi diye şikayet etmek yerine kişisel bilgilere ulaşıp tehdit etmek baya sıkıntılı bir durum. Şikayetçi olun mesajları silmeyin. Mutlaka yaptırımı olur. Ayrıca parayı göndermeniz de yanlış.unuttugunuz ürünleri videoya çekerek gönderip ardından şikayette bulunacaktiniz mesajları gostererek

Karşı tarafın yaptıkları yanlış ama hatalı davranan en başta sizsiniz. Eksik kargoladığınızı anlar anlamaz hemen özür dileyip kalan ürünleri kargoya vermeliydiniz. Dolaptaki satıcıya ne sizin kızınızın okuma bayramından?? Sakin birine denk gelseniz ürünler yanınıza kar kalacaktı, sert kayaya çarpmışsınız uğraşıyorsunuz.

Ayrıca başlık da yanlış. Siz 4 ürünün parasını alıp 1 ürünü iade etmişsiniz sadece.

Unutulabilir biz oğluma akıllı saat almıştık acma kapamada sorun olunca gönderdik saatin sarj aleti bizde bizim sim kart saatte gitmişti 😬

Mrb yeni üye oldum belki çare bulurum diye. 3 çocuk annesiyim dolap uygulamasınından hep alışveriş yaparım.yurtdışından lüks kozmetik getiren bir sayfadan 4 tane ruj aldım. 2 sini dudak dolgunlaştırıcı olarak biliyordum normal glossmuş diğeri de kırıktı iade talebi başlattım. Satıcı itiraz etti ben kontrol ettim ve özelliğinde dudak dolgunlaştırmıyor diye hakaretler yazdı beni haklı buldular. Kızımın okuma bayramı vardı iade kargosuna kırık olanı koymuşum sadece o yoğunluktan.. karşı tarafa iade gidince kargo paketinden benim adımı instagramdan aratmış eşimin akrabalarına ve kız kardeşime “hırsız o ürünlerimi çaldı onu geberticem ben de İstanbul’da yaşıyorum onu evinize bile almayın” tarzı mesajlar atmış. Kardeşim numarasını istemiş ondan aradım bana ve çocuklarıma küfürler etti sen hırsızsın senin gibi annem olacağına ölsün daha iyi diğer 3 ürünü niye yollamıyorsun ben kontrol ederek yolladım sen kırdın diye bağırdı. Evine gelip ürünlerimi alıcam dedi. Parasını yolladım iban alıp ama bu sabah kardeşim aradı iç mimar kendisi, kızın patronuna bile yazmış niye yaptın bunu abla diye ağlıyor çok üzgünüm bi yanlış oldu eşim de duyacak nasıl kurtulabiliriz bilemedim
Siz 3 ürünü koymayi nasil unutuyorsunuz bu hikayede eksik birseyler var basit bir durum için kimsr kimsenin sülalesine yazmaz

X