- 11 Ağustos 2018
- 1.257
- 1.619
- 42
Bu nasıl oluyor anlamadım? Şahsen ben buna inanmam. Hatta külahıma anlattım o bile inanmadı. 1 tanesini unutmayan diğerlerini neden unutuyor? Farklı yere yollamıyorsunuz ki tek kişiye gönderiyorsunuz!Ben 4 ürün aldım. Kırık olanı yollamışım sadece diğerlerini unuttum o yüzden bana hırsız diyor 4 ürünü yollamam lazımdı
Tamda bunu düşünüyorum, günde 100 kargo çıkaran birisi olsa anlarım da diğer türlüsü çok saçmaBu nasıl oluyor anlamadım? Şahsen ben buna inanmam. Hatta külahıma anlattım o bile inanmadı. 1 tanesini unutmayan diğerlerini neden unutuyor? Farklı yere yollamıyorsunuz ki tek kişiye gönderiyorsunuz!
Unutmayin sizde nasil unutuyorsunuz anlamiyorum. Kaldi ki bir ton da karsi tarafa kargo parasi cikiyor iade de. 4 urun aldiysan 4 urun iade edersinizBen 4 ürün aldım. Kırık olanı yollamışım sadece diğerlerini unuttum o yüzden bana hırsız diyor 4 ürünü yollamam lazımdı
Aynı soy isimden bir çok kişi var Instagram da sizi tanımadan nasıl olurda emin olabildi enteresan biraz hikaye gibi geldi bu konuMrb yeni üye oldum belki çare bulurum diye. 3 çocuk annesiyim dolap uygulamasınından hep alışveriş yaparım.yurtdışından lüks kozmetik getiren bir sayfadan 4 tane ruj aldım. 2 sini dudak dolgunlaştırıcı olarak biliyordum normal glossmuş diğeri de kırıktı iade talebi başlattım. Satıcı itiraz etti ben kontrol ettim ve özelliğinde dudak dolgunlaştırmıyor diye hakaretler yazdı beni haklı buldular. Kızımın okuma bayramı vardı iade kargosuna kırık olanı koymuşum sadece o yoğunluktan.. karşı tarafa iade gidince kargo paketinden benim adımı instagramdan aratmış eşimin akrabalarına ve kız kardeşime “hırsız o ürünlerimi çaldı onu geberticem ben de İstanbul’da yaşıyorum onu evinize bile almayın” tarzı mesajlar atmış. Kardeşim numarasını istemiş ondan aradım bana ve çocuklarıma küfürler etti sen hırsızsın senin gibi annem olacağına ölsün daha iyi diğer 3 ürünü niye yollamıyorsun ben kontrol ederek yolladım sen kırdın diye bağırdı. Evine gelip ürünlerimi alıcam dedi. Parasını yolladım iban alıp ama bu sabah kardeşim aradı iç mimar kendisi, kızın patronuna bile yazmış niye yaptın bunu abla diye ağlıyor çok üzgünüm bi yanlış oldu eşim de duyacak nasıl kurtulabiliriz bilemedim
Siz 3 ürünü koymayi nasil unutuyorsunuz bu hikayede eksik birseyler var basit bir durum için kimsr kimsenin sülalesine yazmazMrb yeni üye oldum belki çare bulurum diye. 3 çocuk annesiyim dolap uygulamasınından hep alışveriş yaparım.yurtdışından lüks kozmetik getiren bir sayfadan 4 tane ruj aldım. 2 sini dudak dolgunlaştırıcı olarak biliyordum normal glossmuş diğeri de kırıktı iade talebi başlattım. Satıcı itiraz etti ben kontrol ettim ve özelliğinde dudak dolgunlaştırmıyor diye hakaretler yazdı beni haklı buldular. Kızımın okuma bayramı vardı iade kargosuna kırık olanı koymuşum sadece o yoğunluktan.. karşı tarafa iade gidince kargo paketinden benim adımı instagramdan aratmış eşimin akrabalarına ve kız kardeşime “hırsız o ürünlerimi çaldı onu geberticem ben de İstanbul’da yaşıyorum onu evinize bile almayın” tarzı mesajlar atmış. Kardeşim numarasını istemiş ondan aradım bana ve çocuklarıma küfürler etti sen hırsızsın senin gibi annem olacağına ölsün daha iyi diğer 3 ürünü niye yollamıyorsun ben kontrol ederek yolladım sen kırdın diye bağırdı. Evine gelip ürünlerimi alıcam dedi. Parasını yolladım iban alıp ama bu sabah kardeşim aradı iç mimar kendisi, kızın patronuna bile yazmış niye yaptın bunu abla diye ağlıyor çok üzgünüm bi yanlış oldu eşim de duyacak nasıl kurtulabiliriz bilemedim