Ürünlerini iade ettim diye tüm sülaleme yazdı nasıl kurtulurum

Whatsapptan yazdı ibanı aradım kadın sesi ve oydu
Direkt satıcıyla muhatap olacaksanız dolap uygulaması neden var ?

Ürünleri eksik gönderdiyseniz yapmanız gereken buydu:
Ürünleri geri gönderseydiniz. Geçen ben de sattığım ürünü eksik kargolamamışız, kargoyu kendim karşılayıp alıcıya ürünü teslim ettim.

Dolap uygulamasına yazın. Dolapta kişinin sayfasınfaki ürünlerine yazıp sonraki alıcıları uyarın bence çünkü yaptığı alenen taciz. Hatta kız kardeşiniz polise gidip şikayette bulunsun, karakoldan memurların aramasını sağlasın.

Benim de telefon numarami da bulmuş adresini de biliyorum gelecegim cocuklarini öldüreceğim filan
Kabus gibiydi yine kozmetik satan biriydi acaba aynı kişi mi ki
Konu sahibiyle konuştunuz mu, aynı kişi miymiş?
Tarzları oldukça aynı.
Ölümle tehdit etmek falan ne cüret ya, hiç korkuları yok savcılık polis vs

Konu sahibiyle konuştunuz mu, aynı kişi miymiş?
Tarzları oldukça aynı.
Ölümle tehdit etmek falan ne cüret ya, hiç korkuları yok savcılık polis vs
Ben iki sene evvel maruz kaldım ama hatırladığım bunlar bir kişi de değil çete gibi bir toptancidan alışveriş yapıyorlar orijinal diye satıyorlar eğer itiraz olunca da hakaret küfür tehdit sindirmeye çalışıyorlar korkutmaya çalışıyorlar yani afedersiniz bı b..k yapamazlar yolunu bulmuşlar bunlarla mücadele edilmez ama korkmayı da gerektirecek durum yok
Ondan sonra birdaha dolaptan kozmetik alışverişi yapmadım kıyafet çanta alıyorum sadece

Ben iki sene evvel maruz kaldım ama hatırladığım bunlar bir kişi de değil çete gibi bir toptancidan alışveriş yapıyorlar orijinal diye satıyorlar eğer itiraz olunca da hakaret küfür tehdit sindirmeye çalışıyorlar korkutmaya çalışıyorlar yani afedersiniz bı b..k yapamazlar yolunu bulmuşlar bunlarla mücadele edilmez ama korkmayı da gerektirecek durum yok
Ondan sonra birdaha dolaptan kozmetik alışverişi yapmadım kıyafet çanta alıyorum sadece
Aynı kişi değil ama aynı çete olabilir. Bu üye allah razı olsun içimi rahatlattı.

Adam manyak değil, dolapta bunu alışkanlık edinmiş bir kitle var hırsız demeye dilim varmıyor ama varlar maalesef, benim de başıma geldi, özel ölçü üç tane masa örtüsü diktirdi müşteri, iade talep etti yanlış ölçü vermişim diyerek, özel dikimin iadesi kabul edilmemesi gerekirken dolap iadeyi onayladı ve bana kargoyla sadece bir tane masa örtüsü geldi, asla kendimi anlatamadım kadın resmen iki masa örtümün üstüne yattı parasını da geri aldı, muhtemelen bu satıcının da başına daha önce de geldi anlattığım türden olaylar. Madem ürünleri iade edecektiniz hepsini bir arada paketlemeliydiniz nasıl biri konulur da üçü unutulur anlayamadım. Parasını ödemenize rağmen sizi aramaya devam ediyorsa da polise bildirin, şikayetçi olun.

Evet olay tamda bu
Ve dolap asla saticinin arkasinda durmuyor adaletin olmadigi yerde herkes adaletini kendine gore olusturuyor.

Bana yazdıklarınızda eksik var gibi geldi. 3 ürün birden unutmaniz garip. Kargo ulaşana kadar fark etmediniz mi eksik gönderdiğiniz? Para yolladiysaniz neyden korkuyor, eşiniz duymasın istiyorsunuz? Dediğiniz gibiyse korkmaniza gerek yok, sikayetci olunur şöylesi bir durumda.

Konu başlığı yanlış ürünlerini iade ettiniz diye değil iade talebinde bulunup eksik ürün gönderdiğiniz için yazmış. Yani iade ürünler nasıl unutulur ki, derdiniz zaten iade etmek değil miydi nasıl kargolamayı unuttunuz peki? Kırık ürünü paketlemek aklınıza geldiği anda diğerlerini unuttunuz mu? Kadın dengesiz de sizin de iade için uğraşıp sağlam ürünleri iadeyi unutmanız enteresan.

X