- 3 Haziran 2023
- 780
- 1.202
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Whatsapptan yazdı ibanı aradım kadın sesi ve oyduSiz de size IBAN yollayan herhangi bir hesaba para yolladınız yani.
Direkt satıcıyla muhatap olacaksanız dolap uygulaması neden var ?Whatsapptan yazdı ibanı aradım kadın sesi ve oydu
Ürünleri geri gönderseydiniz. Geçen ben de sattığım ürünü eksik kargolamamışız, kargoyu kendim karşılayıp alıcıya ürünü teslim ettim.
Dolap uygulamasına yazın. Dolapta kişinin sayfasınfaki ürünlerine yazıp sonraki alıcıları uyarın bence çünkü yaptığı alenen taciz. Hatta kız kardeşiniz polise gidip şikayette bulunsun, karakoldan memurların aramasını sağlasın.
Kızımın okuma bayramı vardı o yoğunluktan birşey yapamadımDirekt satıcıyla muhatap olacaksanız dolap uygulaması neden var ?
Ürünleri eksik gönderdiyseniz yapmanız gereken buydu:
Sonra yapsaydınız. Okuma bayramı günlerce süren bir festival değil ki.Kızımın okuma bayramı vardı o yoğunluktan birşey yapamadım
Yanlış anlamayın ama 1 ürünü kargo verirken diğer 3 ürünü nasıl unutabilirsiniz?Benim 4 ürün yollamam lazımdı ama unutmuşum kırık olanı yolladım ve pttde tarttılar. ürünlerimi çaldı diye beni şikayet edebilir ama çalmadım unuttum
Kardeşinizin takip ettiği herkese mi mesaj atmış ? Patron olduğunu nasıl anlamış ?Kardeşim mimarlıkla ile bir şeyler paylaşıyordu o yüzden açık sayfası…
Yok beraber resim koyduğu kişilere atmış patronu genç kız zaten sanırım arkadaşı sandıKardeşinizin takip ettiği herkese mi mesaj atmış ? Patron olduğunu nasıl anlamış ?
Geçmiş olsun. Suç duyurusunda bulunacağım mesajlarınız ve tehditleriniz var diyin. Fakr hesap olması önemli değil ıp adresi ile şak diye bulunur.Yok beraber resim koyduğu kişilere atmış patronu genç kız zaten sanırım arkadaşı sandı
Konu sahibiyle konuştunuz mu, aynı kişi miymiş?Benim de telefon numarami da bulmuş adresini de biliyorum gelecegim cocuklarini öldüreceğim filan
Kabus gibiydi yine kozmetik satan biriydi acaba aynı kişi mi ki
Ben iki sene evvel maruz kaldım ama hatırladığım bunlar bir kişi de değil çete gibi bir toptancidan alışveriş yapıyorlar orijinal diye satıyorlar eğer itiraz olunca da hakaret küfür tehdit sindirmeye çalışıyorlar korkutmaya çalışıyorlar yani afedersiniz bı b..k yapamazlar yolunu bulmuşlar bunlarla mücadele edilmez ama korkmayı da gerektirecek durum yokKonu sahibiyle konuştunuz mu, aynı kişi miymiş?
Tarzları oldukça aynı.
Ölümle tehdit etmek falan ne cüret ya, hiç korkuları yok savcılık polis vs
Nasıl unuttunuz onu da ben anlamadım yani garip 1ini unutul 3 ünü gönderseniz belki bir nebze ama 1 ini gönderip 3 ünü unutmak bilemedimKargoya diğer 3 ürünü koymayı unuttum bende kaldı diye parasını istedi hırsız bilerek kırdın kabul edilsin diye diyor
Sizde garipsiniz. 3 ürünü nasıl unutursunuz? Şaşırtıcı..Benim 4 ürün yollamam lazımdı ama unutmuşum kırık olanı yolladım ve pttde tarttılar. ürünlerimi çaldı diye beni şikayet edebilir ama çalmadım unuttum
Aynı kişi değil ama aynı çete olabilir. Bu üye allah razı olsun içimi rahatlattı.Ben iki sene evvel maruz kaldım ama hatırladığım bunlar bir kişi de değil çete gibi bir toptancidan alışveriş yapıyorlar orijinal diye satıyorlar eğer itiraz olunca da hakaret küfür tehdit sindirmeye çalışıyorlar korkutmaya çalışıyorlar yani afedersiniz bı b..k yapamazlar yolunu bulmuşlar bunlarla mücadele edilmez ama korkmayı da gerektirecek durum yok
Ondan sonra birdaha dolaptan kozmetik alışverişi yapmadım kıyafet çanta alıyorum sadece
Adam manyak değil, dolapta bunu alışkanlık edinmiş bir kitle var hırsız demeye dilim varmıyor ama varlar maalesef, benim de başıma geldi, özel ölçü üç tane masa örtüsü diktirdi müşteri, iade talep etti yanlış ölçü vermişim diyerek, özel dikimin iadesi kabul edilmemesi gerekirken dolap iadeyi onayladı ve bana kargoyla sadece bir tane masa örtüsü geldi, asla kendimi anlatamadım kadın resmen iki masa örtümün üstüne yattı parasını da geri aldı, muhtemelen bu satıcının da başına daha önce de geldi anlattığım türden olaylar. Madem ürünleri iade edecektiniz hepsini bir arada paketlemeliydiniz nasıl biri konulur da üçü unutulur anlayamadım. Parasını ödemenize rağmen sizi aramaya devam ediyorsa da polise bildirin, şikayetçi olun.