- 8 Mayıs 2015
- 563
- 344
- 103
- Konu Sahibi gecevekedicik
-
Çok geçmiş olsunarkadaşlar başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum 1500 liralık bir mesele bugun konumuz YVES ROCHER BOUCLES CURLS
YANİ KIVIRCIK SAÇLILAR İÇİN
-bakım kremi
-şampuanı
-bukle belirginleştircisi
Evet çalışan biri değilim aslında çalışıyordumda işte işten çıkmak zorunda kaldım elimde cebimde son maaşım var 2000.. civarı depresyonda olduğum bir gün.. yves rocheye gittim kızlar ben. Saçlarımı bilen bilir şu anki durumu ölü bildiğiniz ölü.. berbat durumda neyse ağlamayacağım. Hepsi yaptırdığım saç botoksu yüzünden hala kendine gelemedi saçlarım ben de kestim ha kestim hırsımı saçlarımdan çıkardım.
Şu zamana kadar bir dökülme olmadı saçlarımda hani olduda bu katojen dönem mi diyoruz o zamanlar 1-2 hafta olur dururdu.
Aldığım şampuana saç kremine hiç bağlamıyordum çünkü 2 şer adet almıştım. Satan kadın çok övdü. Saçlarım tekrar kıvırcıklaşacak diye düşündüm ikişer tane aldım 1500 lira civarında param gitti kızlar benim.
2-3 haftadır saçlarım oluk oluk dökülüyor. Ya saçımı sevmeye annem geliyor elinde bir tutam. Diyorum ki dönemsel vs vs. Lan saçımı tarıyorum. Tarak görünmüyor!
Biraz önce oturdum ne olabilir dedim ya ne olabilir! 3 haftadır saçımı ne döküyor her yer saç kel olcam kızlar. Neyse karanfil kaynatıp ılıttım saçıma sürdüm 1 saat beklettim. Saçlarımı yves toche boucles şampuanla yine yıkadım. Oturdum düşündüm alllah diyip banyoya koştum tekrardan. Başka bir şampuanla yıkadım saç diplerimi. Abi SAÇLARIMI OLUK OLUK DÖKEN YVES ROCHE!
Şimdi diyeceksiniz ulan gece ve kedicik! Ay ne kadar sinirlendiysem argoya kaçıyorum kusura bakmayın! Senin değerlerin düşüktür vs vs. Ben 60 gündür biotin içiyorum uzamayan tırnaklarım uzadı imkansız! Saçlarımı döken yves roche.. 2 hafta kullanmayacağım buraya kesin ve net olarak tam olarak gireceğim. Googlada bir sürü yorum buldum bu ürün saç döküyor. Yazık yani YAZIK! Benim için yves roche bitmiştir. Abi ben depresyondayım gerçekten kafayı yemek üzeriyim. Bir de bu çıktı başıma nasıl durduracağımı bilmiyorum. Kullanmazsam durur mu onuda bilmiyorum. Neyse 2 hafta sonra editlerim inşllh.
uğraşamam canım ya olan saçlarıma oldu işte tomar tomar 2 hafta durmadı döküntüsü ne zaman bıraktım kendine geldi.. hiçte anlamadım sampuandan oldugunu.. teşekkür ederim <3Çok geçmiş olsunDeğerlerinde sıkıntı olmadıgından eminsen yasal süreci başlat bence bian önce
devam ediyorumGüzel bir konuymuş devam edin kızlar lütfen
SAÇLARIMI KESİN VE NET ŞEKİLDE YVES ROCHERIN BOUCLES CURLS SAMPUANI DÖKMÜŞTÜR. ALAMAK İSTEYENLER ALSIN DENESİN BELKİ BEN DE BİR SIKINTI VARDI AMA YOKTU:) ÇÜNKÜ ŞAMPUANI BIRAKIR BIRAKMAZ DÖKÜLMELERİM AZALDI ŞU ANDA DA PEK KALMADI ÇOK ŞÜKÜR. BİRAZ ARAŞTIRIRSANIZ YVES ROCHENIN ABARTILAN BİR MARKA OLDUGUNU ANLARSINIZ LEŞ.arkadaşlar başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum 1500 liralık bir mesele bugun konumuz YVES ROCHER BOUCLES CURLS
YANİ KIVIRCIK SAÇLILAR İÇİN
-bakım kremi
-şampuanı
-bukle belirginleştircisi
Evet çalışan biri değilim aslında çalışıyordumda işte işten çıkmak zorunda kaldım elimde cebimde son maaşım var 2000.. civarı depresyonda olduğum bir gün.. yves rocheye gittim kızlar ben. Saçlarımı bilen bilir şu anki durumu ölü bildiğiniz ölü.. berbat durumda neyse ağlamayacağım. Hepsi yaptırdığım saç botoksu yüzünden hala kendine gelemedi saçlarım ben de kestim ha kestim hırsımı saçlarımdan çıkardım.
Şu zamana kadar bir dökülme olmadı saçlarımda hani olduda bu katojen dönem mi diyoruz o zamanlar 1-2 hafta olur dururdu.
Aldığım şampuana saç kremine hiç bağlamıyordum çünkü 2 şer adet almıştım. Satan kadın çok övdü. Saçlarım tekrar kıvırcıklaşacak diye düşündüm ikişer tane aldım 1500 lira civarında param gitti kızlar benim.
2-3 haftadır saçlarım oluk oluk dökülüyor. Ya saçımı sevmeye annem geliyor elinde bir tutam. Diyorum ki dönemsel vs vs. Lan saçımı tarıyorum. Tarak görünmüyor!
Biraz önce oturdum ne olabilir dedim ya ne olabilir! 3 haftadır saçımı ne döküyor her yer saç kel olcam kızlar. Neyse karanfil kaynatıp ılıttım saçıma sürdüm 1 saat beklettim. Saçlarımı yves toche boucles şampuanla yine yıkadım. Oturdum düşündüm alllah diyip banyoya koştum tekrardan. Başka bir şampuanla yıkadım saç diplerimi. Abi SAÇLARIMI OLUK OLUK DÖKEN YVES ROCHE!
Şimdi diyeceksiniz ulan gece ve kedicik! Ay ne kadar sinirlendiysem argoya kaçıyorum kusura bakmayın! Senin değerlerin düşüktür vs vs. Ben 60 gündür biotin içiyorum uzamayan tırnaklarım uzadı imkansız! Saçlarımı döken yves roche.. 2 hafta kullanmayacağım buraya kesin ve net olarak tam olarak gireceğim. Googlada bir sürü yorum buldum bu ürün saç döküyor. Yazık yani YAZIK! Benim için yves roche bitmiştir. Abi ben depresyondayım gerçekten kafayı yemek üzeriyim. Bir de bu çıktı başıma nasıl durduracağımı bilmiyorum. Kullanmazsam durur mu onuda bilmiyorum. Neyse 2 hafta sonra editlerim inşllh.
Bıraktım yengec ya uğraşamadım çalışıyordum o dönem. Teşekkür ederimYouTube işi nasıl gidiyor?
Hesabını benimle paylaşabilirsin , gördükçe beğenirim, etkileşim olur sana^^
Bu kirpik uzatıcıyı beğendim. 10/7 Yedi puaaan. Yakmado, yeni kirpikler çıkardı, uzatmadı, su gibi dokusu yağlı değil serum. Beğendim ama bi daha almam. Çünkü ben uzatmasını bekledim hatta bunu güzdüz akşamda besleyici oil yani yağ kullanıyordum. Ama ikiside bekledigim kadar uzatmadııı. Malesef
Güzel başlıkmış. Ara sıra takip ettiğim bir kız var bir ürünü ballandıra ballandıra anlatır çok geçmeden o ürünün daha adını anmaz bu sefer başka üründen bahseder. Şimdiye kadar 20-30 tane şampuanı göğe çıkarmıştır. O ürünler hepsine bedava veriliyor reklam amaçlı övüyorlar insanların cebinde kalan son parayla inanıp bir umut aldıkları ürün fos çıkınca yaşayacakları hayal kırıklığını düşünmüyorlar. İşleri bu olabilir ama keşke gerçekten kullanıp sadece memnun kaldıkları ürünleri paylaşsalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?