- 8 Mayıs 2015
- 563
- 344
- 103
- Konu Sahibi gecevekedicik
-
Konunuz çok güzel, her ne kadar memnuniyetler kişiden kişiye değişirse de tarafsız yorumlar okuak guzel. Saçları asla izamayan birisi olarak tarfinizi deneyecegimDoali kisaca anlatayim sana o zaman ben sacim yandigi zaman kullandim. Hatta bidon seklinde geldi bana ilk plastik siseleriydi.. ellerimi kesti kulpları sonra tabi popüler oldular şişeleri değişti.
İlk şişemde çıooook memnun kaldım saçlarımı döktü ama memnun kalmıştım uçlarını yumuşacık yapıyordu sonra hızlı uzamasına yardımcı oluyordu. 2.şişeyi sipariş ettim hatta ürün bu kadar iyiyken 2 şişe sipariş ettim ve şişeleri değişmişti siyah uzun bir şişe olmuştu.. kullandım 2..şişemi daçlarım oluk oluk döküldü. Sonra 2.şişeyi saçlarımda 4-5 dakika değilde 2 dakikaya bekletmeye başladım dökülme acayip arttı o sırada 3.doal keratin şişeme geçtim. 3.şişeyide ayda yılda bir saç uçlarıma kullanmaya başladım sonra üründen rahatsız oldum rafa kaldırdım aradan tahmini 7-8 ay geçti yaz geldi bende bizim yazlığa götürdüm gelen misafirler havuzdan sonra saç uçlarına sürsün normal bir krem gibi dedim gelen bir misafirimizde kullanmış daha önceden sirapiş vermiş benim saçıma yaramadı dedi bende uçlarına kullandım dedi. Yani bu yaz boyunca biz saç uçlarımıza sürdük.
sen saçını uzatmak istiyorsan sana maske tarifi vereyim bu kimyasal kozmetikle uğraşma millet tabi ki övecek para alıyorlar.
-bepanten ampül
-evigen ampül
-hindistan cevizi yağ
Bunları mixle iyice saç diplerine sür. En az 1-2 saat kalsın. Haftada 2 gün yap bir ayda nasıl coşuyor saçların.
Çok teşekkür ederimKonunuz çok güzel, her ne kadar memnuniyetler kişiden kişiye değişirse de tarafsız yorumlar okuak guzel. Saçları asla izamayan birisi olarak tarfinizi deneyecegim
Evet çok güzel kokuyor. Yıpranmış saçlarıma iyi gelmişt bir aralar.elidor şampuan sayoss şampuana göre daha güzel temizliyor sanırım. ya da bana o iyi geldi bilemiyorum. merak edenler için özellikle turuncu renkteki şampuanı çok hoş kokuda mis gibi.
Takip ediyorum severekMerve Özkaynak da bu tarz popüler ürünleri alıp objektif bir şekilde yorumluyor. İsterseniz ona da bir bakın fikir vermesi açısından.
ay canım asıl yıpranmış saçlara iyi gelen likit keratin diye bir marka var ben kullanıyorum çok iyi geldi saçıma ya şampuanı da bitkisel içerikli az köpürüyor ama dökülmeye falan da iyi geliyorYıpranmış saçlarıma iyi gelmişt bir aralar.
Bu ay ki sampuanımı bitireyim. Alıp denerim canııım çok teşekkür ederimay canım asıl yıpranmış saçlara iyi gelen likit keratin diye bir marka var ben kullanıyorum çok iyi geldi saçıma ya şampuanı da bitkisel içerikli az köpürüyor ama dökülmeye falan da iyi geliyor
benim renk açılmasından inanılmaz derecede yıpranan kıvırcık pörsümüş saçlarımı bu seri kurtardı. kokusuna da bayılıyorum ve inanılmaz tavsiye ediyorumBir ay önce sampuan arayısına geçmiştim. Sırf elidoru bırakmak için. Demiştim size israil malı diye ama bahanelerimin arasında sadece bu yok. Kaç senedir elidoru kullandım yeşil olanı aşığım kendisine ama artık sampuan değiştirmek istediğimi fark ettim. Üzerinde uzatıyor yazıyor ama ek takviyelerle birlikte kullanılmasıngereken bir şampuandır yani örneğin sen saç bakımı yağısını yaparsın dıştan, içtende biotin alırsın.. hadi kullan ama tek başına bir şey yaptığı yok hanımın.
LOREAL ELSEVE 6 mucize yağ.
Saçlarım çabuk yağlanan saç değildir. Karmadır aslında. Bu ürün saçımı banyodan sonra 2 ve 3. Günleri yağlandırdı. Arkadaşlar kesinlikle yağlı saçınız varsa almayın!!! Benim saçımın ucu kuru yıprandı boyadan soldu diye aldım. Ama saçımın ucunada bir şey yaptığı yok ürün saç dibini yağlandırıyor. KESİNLİKLE ALMAYIN!. Alanlar kullananlar devam etsin. Kokusunuda çok sevmedim bilenler bilir koku hassasiyetimi beğenmedin yağlanıncada bassık küflenmiş çikolata kokusu gibi hissetim. Firmanın saç yağısını beğenmiştim. Bunun dışında bu ürününüzü sevemedim affedin beni elseve bu benim yorumun sevgiler
çok naziksin canım haberdar et merak ediyorum sende de işe yarayacak mıBu ay ki sampuanımı bitireyim. Alıp denerim canııım çok teşekkür ederim
Bu ürün benim de kullandığım en kötü saç bakım ürünü. Kokusu da iğrenç dokusu da. Bir de simliydi yanlış hatırlamıyorsam ama ne sim! Öyle hafif ışıltı da değil yağın içine highlighter boşaltmışlar gibi. Ben 1.5 yoldur ogx mor şişe kullanıyorum. Şişe küçük ama uzun süre gidiyor. Saçlarımi daha hacimli daha gür gösteriyorBir ay önce sampuan arayısına geçmiştim. Sırf elidoru bırakmak için. Demiştim size israil malı diye ama bahanelerimin arasında sadece bu yok. Kaç senedir elidoru kullandım yeşil olanı aşığım kendisine ama artık sampuan değiştirmek istediğimi fark ettim. Üzerinde uzatıyor yazıyor ama ek takviyelerle birlikte kullanılmasıngereken bir şampuandır yani örneğin sen saç bakımı yağısını yaparsın dıştan, içtende biotin alırsın.. hadi kullan ama tek başına bir şey yaptığı yok hanımın.
LOREAL ELSEVE 6 mucize yağ.
Saçlarım çabuk yağlanan saç değildir. Karmadır aslında. Bu ürün saçımı banyodan sonra 2 ve 3. Günleri yağlandırdı. Arkadaşlar kesinlikle yağlı saçınız varsa almayın!!! Benim saçımın ucu kuru yıprandı boyadan soldu diye aldım. Ama saçımın ucunada bir şey yaptığı yok ürün saç dibini yağlandırıyor. KESİNLİKLE ALMAYIN!. Alanlar kullananlar devam etsin. Kokusunuda çok sevmedim bilenler bilir koku hassasiyetimi beğenmedin yağlanıncada bassık küflenmiş çikolata kokusu gibi hissetim. Firmanın saç yağısını beğenmiştim. Bunun dışında bu ürününüzü sevemedim affedin beni elseve bu benim yorumun sevgiler
Duygu özaslan, melodi tarzında ki influcerlar'ın dediklerini hiç almayacaksın zaten 1. aşırı pahalı oluyor 2. kendileri hepsini kullanmıyor sadece reklamlık gösteriyorlar çoğunu iade ediyorlar 3. hiç doğal değiller zaten atıyorum saçım dökülüyordu işe yaradı diyor saç aynı seyrek saçArkadaşlar ben çok alışveriş yapıyorum. Paramı hep boş şeylere yatırıyorumama popüler boş şeylere örneğin internetde bulamadığım bir çok ürün yorumu var.. bende isterdim youtube kanalı açmayı ama o kadar özgüvenim yok.. neysee kısaca size aldığım ürünleri deneyimleyip paket şeklinde size anlatacağım.
gratisden dün alışveriş yaptım.. ve yorumlayacağım ürünü yeni yorum olarak paylaşacağım. Ve çok dürüst olacağım çünkü hiçbir yerden reklam almıyorum almamda alsam dahi dürüst olurum. İnanın çünkü çok ünlü kurbanı oldum hele ki doal keratin bakım sütü.... keşke hiç almasaydım dediğim bir ürün.
Öncelikle merhaba evet şu anda devir para devri her şey olmuş 3 katı.. boş şeyler dediğim olay benim ihtiyaclarım örneğin saç yanması ne yapabilirim ya da saçımı nasıl uzatabilirim tarzı şeyler deneyimleyip sizlerde benim gibi boş şeylere harcamayın diye buraya aktardığım faydalı ya da faydasız bulduğum ürünler. Kısaca ürün yorumlama fikri bu şekilde çıktı çünkü dediğiniz gibi devir para devri. Para veriyorsun hoop reklam iki yağlı bağlı cümle sen de inanıyorsun acaba denesem mi gibi tarzında işte o tarz kumpaslara gelmemek icin ben de bu sayfayı baslıgı açtığımı anlatıyordum. Ayrıca çok şükür yardımlarımı yapıyorum allah veren elden eylesin alan elden değil. Asla yanlıs anlamıyorum canım. Ama keşke yazımın tamamını okusaydın :)…Devir paraları bu kadar boş şeylere harcama devri değil bence : ) paranız çoksa iyilik yapın yardım yapın bağış yapın. Sadece bu fikrim tabi para sizin : )
Yok canım ya ben gizli gizli burada anonim olarak devam edeceğim. Zaten yapsam yapardım şimdiye kadar ben de biliyorum internet dolandırıcılığını parayı veriyorsn en olmadık ürünün reklamını yapıyorlar zaten ben de bu yüzden bu başlığı açtım… dediğim gibi o tarz para maymunlarını dinleyeceğinize burada karşılıksız bir şekilde ‘ürün yorumlamak’ adlı başlığının altındakileri okursunuz. Sıfır reklam sıfır deneyimsizlik. Hepsini bitine kadar deniyorum neredeyse.:))Duygu özaslan, melodi tarzında ki influcerlar'ın dediklerini hiç almayacaksın zaten 1. aşırı pahalı oluyor 2. kendileri hepsini kullanmıyor sadece reklamlık gösteriyorlar çoğunu iade ediyorlar 3. hiç doğal değiller zaten atıyorum saçım dökülüyordu işe yaradı diyor saç aynı seyrek saçya da aynı cansız saç. Kaş çıkartıyor diyor kaşlar eskisinden de kötü. Yani aptal da değiliz dikkatli inceliyoruz yüzünüzü sonuçta ama işte para olsun da ne dedikleri umurumda değil havasındalar. Bana da çok diyorlar hatta takipçi arttığı dönemlerde ve instada aktif olduğum da hemen sen de youtube kanalı açsana diye ya öyle herkesin yapabileceği bir şey değil ki. Aktif olmalısın, konuşmanla ve iletişiminle dikkat çekmelisin, alışverişi veya tanıtımını yaptığın her neyse onunla ilgili bilgi sahibi olup doğruları yansıtırsan seni izlerler. Bunu bana diyenlere söyledim yanlış anlama ilgin varsa pvideo çek paylaş baktn olmuyor duruma göre bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?