- 8 Mayıs 2015
- 563
- 344
- 103
- Konu Sahibi gecevekedicik
-
Doal çok övülüyor yaa ben de hiç kullanmadım ama kullanmayı düşünüyordumArkadaşlar ben çok alışveriş yapıyorum. Paramı hep boş şeylere yatırıyorumama popüler boş şeylere örneğin internetde bulamadığım bir çok ürün yorumu var.. bende isterdim youtube kanalı açmayı ama o kadar özgüvenim yok.. neysee kısaca size aldığım ürünleri deneyimleyip paket şeklinde size anlatacağım.
gratisden dün alışveriş yaptım.. ve yorumlayacağım ürünü yeni yorum olarak paylaşacağım. Ve çok dürüst olacağım çünkü hiçbir yerden reklam almıyorum almamda alsam dahi dürüst olurum. İnanın çünkü çok ünlü kurbanı oldum hele ki doal keratin bakım sütü.... keşke hiç almasaydım dediğim bir ürün.
Doali kisaca anlatayim sana o zaman ben sacim yandigi zaman kullandim. Hatta bidon seklinde geldi bana ilk plastik siseleriydi.. ellerimi kesti kulpları sonra tabi popüler oldular şişeleri değişti.Doal çok övülüyor yaa ben de hiç kullanmadım ama kullanmayı düşünüyordum
Çok teşekkür ederimDoali kisaca anlatayim sana o zaman ben sacim yandigi zaman kullandim. Hatta bidon seklinde geldi bana ilk plastik siseleriydi.. ellerimi kesti kulpları sonra tabi popüler oldular şişeleri değişti.
İlk şişemde çıooook memnun kaldım saçlarımı döktü ama memnun kalmıştım uçlarını yumuşacık yapıyordu sonra hızlı uzamasına yardımcı oluyordu. 2.şişeyi sipariş ettim hatta ürün bu kadar iyiyken 2 şişe sipariş ettim ve şişeleri değişmişti siyah uzun bir şişe olmuştu.. kullandım 2..şişemi daçlarım oluk oluk döküldü. Sonra 2.şişeyi saçlarımda 4-5 dakika değilde 2 dakikaya bekletmeye başladım dökülme acayip arttı o sırada 3.doal keratin şişeme geçtim. 3.şişeyide ayda yılda bir saç uçlarıma kullanmaya başladım sonra üründen rahatsız oldum rafa kaldırdım aradan tahmini 7-8 ay geçti yaz geldi bende bizim yazlığa götürdüm gelen misafirler havuzdan sonra saç uçlarına sürsün normal bir krem gibi dedim gelen bir misafirimizde kullanmış daha önceden sirapiş vermiş benim saçıma yaramadı dedi bende uçlarına kullandım dedi. Yani bu yaz boyunca biz saç uçlarımıza sürdük.
sen saçını uzatmak istiyorsan sana maske tarifi vereyim bu kimyasal kozmetikle uğraşma millet tabi ki övecek para alıyorlar.
-bepanten ampül
-evigen ampül
-hindistan cevizi yağ
Bunları mixle iyice saç diplerine sür. En az 1-2 saat kalsın. Haftada 2 gün yap bir ayda nasıl coşuyor saçların.
Rica ederim gözlerine inanamayacaksınÇok teşekkür ederimhindistan cevizi yağı vazgeçilmezim. Ama bunlarla da deneyecegim
Evet bu o.. hiç endiselenme tatlım ilk kutuda beni çok mutlu etmişti kendisi uzattı,yumuşattı ama ikinci kutuda saçımı dökdü. Galiba saç derim alıştı formülüne..Eki Görüntüle 2707414 bugün aldım kuaför malzemeleri satan bir yerden ama bu bahsi geçen ürün mü emin olamadım ! İçeriği aynı mı ?
Kendim gibi birini buldum sanırım. Ayakkabısı, kıyafeti vs bende fazla alışveriş yapanlardanım. İhtiyacım yok fakat beğeniyorum ve kendimi durduramıyorum. Kozmetiğe o kadar para harcamıyorum, bittikçe kullanıyorum çok şükür. Alışveriş yapmayı çok seviyorum, dolayısıyla senin gibi bende bir blogger, youtuber, influencer vs olayım diye heves ediyorum ancak cesaretim yok pek fazla. Kitlelere hitap edeyim diyorum bir heyecanlanıyorum ama sonrasında hem üşeniyorum hem de çekiniyorum.. Ne yapsak ki ?Arkadaşlar ben çok alışveriş yapıyorum. Paramı hep boş şeylere yatırıyorumama popüler boş şeylere örneğin internetde bulamadığım bir çok ürün yorumu var.. bende isterdim youtube kanalı açmayı ama o kadar özgüvenim yok.. neysee kısaca size aldığım ürünleri deneyimleyip paket şeklinde size anlatacağım.
gratisden dün alışveriş yaptım.. ve yorumlayacağım ürünü yeni yorum olarak paylaşacağım. Ve çok dürüst olacağım çünkü hiçbir yerden reklam almıyorum almamda alsam dahi dürüst olurum. İnanın çünkü çok ünlü kurbanı oldum hele ki doal keratin bakım sütü.... keşke hiç almasaydım dediğim bir ürün.
Ya bir cesarettir açtım ben de bir youtuba kanalı.. inanırmısın özgüvensizim ama buraya yazacağıma oraya aktarırım dedim. Videoda hiç bir şey gelmiyor aklıma.. ama burada bül bül gibi şakıyorum 3 sayfa yazı çıkarıyorum. Galiba bir not defteri oluşturacağım kullandığımda neler hissetiğimi yazarsam unutmam. Videoda geriliyorum 100 kere çekiyorum akşam oluyor bazen)). Bence sen de instagramdan bir sayfa aç paylasım yap takipcin olmasın hiç önemli değil sanki takipcin varmış gibi yapmaya devam et.. sen içeriği genişletikce büyürsün diye tahmin ediyorum..Kendim gibi birini buldum sanırım. Ayakkabısı, kıyafeti vs bende fazla alışveriş yapanlardanım. İhtiyacım yok fakat beğeniyorum ve kendimi durduramıyorum. Kozmetiğe o kadar para harcamıyorum, bittikçe kullanıyorum çok şükür. Alışveriş yapmayı çok seviyorum, dolayısıyla senin gibi bende bir blogger, youtuber, influencer vs olayım diye heves ediyorum ancak cesaretim yok pek fazla. Kitlelere hitap edeyim diyorum bir heyecanlanıyorum ama sonrasında hem üşeniyorum hem de çekiniyorum.. Ne yapsak ki ?
Hahah mantıklı anonim takılmak ilk başta. Erinmezsem yapacağım, birde bu durum var tabi :) erinmek..Ya bir cesarettir açtım ben de bir youtuba kanalı.. inanırmısın özgüvensizim ama buraya yazacağıma oraya aktarırım dedim. Videoda hiç bir şey gelmiyor aklıma.. ama burada bül bül gibi şakıyorum 3 sayfa yazı çıkarıyorum. Galiba bir not defteri oluşturacağım kullandığımda neler hissetiğimi yazarsam unutmam. Videoda geriliyorum 100 kere çekiyorum akşam oluyor bazen)). Bence sen de instagramdan bir sayfa aç paylasım yap takipcin olmasın hiç önemli değil sanki takipcin varmış gibi yapmaya devam et.. sen içeriği genişletikce büyürsün diye tahmin ediyorum..hem de anonim yürüt özgüven falanda gerekmez anonim olunca yüzünü göstermesin sadece ürün hakkında düşüncelerin takipcilerine yeter..
Ayy saclarimi inanilnaz döktü bu felaket yani hiç memnun kalmadım kizlarEki Görüntüle 2707414 bugün aldım kuaför malzemeleri satan bir yerden ama bu bahsi geçen ürün mü emin olamadım ! İçeriği aynı mı ?
Doğru söylüyorsunHahah mantıklı anonim takılmak ilk başta. Erinmezsem yapacağım, birde bu durum var tabi :) erinmek..
Benimkinide..... hiç tavsiye etmiyorum. ((((Gerçek üyeler beğenmediğini vurguluyor ama yeni üyeler nedense çok seviyor sahte üyeliklere bence birisi dur desin.))))Ayy saclarimi inanilnaz döktü bu felaket yani hiç memnun kalmadım kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?