Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğin kaç aylık?inşallah hamile değilsindir.çok zor oluyor çünkü ürtikerle başetmek.gerçi benim hamileliklerim o açıdan çok rahat geçmişti ama.ne olduysa uyuyan devi uyandırdım resmen.2 haftadır çok kötüyüm ben de.5 aylık benim de bebeğim.çok kafana takmamaya çalış,ürtiker stresle besleniyo bence.mutluyum diyoruz ama kaşınmak bile stres yaratıyo.sürekli birşeylerle meşgul ol rahatladığını hissediyorsun.
bende de var maleseef 6 yildir falan.Ara sira gecti gibi oluyo hah tam bitti derken tekrar basliyo.Benimki bi de soguk urtikeri diye bisey usudugum an kizariyorum kollarim bacaklarim.Doktora gitmistim 2-3 yil once sebebini bulamadi kendi kendine gerilerse geriler yapilcak bisey yok dedi ben de bekliyorum bigun bitcek diye cok sinir bozucu
bebeğin kaç aylık?inşallah hamile değilsindir.çok zor oluyor çünkü ürtikerle başetmek.gerçi benim hamileliklerim o açıdan çok rahat geçmişti ama.ne olduysa uyuyan devi uyandırdım resmen.2 haftadır çok kötüyüm ben de.5 aylık benim de bebeğim.çok kafana takmamaya çalış,ürtiker stresle besleniyo bence.mutluyum diyoruz ama kaşınmak bile stres yaratıyo.sürekli birşeylerle meşgul ol rahatladığını hissediyorsun.
Benimde soguk ürtiker sanırım çünkü kışık yada rüzgarda,karda,yagmurda, soguk deniz ve havuzda çok oluyor canımOnunla yaşamayı ögrendigin zaman zaten hafifliyomuş gibi hissediyosun aslında.bende de var maleseef 6 yildir falan.Ara sira gecti gibi oluyo hah tam bitti derken tekrar basliyo.Benimki bi de soguk urtikeri diye bisey usudugum an kizariyorum kollarim bacaklarim.Doktora gitmistim 2-3 yil once sebebini bulamadi kendi kendine gerilerse geriler yapilcak bisey yok dedi ben de bekliyorum bigun bitcek diye cok sinir bozucu
ne olur yardım edin allah düşmanımın başına vermesin her yerim kaşınıyor ve kırmızı çizikler benekler halindeyim caresini bulan yazsın ne olur
Tamamen beni anlatiyosun gibi hissettim anlattiklarinin aynisini yasiyorumbu illete 1-2 senedir bende yakalandım.
gıda polen tüy den ziyade vucüt ısısı artınca nüksediyor..spor yaparken farkettim..biranda kaşıntı kızarıklı ve kabarma..
ne olduğunu bilmediğimden ve sürekli olmadığından bir anlam yükleyememiştim ama kendi kendime kontrol ettiğimde sinirlenmişken heyecan yaptığımda tempolu yürüyüşlerde yani ter bezleri çalışınca beliriyor..vucüd ısısı düştüğünde de kendiliğinden geçiyor.
1 ay kullanmam üzere bir ilaç verdi doktor kullandım iyi geldi sorun bitti derken ilacı bırakmamdan bi süre sonra yine ve daha şiddetli olmaya başladı..önceden sadece kolum kabarırken yüzüm ellerim sırtım her yer kaşıntı ve kabarık halinde.2 hafta önce kan tahlili yaptırdım ve çıkan oranlara göre hemen hemen herşeye alerjin var dedi doktor.prick testi istedi onu yaptırmayı bekliyorum ama devlette bedava olan test özelde 250-275 tl.devletten randevü almak işgence..
benimde merak ettiğim ömür boyu ilaç mı kullanacağım