Ürtiker Kurdeşen Lütfen Yardım

Merhaba hangi vitamin aldiniz acaba isim olarak benim vitaminler dusuk ama cesaret edemiyorum b vitaminini hapmi ignemi mesela birde d vitaminini damlami hapmi

serum iğne nafile Ankara kazan Çimşit köyünde Ocak var gidin şifayı bulun ben şifayı buldum Allah’ıma çok şükür
Arkadaslar iyi olursam uye olup yazacagim diye soz verdim boyle bir ocak gercekten var hamileyim ve doktorlar hic bir sekilde etkili ilac yazmadilar bebegime birsey olmasin diye tam 5 gun ne yemek ne icmek ne uyku uyudum 5. gun bu yorumu görüp araştırdım yorumu yazandan alllah razı olsun rabbim yolunu açık etsin ayagina tas degdirmesin bu hastalığı bir daha göstermesin ona arkadaş ayrıntı vermemiş ben vereyim ANKARA KAZAN ÇİMSIT KÖYÜNDE saffet amcanin esi yapiyor bu isi bunu toprağı varmis size sivi bir camur yapip suruyor kurdesen nerenizde ise birde suyu var suya okuyup ufluyor suyu iciyorsunuz ve ya safi cekerek suruyor 3 gun perhizi var yapiyorsunuz ve 3 gun bu topragi suruyorsunuz Allah in izni ile geciyor ama inanmak sart ocagin geçireceğine itikati bozmaycaksiniz biz netten köy muhtarını arayip ulaştık isteyen köy muhtarını arayip gidebilirler kışları kazan merkezdeki evlerinde kaliyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…