- 27 Temmuz 2016
- 267
- 120
- 38
-
- Konu Sahibi gamzecntrk
Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır ürtikerim bu hastalığı bilen bilir daha doğru çeken bilir hayattan soğutuyor bazen beni'gitmediğim doktor hastane kalmadı ama malesef çaresi Yok var ama geçici ilaç sadece anlık rahatlatıyor sonra yine başlıyor kaşıntı'Benim sorum şu olacak Gebelik düşünürken Allerset 10 mg kullanan var mı ? Kısa zaman önce düşük yaptım şimdi çok istiyorum bebeğimiz olsun fakat ben çok mecbur kalınca ilaç alıyorum o arada hamile kalırsam zarar verir mi bebeğe'Cildiye uzmanı en zararsızı dedi ama bilemiyorum çok huzursuzum'Lütfen bilgisi olan yardım etsin
Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır ürtikerim bu hastalığı bilen bilir daha doğru çeken bilir hayattan soğutuyor bazen beni'gitmediğim doktor hastane kalmadı ama malesef çaresi Yok var ama geçici ilaç sadece anlık rahatlatıyor sonra yine başlıyor kaşıntı'Benim sorum şu olacak Gebelik düşünürken Allerset 10 mg kullanan var mı ? Kısa zaman önce düşük yaptım şimdi çok istiyorum bebeğimiz olsun fakat ben çok mecbur kalınca ilaç alıyorum o arada hamile kalırsam zarar verir mi bebeğe'Cildiye uzmanı en zararsızı dedi ama bilemiyorum çok huzursuzum'Lütfen bilgisi olan yardım etsin
serum iğne nafile Ankara kazan Çimşit köyünde Ocak var gidin şifayı bulun ben şifayı buldum Allah’ıma çok şükürMerhabalar arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır ürtikerim bu hastalığı bilen bilir daha doğru çeken bilir hayattan soğutuyor bazen beni'gitmediğim doktor hastane kalmadı ama malesef çaresi Yok var ama geçici ilaç sadece anlık rahatlatıyor sonra yine başlıyor kaşıntı'Benim sorum şu olacak Gebelik düşünürken Allerset 10 mg kullanan var mı ? Kısa zaman önce düşük yaptım şimdi çok istiyorum bebeğimiz olsun fakat ben çok mecbur kalınca ilaç alıyorum o arada hamile kalırsam zarar verir mi bebeğe'Cildiye uzmanı en zararsızı dedi ama bilemiyorum çok huzursuzum'Lütfen bilgisi olan yardım etsin
2.5 yıldır çok şiddetli kronik ürtiker hastasiyim. Ve 2 günde bir krizlerle birlikte ilaç almak zorunda kalıyordum. Artık ölene kadar devam edeceğine emindim. Birgün bir profesör tanıdığımdan bir telefon geldi. Resseting eğitimi almış ve hastalıkların psikolojik nedenleri ile ilgili , özellikle ürtikerin nedeni ile ilgili konuştu benimle. Lütfen iyi dinleyiniz. Ürtikerin ve diğer cilt hastalıklarının nedeni:Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır ürtikerim bu hastalığı bilen bilir daha doğru çeken bilir hayattan soğutuyor bazen beni'gitmediğim doktor hastane kalmadı ama malesef çaresi Yok var ama geçici ilaç sadece anlık rahatlatıyor sonra yine başlıyor kaşıntı'Benim sorum şu olacak Gebelik düşünürken Allerset 10 mg kullanan var mı ? Kısa zaman önce düşük yaptım şimdi çok istiyorum bebeğimiz olsun fakat ben çok mecbur kalınca ilaç alıyorum o arada hamile kalırsam zarar verir mi bebeğe'Cildiye uzmanı en zararsızı dedi ama bilemiyorum çok huzursuzum'Lütfen bilgisi olan yardım etsin
Benim asla geçmiyor hep cikiyor kollarim ayaklarim cok fena oluyor ama cok stres yaptığım için oluyor bnmdeMerhaba geçti mi urtıker
Şikayetiniz geçtimi Peki faydası oldu muMerhaba, Ben de 13 aydır ürtiker hastasıyım.. 1. ve 2 nesil antihistaminler aldım, 4.5 ay kortizon tedavisi gördüm. Defalarca acile gittim. Son iki aydır xolair iğnesi oldum. Kaşıntı için bulduğum yöntem beni rahatlattı, bunu paylaşmak istiyorum: Bir bardak suda azar azar karbonatı çayda şeker eritir gibi karıştırarak eritiyorum. (Yalnız dikkat edin, kabartma tozu değil, karbonat. ) Ta ki artık su doymuş hale gelinceye ve daha fazla karbonat almayıncaya kadar. Bu karbonatlı suyu sprey yapabilecek plastik bir şişeye koydum. Ürtiker olan ve kaşınan yerlerime bunu püskürtüp elimle hafif oğuşturuyorum. Kaşıntımı geçirdiği gibi kızarıklıkları da gideriyor. Spreyi yanımda taşıyabildiğimden çok rahat oldu. Yaklaşık birbuçuk aydır sabah akşam bir tatlı kaşığı öğütülmüş süpürge otu tohumunu suyla yutuyorum. Tamamen geçmedi ama durumum eskisi kadar kötü değil. Karbonatı suys kariştırıp içildiğini de duydum ama ben bunu uygulamadım. Aranızda bunu yapan var mı? Yararı oldu mu?
Hepinize şifalar dilerim.