Urfa da yaşayanlar yardımcı olabilir mi kızlar rica etsem hastane konusunda

Hibet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
28
9
29
Kızlar urfa da yeniyim bilmiyorum. Karaköprü de oturuyorum otobüs ile gidebileceğim memnun kaldığınız devlet hastanesi önerir misiniz nasıl gidebilirim birde şimdiden teşekkür ederim

Urfa’da zaten kaç tane devlet hastanesi alternatifi olabilir ki? Kimsenin de memnun kaldığını sanmıyorum, ağzına kadar kalabalıktır. Çünkü Urfa.

Urfa’da zaten kaç tane devlet hastanesi alternatifi olabilir ki? Kimsenin de memnun kaldığını sanmıyorum, ağzına kadar kalabalıktır. Çünkü Urfa.
Urfalı değilim inanın hiç bilmiyorum İnternet'e baktığım kadarıyla 2 yada 3 tane var malesef kalabalık biliyorum ama en azından doktorundan menun kalan ulaşımı bilen vardır belki diye sordum

Kızlar urfa da yeniyim bilmiyorum. Karaköprü de oturuyorum otobüs ile gidebileceğim memnun kaldığınız devlet hastanesi önerir misiniz nasıl gidebilirim birde şimdiden teşekkür ederim
Mehmet Akif İnan eğitim araştırma var otobüs alternatifi çoktur diye düşünüyorum balıklıgol devlet hastanesi var birine gidebilirsiniz Urfa'da değilim ama yakın ildeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…