Saç Kesim Şekilleri Upuzun saçlarını kısacık kestirmek

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Benim saçlarım belimin altındaydı. Kuaförde saçımı boyatırken yaktıkları için omzumun hemen üstüne kadar kestirmek zorunda kaldım..
Saçlarımı çok seviyordum, hâlâ gidip o kuaförü dağıtasım var.!!!

Hâlâ çok sinirliyim ama rahatım, gerçekten kolaylık oluyor ve kurutması yıkaması daha rahat oluyor.

Ben popoma kadar olan saçlarımı omuz hizasında kestirdim. Hiç pişman değil. Özellikle banyo da büyük kolaylık. Yikamasi kurutmasi daha az vakit alıyor.

Bir de şu aralar moda olan yarım topuz, bu boyda saça çok yakışıyor.

Kes kurtul :))
Benim de tereddütlerim vardı,gittim küt kestirdim. Hatta model bile tarif etmedim 'davut abi sen bilirsin,kes işte' dedim,bana da süpriz oldu:))
Gören herkes de bayıldı.
Bence siz de gidin vurun makası, önümüz kış, bi de saç kurutmakla uğraşmayin her gün yarım saat

Saçlarım belime geliyordu dalgalı ve guzeldiler.. ama çok sıkılmistim.. çok kisa kestirdim toplanmiyordu o kadar.. hem de düğüne 1 hafta kala..

çok rahat ettim çok farklı geldi.. hiç ozlemedim uzun halini.. elbet uzayacak zaten..

Kısa saç güzel bir kesim ile fön de istemiyor taramadan Bile güzel duruyor.. saçlarım daha sağlıklı ve gür oldu..

Kısa saça alisinca uzatamiyor insan hep daha kısa istiyorsun..

Uzun,gür,bakimli saclarim vardi,

Su an dökülmesini engelleyemiyorum,bi ayagim doktorda ne oldu hic anlamadim, icten ice uzuluyorum ama kestirmek zorundayim.

Mutsuz olacaksaniz bence kestirmeyin .

Saclarimi uzatmak icin liseden beri ugrasiyorum ve artik uzattim istedigim kesimide yaptirdim küt kesim. Ve iyikide uzatmisim. Yikarken falan zorluk cekiyorum ozelliklede tararken zaten 1 ayda 1 kere ya tarak vururum ya vurmam ben uzun sac candir diyorum

Benim saçım da belimdeydi senelerdir hep uzundu ama bebeğim olduğu için bakımı zordu hemde boyadan dolayı yıpranmışti. Bi tarafı uzun bi tarafı kısa model varya ondan kestirdim kısacık oldu ve o kadar çooook rahatladım ki vallahi anlatamam. Daha önce kestirmedigim için pişman oldum

Sizi bilmiyorumda butun sayfalari okuyup ben gaza geldim sahsen:)
Sac kestirme niyetim hep var fakat cesaretim hic bi zaman olmadi kirik aldirmaktan oteye gidemedim. Ombremide 3 hafta once yenilettim. Ama suan kestirmek istiyorum.. Eger cabuk uzayan hi saciniz varsa kestirin ama saclarinizi mutlaka alin ve cit cit yaptirin derim ben. Benim saclarim ne yazik ki belimde takildi uzamiyor artik. Ve fazlasiyla dokule dokule azaldi

Ben de iki uç sene arayla belime gelen saçları omuz hizasına kestiriyorum en azından değişiklik oluyor. Saç toparlaniyor.Hatta su an epey uzadi gaza geldim okurken :)

Belime yakındı.kızımı okula bıraktım eve giderken kuaföre girdim pat diye kısa kestirdim.eşim evdeydi şok oldu çok beğendi.5 senedir kısa tuğba büyüküstün gibi

Sakin yapmaasla

Ben saclarimi uzunlu kisali zaman icinde cok değişik şekillerde kullandim. Kisaya da uzuna da asinayim yani. Bu mart ayinda tam diploma törenim oncesi kisa kestirdim ense hizasinda. Herkes bir sasirdi ama cokta iyi oldu dediler. En son 10 yil once saclarim bu kadar kisaydi. Mart ayindan beri hic uzatmadim hep ense hizasinda kestiriyorum. Kisa sacin beni daha genc ve dinamik bir görünüme kavusturdugunu da düşünüyorum.

Zaten minyon tipliydim kisa saclarla baya yaşımdan kucuk gösteriyorum simdi ki 32 yasindayim. Gorenler 20 saniyorlar ehh bende mutlu oluyorum :)) Ama yakisiyor da. Saclarim kafama cok agri yapıyordu, sık oldugu icin agirdi da. Oyle hafifliyorsun ki dunya varmis diyosun. Sekil vermekte cok kolay. Istersen kivircik yap, ister duzlestir 5 dakikaya isin bitiyor ohh misss.

Ben bu halinden oyle memnunum ki banyo yapiyorum hemen kuruyor eskiden ugras dur 15 dakika. Yikayip cikiyorum. Cok kullanisli valla, youtube da bir suru kisa sac sekilleri var zaten. Kesinlikle kestirin derim

o hatayı ben yaptım pişmanım kestirme

SAKIN!!!!!!!!!
Çok pişmanım çok!!! Kestirdim dayanamadım gidip kaynak yaptırdım..
inanın hala bunun sadece korkunc rüys olduğunu düşünmek istiyorum. Saçlarımı çok özlüyorum...

Kestirme bencede evet rhat kullanisli ama ben uzatmaya calisiyorum mecburen kisaldi benimkielr rahatsizim 3 ay oldu suan da joleyle falan kullaniyorum omuzlarima gelsinler istiyorum kndmi erkek gibi hissediorm modern duruyor evet ama ne bilim ben uzun saci seviuorum saglikli ve guzel olursa en azindan omuz hizalarinda dene toplanacak sekilde daha da kisaltma derim sen bilirsin

Ben
Benim saclarim cok uzundu.okadar bunlamistimki gittim ani bir kararla kestirdim.ohh be dunya varmis inan hic uzulmedimyikamasi ayri kurutmasi ayri.resmen eziyet cekmisim.iyiki kestirmisim.ayrica kisa sac herzaman genc dinamik ve modern gosterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…