Saç Kesim Şekilleri Upuzun saçlarını kısacık kestirmek

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Nasıl oldu ombren hangi renkten döndün: ) benim siyahtan dönecek kuaför iki üç kez gelebilirsin dedi eğer tam açılma olmazsa ben bu tonları beğeniyorum Eki Görüntüle 1899072
Benim saçlarım sarıya yakın kumral, en açık ton ombre yaptırıyorum yıllardır, o yüzden alışıldığın dışında olmadı:) içinize sinmeyen kuaförde yaptırmayın, içinize sinen güvendiğiniz biriyse istediği kadar koyu olsun saçı yıpratmadan açabilir. Bir de eski işlerinin fotoğraflarına bakmayı ihmal etmeyin. Ombrede renk geçişlerini iyi ayarlaması lazım, o da el becerisi be kaliteli malzeme işte. Bence ombre çok rahat,dibim geldi derdi Yok. (Benimki en sonrakine çok benziyor ama daha açık tonu)

Boyasız beyaz uzun saçlar çok güzel <3

Ben varım
Saclarım belime yakındı bundan 6 yıl evvel
Şimdiki eşim, o zamanki sevgilimin önerisi ilee kısacık değil ama omuz altında kestirdim
4 sene oldu birdaha asla uzatmam
Kezban gbi nasıl gezmsım o saclarla sıanda hayret ediyorım
Böyle daha moderrn buluyorum kendimi
Azıcık uzasın kendimi kuaforde buluyorım

Çok kısa kestirceksen mavi, yeşil, pembe, turuncu gibi renklere boya, yoksa kayınvalide gibi olursun valla

Çok kısa kestirceksen mavi, yeşil, pembe, turuncu gibi renklere boya, yoksa kayınvalide gibi olursun valla
Hahah çok güldüm ya, çok kısaya cesaret edemem krize girerim evvela sırtıma sonra kopçama sonra omza derken aşama aşama kısaltabilirim . Düşünemiyorum kendini bi anda saçsız. Amanınnnn!

Ben varım.
Kestirdim,çok mutluyum.Kafamdan bir ağırlık gitti,bunca zaman neden kestirmedim diye kendime kızdım hatta.

Kestir, kesilen sacını da bir perukcuya götür çıtçıt yaptır. Uzun kullanmak istediğinde takarsın.

Ben daha önce yaptım. Şimdi yine saçlarım uzun. Sizinle aynı duyguları yaşıyorum. Ama daha önceki pismanlık aklıma geldiği için sürekli vazgeçiyorum

Bir ara fönü, saç kremi, yağı, şekil almazlığı, dökülmesi ,boyası canıma tak etti, erkek traşı yaptırdım :) Şansıma yüzüme gitti, hatta uzundan daha çok beğenildi, benim içinse gözümün açıldığı andı :) Allah'ım o ne rahatlık! Kurutma şekil verme, kırık uç, dip boya hiçbir dert yok, o kadar hafifliyorsun ki, banyodan çıkış 5 dk, sabah hazırlanma derdi yok, paran cebine kalıyor, erkekler ne kadar rahatmış dedim. Açıkçası ayrı bir karizma da katıyor kısa saç kadına, ama ben o kadar havalı bir insan değilim, evet çok havalı ama bu ben değilim dedim :) Bir de ben küçüklüğümden beri uzun saç takıntısı olan biriyim, ne kadar yakışsa ve rahat da olsa tekrar uzattım, en azından bir kere denemelisin, nasıl olsa beğenmezsen tekrar uzatırsın.

O banyo rahatlığı paha biçilemez

yakışanda gerçekten kısa saç mükemmel duruyor, çok hoş ve modern bir hava katıyor.

mesela eltimin upuzun gür saçları vardı. hiç boyasız, simsiyah...herkes bayılırdı, nasıl böyle çabuk uzuyor vs diye sorardı herkes. bir gün bir geldi, kısacık kestirmiş, ensesini açık bırakacak kadar. kvalidem şok geçirdi birden esti kestirdim diyor. hiç de pişman değil. bence bu hali de çok güzel oldu. tabii minyon bir de kendisi. eğer yüzün toplu değilse gayet de güzel olur neden olmasın...ha ben şahsen uzun saçtan yanayım ama yakışacağından yüzde yüz olsam deneyebilirdim. saç konusunda azıcık deli olmak lazım =)

ben cok seviom kısa sacı modern gösteri bence genclik gelio bu bnm dusuncem gaza gelme uzun saç seviosan uzulme ama ben sevmiom yuzume kısacık yakısmıo bnm ama omuzlardan yukarı kestiriom bi daha uzatmayı hiç dusunmuom hele girse saçların o kesim ne güzel olur

Merhaba,
Benim saçım belimin aşağısındaydı bayağı, bir yaz gına geldi banyo sonrası taramaktan, kırıklarım da vardı. Omuzlarımın biraz üzerinde kestirdim, hem saçım kendine geldi hem de bayağı hafifledim. Kökü sizde nasıl olsa bence kestirin. :)

saçlarım çabuk uzar
uzatırım belime kadar sonra kulağımın üzerinde keserim
çok memnunum şimdilerde omzuma ulaştı belki kestireyim diyorum çünkü gür saçlara bakmak zor

Madem saçların uzun uçlarında renk değişikliği yap nasıl olsa boyattiginda yıprandığı icin kestirmek zorunda kalıcaksın

Upuzun saçlar güzel durmuyor zaten. Sanki kadının bütün enerjisini alıyormuş gibi geliyor bana.
Hayatınızda hep uzun saçla dolaştıysanız ilk kestirmeniz omuz hizalarında olsun. Hem saçsız dolaşıyormuş gibi gelmez size. Kısa görüntülere alışırsınız. Hem de kısa saçın rahatlığını hissedince bir daha kestirmek için heveslenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…