Benim saçlarım sarıya yakın kumral, en açık ton ombre yaptırıyorum yıllardır, o yüzden alışıldığın dışında olmadı:) içinize sinmeyen kuaförde yaptırmayın, içinize sinen güvendiğiniz biriyse istediği kadar koyu olsun saçı yıpratmadan açabilir. Bir de eski işlerinin fotoğraflarına bakmayı ihmal etmeyin. Ombrede renk geçişlerini iyi ayarlaması lazım, o da el becerisi be kaliteli malzeme işte. Bence ombre çok rahat,dibim geldi derdi Yok. (Benimki en sonrakine çok benziyor ama daha açık tonu)Nasıl oldu ombren hangi renkten döndün: ) benim siyahtan dönecek kuaför iki üç kez gelebilirsin dedi eğer tam açılma olmazsa ben bu tonları beğeniyorum Eki Görüntüle 1899072
Boyasız beyaz uzun saçlar çok güzel <3kısa saç kesinlikle çok rahatlık am benimkiler de belime yakın hamile halimle her gören kestir diye tutturuyor inatla ama ben yapamıyorum kısa saç hiç bana göre değil uzun uzun gösterişli saçlardan saçlarım bembeyaz yüzüm de kıpkırışık olana kadar vazgeçemicem:)))) uzun saçın havası başka
Ben varımKırık bile Yok, boyasını kesimini zamanında en iyi kuaförlerde yaptırırım, uzun ve gür çok güzel saçlarım var ama artık bakmak çok zor geliyor. Duş aldıktan sonra kurutmak, taramak işkence gibi. Aynanın karşısına geçince kıyamıyorum.
Uzun saçlarını kestirip iyi ki yapmışım diyen var mı? Beni gaza getirin :)
Makas değmeyen Pürçük parça düzensiz saçlar değiller :)Sac kestirmek her zaman iyidir cunku uzun saclarin çoğu bakimsiz olur ama kisa sac her zaman bakimlidir. Ayrıca uzun derken nasil mesela? Beline falan geliyosa demode bi goruntu modasi gecti
Hahah çok güldüm ya, çok kısaya cesaret edemem krize girerim evvela sırtıma sonra kopçama sonra omza derken aşama aşama kısaltabilirim . Düşünemiyorum kendini bi anda saçsız. Amanınnnn!Çok kısa kestirceksen mavi, yeşil, pembe, turuncu gibi renklere boya, yoksa kayınvalide gibi olursun valla
Ben daha önce yaptım. Şimdi yine saçlarım uzun. Sizinle aynı duyguları yaşıyorum. Ama daha önceki pismanlık aklıma geldiği için sürekli vazgeçiyorumKırık bile Yok, boyasını kesimini zamanında en iyi kuaförlerde yaptırırım, uzun ve gür çok güzel saçlarım var ama artık bakmak çok zor geliyor. Duş aldıktan sonra kurutmak, taramak işkence gibi. Aynanın karşısına geçince kıyamıyorum.
Bir ara fönü, saç kremi, yağı, şekil almazlığı, dökülmesi ,boyası canıma tak etti, erkek traşı yaptırdım :) Şansıma yüzüme gitti, hatta uzundan daha çok beğenildi, benim içinse gözümün açıldığı andı :) Allah'ım o ne rahatlık! Kurutma şekil verme, kırık uç, dip boya hiçbir dert yok, o kadar hafifliyorsun ki, banyodan çıkış 5 dk, sabah hazırlanma derdi yok, paran cebine kalıyor, erkekler ne kadar rahatmış dedim. Açıkçası ayrı bir karizma da katıyor kısa saç kadına, ama ben o kadar havalı bir insan değilim, evet çok havalı ama bu ben değilim dedim :) Bir de ben küçüklüğümden beri uzun saç takıntısı olan biriyim, ne kadar yakışsa ve rahat da olsa tekrar uzattım, en azından bir kere denemelisin, nasıl olsa beğenmezsen tekrar uzatırsın.
ben cok seviom kısa sacı modern gösteri bence genclik gelio bu bnm dusuncem gaza gelme uzun saç seviosan uzulme ama ben sevmiom yuzume kısacık yakısmıo bnm ama omuzlardan yukarı kestiriom bi daha uzatmayı hiç dusunmuom hele girse saçların o kesim ne güzel olurKırık bile Yok, boyasını kesimini zamanında en iyi kuaförlerde yaptırırım, uzun ve gür çok güzel saçlarım var ama artık bakmak çok zor geliyor. Duş aldıktan sonra kurutmak, taramak işkence gibi. Aynanın karşısına geçince kıyamıyorum.