- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
Dunyanin en rahat seyiymis bende kestirdim. Cidden gunune en az 30 dk ekliyor..Tek tek okudum yorumlarınızı çok teşekkür ederim:) henüz işlem yaptırmadım karar aşamasındayım hala:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dunyanin en rahat seyiymis bende kestirdim. Cidden gunune en az 30 dk ekliyor..Tek tek okudum yorumlarınızı çok teşekkür ederim:) henüz işlem yaptırmadım karar aşamasındayım hala:)
Benim eşimde çok seviyor kısa saçı ama bede kıyamıyorum yakışmaz bi yandan da diye düşünüyorum...Kırık bile Yok, boyasını kesimini zamanında en iyi kuaförlerde yaptırırım, uzun ve gür çok güzel saçlarım var ama artık bakmak çok zor geliyor. Duş aldıktan sonra kurutmak, taramak işkence gibi. Aynanın karşısına geçince kıyamıyorum.
Uzun saçlarını kestirip iyi ki yapmışım diyen var mı? Beni gaza getirin :)
Benim eşimde çok
Benim eşimde çok seviyor kısa saçı ama bede kıyamıyorum yakışmaz bi yandan da diye düşünüyorum...
güle güle kullanım, darısı başıma:)))Beni cagirmissin hemen geldim :) saclarim kalcalarimi geciyodu nerdeyse ama sıkıntilı bi donemden geciyorum degisiklik iyi gelir diye dusundum ve bir cesaret hemen kuafore kostum kuafore boyutu anlattim küt model istedigimi soyledim eminmisin bak geri donusu yok vsvs dedi ama ben direttim kestirdim iyikide kestirmisim saclarim kendine geldi bukleleri daha belirgin en onemlisi daha canli duruyo saclarim sekil vermeside kolay hatta yine dusunuyorum bi tik daha kestirmeyi sevdim galiba kisa saci sende dert etme koku nasilsa sende 6 aya uzuyo sende degisiklik her zaman iyidir
Valla bende çok beğeniyorum kısa saçları hele de cesur ve güzel dizisindeki kızın saçlarına bayılıyorum ama şimdilik saçlarıma ombre yaptırdım. Onu kullanayım seneye inşallah eşimin istediğini yapacamValla ben ucundan biraz aldırdım o bile rahatlattı başımdan ağırlık gitti uçları kesilince bile ama haaaala kafamda kısacık kestirmek var. Uzun saç kışın çok zor, ben sağda solda saç görmekten hoşlanmadığım iÇin devamlı elim süpürgede:)) kısacık saçlı kadınları görünce özenmiyor değilim, aynaya bakınca haaaaala kıyamıyorum :)))
Beni eşim gazlasa şimdiye çoktaaan yeniden uzamaya başlamıştı ama ailecek bayılıyorlar saçlarıma.