Saç Kesim Şekilleri Upuzun saçlarını kısacık kestirmek

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Geçen sene belimdeki saçımı omzunda kestirmiştim. Fazla uzamadan kestiriyorum. Bir daha uzun kullanmayı hiç düşünmüyorum.
spor yapmak bile sıkıntı, terlersin kurumaz yıkarsın kurumaz mekik çekerken tepeye toplamazsan boynun kopar :))

Bende kestirecegim ama baharda. Ombrem biraz daha eskisin kut kestirip yine Ombrem yaptıracağım

Var ben. En son 7 ay once olmak üzere 3 kere çok uzun saçtan omuz hizası saça geçtim. Uzunken popoma geliyordu mesela. Örgü yapıp kestiriyorum. 1 örgüyü kendime sakladım hatıra olarak. Diğer 2sini kanserli çocuklara peruk yapan bir organizasyona bağışladım. Yüzüne yakışacak bir kısa saç bulursan kestir bence. Pişman filan olmuyorsun. Alt tarafı saç bu, kestikçe yine uzuyor zaten. Dramatize etmeye gerek yok.

benım saclarım belımde yanı baya uzun
hayatımda 2 kere kısacık kestırdım
bırdaha yemın ettım asla kestırmem dıye ıkısındede cok pısman oldum kendımı cıplak gıbı hıssettım alısamadım

bence kestırme okadar kısa...

Ben birden bire kısaltmamanı öneririm. Uçlarından kestir

Belimden az kısaydı saçlarım, bir dönem feci döküldü, aynaya baktıkça sinirlerim bozuluyordu, dökülmeden önce sadece örüp açsam bile bir sürü iltifat alırdım saçların ne güzel diye, o dökülmüş hali canımı sıktığı için ve tabii az biraz düzelsin diye omuz hizamda kestirdim. Üzülmedim de hiç, daha sağlıklı duruyor ve tabii eskiye göre yapımı çok daha kolay. Klasik olacak ama kökü sende, pişman olursan uzatırsın ilk aşamada yavaş yavaş kestirebilirsin, alıştıra alıştıra.

Bele kadar saç sevmem ben.
En ideali sütyen kopçası benim için.
Gerçi benimkiler şu an çene hizasında ama deniz,kum,güneş üçlüsünden sonra mecbur kaldım.
Bir de eskisen böyle üçgen gelen bir kesim yaparlardı,hoş duruyor bence o da.

Belimdeydi saclarım. Çok begenilirdi ama sıkılmıstîm bende artık. Yıka kurutma vs. vs. Omuzdan hafif uzun kestirdim. Çokta memnunum. Hatta yine kestiricem.

Geçen ay ombremi yenilettim, gözüm gibi bakıyorum saçlarıma:)
Nasıl oldu ombren hangi renkten döndün: ) benim siyahtan dönecek kuaför iki üç kez gelebilirsin dedi eğer tam açılma olmazsa ben bu tonları beğeniyorum

kısa saç kesinlikle çok rahatlık am benimkiler de belime yakın hamile halimle her gören kestir diye tutturuyor inatla ama ben yapamıyorum kısa saç hiç bana göre değil uzun uzun gösterişli saçlardan saçlarım bembeyaz yüzüm de kıpkırışık olana kadar vazgeçemicem:)))) uzun saçın havası başka

Benim de saçlarım belimin altındaydı, omuzun biraz üstünde kestirdim ve öyle bir rahatladım ki anlatamam. Saçlarım gayet sağlıklıydı, güzeller de yani. Ama artık uzun olmasından, bakımından bıktım, ayrıca kısa saç gerçekten daha bakımlı duruyor. Hem hep uzundu saçlarım, kökü nasılsa bende kestireyim de değişiklik olsun dedim. Kısacası ben memnunum, herhalde artık uzatmam fazla.

Sac kestirmek her zaman iyidir cunku uzun saclarin çoğu bakimsiz olur ama kisa sac her zaman bakimlidir. Ayrıca uzun derken nasil mesela? Beline falan geliyosa demode bi goruntu modasi gecti

Upuzun saçları eşime kızıp kesmiştim yeni evli iken inan 6 ay aynalara küstüm! Ben yapma diyorum, pişmanlık fayda etmiyor en az 6 ay uzamıyor çünkü meret. (Ben 3 numaradan hallice bir uzunlukta taa dibinden kesmiştim kınalı yapıncak gibi olduydum)

ben daha önce defalarca yaptım yine yapcam dogumdan sonra kısmetse kısa saç rahatlık:)

7 sene önce, çok kötü bir ayrılık yaşamıştım. O zaman kısacık kestirmiştim saçlarımı. Kıvırcık bir de. İyice mutsuz olmuştum. Çok zor kullanmıştım. Uzatması da çok zor olmuştu. Ama saçlarım bu kadar gür ve bu kadar asi olmasa kesinlikle kısa saç kullanırdım. En fazla omuzlarıma kadar uzatırdım. Şu an mecburiyetten kopça hizasında.

Bende belimdeki gur ve kumral saclarimin,kipkisacik erkek stil kestirdim 10 numara bir his ,
Eger size kisa sac yakisiyorsa deneyin derim

Belinden aşağıdaysa bir anda alışamayabilirsin.
Şimdilik kürek kemiğinin altına kadar kestirsen daha sonra omuza çıkarsın alıştıra alıştıra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…