spor yapmak bile sıkıntı, terlersin kurumaz yıkarsın kurumaz mekik çekerken tepeye toplamazsan boynun kopar :))Geçen sene belimdeki saçımı omzunda kestirmiştim. Fazla uzamadan kestiriyorum. Bir daha uzun kullanmayı hiç düşünmüyorum.
Nasıl oldu ombren hangi renkten döndün: ) benim siyahtan dönecek kuaför iki üç kez gelebilirsin dedi eğer tam açılma olmazsa ben bu tonları beğeniyorumGeçen ay ombremi yenilettim, gözüm gibi bakıyorum saçlarıma:)
Ya sakin kestirmeGeçen ay ombremi yenilettim, gözüm gibi bakıyorum saçlarıma:)
ben daha önce defalarca yaptım yine yapcam dogumdan sonra kısmetse kısa saç rahatlık:)Kırık bile Yok, boyasını kesimini zamanında en iyi kuaförlerde yaptırırım, uzun ve gür çok güzel saçlarım var ama artık bakmak çok zor geliyor. Duş aldıktan sonra kurutmak, taramak işkence gibi. Aynanın karşısına geçince kıyamıyorum.
Uzun saçlarını kestirip iyi ki yapmışım diyen var mı? Beni gaza getirin :)
Benim de belimden biraz daha uzun. Geçen yıla kadar kat bile yoktu, kuaför nasıl gözünü dikmişti :)bu saçı kessem 5kişiye postiş yaparım diyordu. Neyse kat attılar resmen kafamdaki ağırlığın yarısı gitti! O günden beri de uçlarından aldırmaya gittiğim her gün şeytan dürtüyor "kısalt,boynun ağtıyor,kurutamıyorsun,hasta oluyorsun,saçın senden çok yer kaplıyor vs" bu ara daha çok dürtmeye başladı ya