ünv okudukta ne oldu işsizim işletme bölümü saçmalık başka bişey değil

Bu ülkede kaç kişi kendi mesleğiyle yaşıyor ki şekerim

Biz yapıyoruz;ama hakkını da alamıyoruz

Maalesef iyi laf yapmıyorsa ağzın,eyvallahçı değilsen veya torpilin yoksaaa

Sürünmeye mecbur bırakılıyorsun

çağrı merkezine başvurcam bakalım alırlarsa lise mezunları bizden daha iyi iş buluyor stresten suratım sivilce doldu herkes ne zaman işe başlıosun diyo iş var mı diyen yok

aynen katılıorum canım sana hakkımızda hayırlısı olsun her şeyin ama işsizlik beni bunalttı daha yaşım 21 düşün

Ben 5 yıldır o psikoloji içindeyim

ünv.okumak şu an o kadar saçma geliyor ki

keşke okumasaydım 10 yıldır bir işte sağlam kariyer yapmıştım :))

Malesef össs ye hazırlan ömrünü ver 1 yıl 2 yıl hazırlan dersaneye onca para ver ünv yi kazan.Sonra 4 yıl ünv oku
Eeeeeee sonra işsizlikle karşı karşıya kal.
Önümüzde birde KPSS sınavı var.Gerçi 84 alıyosun atanamıosun.
Offfffffffffff
İçim daraldı walla yineeeee

bende iktisat mezunuyum bende işsizim iş görüşmelerı hep olumsuzz bız sıze dönerız diyorlar ne arayan ne soran var off beklemekten sıkıldım kpssye calısmaya baslcgm onda da puanlar yuksek ve atamalar az ALLAH hepımızın yardımcısı olsun

kızlar bu konudan ötürü benim de canım o kadar sıkkın ki... Mezun olalı 2 bçk sene oldu. 1 bçk sene çalıştım, sonra çalıştığım işten ayrıldım. Birdaha iş bulamadım. Bazen keşke o işten ayrılmasaydım hiç olmazsa çalışıodum diorum. Ama öle de olmuyor. Bi sürü kör cahille uğraşıp karşılığını alamıyordum. Çok çaresiz hissediyorum kendimi. 2 aylık evliyim, eşim çok yoğun çalışıyor, ben de tüm gün evdeyim. İnanın aklımı kaçırıcam

Allah iş kapıları açsın hepimize dua edelim arkadaşlar ben yeni mezunum ama sizin psikolojinizi de anlayabiliorum ben böyleysem sizi düşünüyorum offfffffff

Allah yardımcınız olsun
Malesef benim de bir kuzenim işletme mezunu, kız kardeşi anadolu lisesi kazanamadı kuaförlük meslek lisesine gitti, ablası üniversiteyi bitirmeden o liseyi bitirdi, lise mezunu olarak işe girdi o 2 milyar maaş alıyor, bir sürü de bahşiş bırakıyorlar, ablası işsizlik üzüntüden stresten artık ruh gibi yaşıyor
hiç adaleti yok bu sistemin

bende işletme mezuyum bi yerden haber bekliyorum olacak insallah kızlar iş sitelerine kayıt olun ve işkur u da atlamayın bence boş durmadan ingilizce calışın zor ama olur inşallah sıkmayın canınızı bu kadar

fen edebıyat okumaktansa işletme okumayı tercıh ederdim.....75 le atanma şansı var.....

sadece işletme bölümü için değil, çoğu bölüm için aynı malesef.O yüzden önüne gelen fırsatı değerlendirmek zorundasın. Bende işletme mezunuyum, özel şirkette çalışıyorum 2 senedir, maaşım 1100 tl , kuzenım düz liseden mezun, izmitte fabrıkada çalışıyor maaşı 1300 tl mesai hariç.üstelik işim o kadar yorucu ve stresli ki yinede asgari ücretle çalışanları düşündükçe şükrediyorum halime.İnsanın ağırına gidiyor bazen fotokopi çek faks çek, bi taraftan kendi işini hallet. Tabi ki burda malesef işi olmayan arkadaşlar var diyeceksiniz ki işin var haline şükret, benım anlatmaya çalıştıgım malesef emeklerimizin karşılıgını alamıyoruz. Şimdi ki aklım olsa okumazdım. Para biriktirir bi iş kurar kendimin patronu olurdum . Odtü de İtü de mühendislik okursun o ayrı tabi. Bırde smmm stajına başladım inş belge alıp kendi işimi yapıcam bi çare diyorum.Hayat çok zor arkadaşlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…