unuturmuyum??

merve200

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
680
0
0
- Yurtdışı
tam 2 yil birlikteydik cok seviyorduk birbirimizi..ben almanyada yasiyorum o istanbulda
senede sadece 2 ay görüsebiliyorduk cok zorluklarin üstesinden geldik

konuyu kapatalim huzurumuz kacmasin diye ama ben her zaman o anda konuyu hal etmek isteyen sorunu cözmek isteyen bi insanim onun tavrina dayanamiyodum daha cok üsteleyince sevgilim cok öfkelenip agzindan cikani kulagi duymamaya basliyordu.. beni deli gibi seven tartistigimiz zamanlarda bazen aglayan insan cok üzerine gittigimde bana telefonda defol git diyor..yürü git diyor benimle isin olmasin diyor.. ben bu saygisizliklara tahamül edemedim yüzüme karsi asla söylemedi baslarda özür dilerdi bi anda agzimdan cikti cok öfkeliydim diye..ama heleki son haftalarda bunlari söyleyip teli suratima kapatip bide ertesi gün aradiginda hic bisey olmamis gibi davrandi.. ve ben tavir yaptigimdada sen bu laflari hak ettin cok ileri gittin diyip kestirip atiyo beni sen bu hale getirdin diyor..ama kizlar ne olursa olsun insanin sevdigine tartisma halinde bile olsa agzindan böyle sözler cikmamasi gerekmezmi..nerde kaldi saygi.. birtek sevgiyle askla olucak seymi.. benim tek hatam hergün sikayet etmekdi ve tartisma cikarmakti bende hataliyim biliyorum ama artik dayanamadim o bana söz verseydi bidaha böyle seyler söylemiyecegine dair bende kendimi tutardim ama düsünüyorum olmuyo evet onu hala cok seviyorum kopamiyorum ondan ama ilerde evlendigimiz zaman belki ask bigün biticek geriye kalan sevgi saygi olucakti ve her tartismada bukadar kirilirsam ne sevgi kalir nede mutlu bi evlilik kalir..dogrumu yaptim bilmiyorum tek kötü huyu buydu yoksa muhtesem bi insandi beni asla ihmal etmezdi bigün bile ararmazlik etmezdi..anlayisliydi.. ama bu öfkesi siniri beni mahv eden o oldu artik beni kayip etti cünkü kendisine bu konuda güvenmedigini söyledi benden anlayisli davranmami rica etti ama her defasinda aynisi oldu incitti kirdi beni.. cok üzülüyorum kahr oluyorum arkadaslar yemeden icmeden kesildim.. sadece agliyorum.. baska bi erkegin ilerde hayatima girecegi düsüncesi bile migdemi bulandiriyor ben ondan baskasi elimi tutsun istemiyorum ondan baskasina hayatim demek istemiyorum ama unutmak zorundayim mecburum ama korkuyorum ya unutamazsam hep onu düsünürsem kimseye isinamazsam ne olucak ne olur yardim edin zaman herseyin ilacidir biliyorum ama ya benim yaramin ilaci olmazsa sizce unutulurmu bigün hic aklima gelmedigi günlerde gelirmi cok dua ediyorum rabbimin onu icimden alip atmasi icin sizce basarabilirmiyim
cok sevdiginiz halde baska bi insanla evlenip mutlu olaniniz varmi [/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
cümleler birbirine girmiş ama anladığım kadarıyla zaten çok az görüşüyormuşsunuz bi de niye sen bu kadar sorun çıkartıp şikayet ediyorsun ki o alttan alıyor diye. her insanın sabrının taştığı bi nokta var. adam bu kadar ihmal etmesin, arasın, sevsin deli gibi sen buna karşılık olarak her gün kavga çıkar, şikayet et bi de adamın alttan almasını bekle. yapma arkadaşım çocuk zaten senden büyük daha olgun bu yaptığın ya çocukça ya da sorunlu insan davranışı. yanlış anlama sana hakaret etmiyorum ama davranışın budur yani. seviyorsan kendine çeki düzen ver onun sevdiği kadar sen de sev belli et alttan aldığı kadar sen de al mümkünse de şikayet edip sorun çıkartma. gerçekten seviyorsan bence uzuun süre unutamazsın az görüşüyor da olsanız aklından çıkmaz. seviyorsan sırf kaprislerin yüzünden yazık etme. ara çocuğu düşündüm ettim hatalıyım daha yapmayacağım de. evlilikte saygıyı bitiren çocuğun ettiği laflar değil senin kaprislerin olur. kimse dayanamaz bu kadarına

haklisin arkadasim ama son zamanlarda sevdigini bile belli etmiyoduki
ariyordu yinede ama bende durduk yere tartisma cikarmiyodumki ama ciktigindada
saygiyi elden birakmiyordum ama o agzini acip gözünü yumuyordu sen burda olsaydin seni döverdim bile dedi inanabiliyormusunuz ben inanamiyorum $oktaydim
üstelik hergün camda görüsüyorduk bütün gün mesajlasiyorduk ama bazi seyleri benim pat diye yüzüme söylemekten cekinmiyodu mesela her gittigi yeri haber vermezdi ilk cikmaya basladigimizda ama ben haber vermesini isterdim sonradan alisti fakat sikayet ediyordu tartistigimiz zamanlarda sen zaten arastirmaci gazetecisin diyordu
üstelik beni nekadar kirdigini bildigi halde özür dilemiyordu niyemis ben o laflari hak ediyomusum bu nasil bi mantik
bazen sinirden oturup agliyordum telefonda bunun üzerine ben seni aglamanla bas basa birakiyorum yatiyorum diyordu
ama baska biseye üzülmemede asla dayanamazdi ama bi tartisma aninda resmen bi canavara dönüsüyor yaaaaa

Son düzenleme:
erkekler hesap vermekten falan hoşlanmaz genelde nereye gittiğini haber vermesini istemişsin buna alışık değilse zor gelmiştir. o da sana soruyordur muhtemelen nereye gittiğini. tamam söylemek istemiyorsan söylemeyiz de ama tehdit eder gibi değil umursamaz gibi. sen söylemeyince bak nasıl paşa paşa kendi isteğiyle söylüyor. erkekler öyle ağlamaya acıtasyona gelemezler pek tel.de ağlama. sinirlenince çoğu kişi kendine hakim olamaz. erkekler sevmez öyle sıkıntıya gelmeyi pek. sen sorun çıkartıp ağlıyorsan her seferinde sonra da barışıyorsanız 1-2-3 derken alışkanlığa döner. her seferinde şikayet edersen ağlarsan sorun çıkarırsan bu alışkanlık olur anlamı kalmaz. ama arada yaparsan o da önem verir

kendin söylüyorsun. Çok iyi idi ama son zamanlarda sinirli oldu.
Buna sen sebep olmuşsun. Saygıyı şimdiden bitirmişsiniz zaten.
Evlenseniz de durum değişmezdi. Kavgalar başladı mı sonu gelmez.
Unutursun tabii ki. Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor.
Ama bir başkasının huyunu yargılamadan kendinde düzelteceğin davranışlarını bir gözden geçir istersen.:hulya:

onu sinirlendiren senmişsin zaten neden her gün problem çıkarttınki
şimdi ahlanıp vahlanıyosun
bence sen onu hiç kaybetmicene emin olarak öle konuşuodun
ama şimdi kaybedince dank etti tabi
malesef aradaki saygıda bitmiş bundan sonrası için geçmiş olsun canım
bu da sana ders olsun bidaha kimseye kapris yapmazsın boşuna

bence biraz zamana bırak canım, bak kendin söylüyosun benim de suçum var diye.
o da abartmış sen de..
bakalım zaman neler gösterecek. dönme ihtimali yok mu?

zamana bırak,zaman herşeyin ilacı.ilk aşkım benim tam 6 sene sürdü.sözlendik evleneceğim insan o olacak diye düşünürdüm hep.kısmet değilmiş işte ayrıldık.çok zor bi dönemdi benim için.sende üzüleceksin ama emin ol geçecek.Zor günler geçirdim ama 2,5 senedir Allah öyle birini karşıma çıkardıki her an şükrediyorum.
Sende bu sürede kendi davranışlarını düzeltmeye çalışırsın,hatalarını görmüş olursun..
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize.

bende tartisma yasiyorum ama birgun esim yuru git bilmem ne demedi bana..kadinlar daha duygusal erkeklerin biraz daha ilimli ve sakin olmasi gerekir..sende evet cok uzerine gitmissin ama ne olursa olsun boyle konusmamaliydi.bu sevgine ragmen ileriyi gorup silip atabilmissin..cok saygisiz biri.bende olsam aynisini yapardim..hic uzulme bence.yarin obur gun evlendiginde de bir olay karsinda seni suclar.o kapasitede birisi..

cnm benzer sorun bende de vardı söyle tartışma çıkartırdım uzatırdım gönlumu alsın isterdim sanki haklıymışım gibi o da gönlümü de alırdı bagırmazdı ama ben bagırır ben o tarz laflar söyler ben kırardım sinirim geçince herşeyi unutur pişman olurdum tekrar o konuyu açıp karşısında ezilmemek için özürdilemeye bile cesaretim olmazdı.fakat bir süre sonra farkettim ki hata yapıyorum o da tepkisini koymaya başlıyor bagırmadan kırmadan ve dedi ki irem ilişkimiz ciddiye bindikçe zaman geçtikçe yaptıgın bu davranışlar tartışma çıkarman beni daha çok yaralıyor susman surat asman bile kahrediyor beni demişti.demek istediğim arkadaşım iş ciddiye bindikçe sevgilin çekinmeye başladı tartışmalardan normaldir sen durduk yere tartışma çıkaran şikayet eden birini istermisin samimi ol ne kadar çekebilirsin o da beni sevse boşuna tartışma çıkarmaz diye düşünüyordur belki.zamana bırak bence hala konuşuyorsanızda yaptıgın şeyler için özürdile

boşverrrrrrrrrr

şimdi başka biri olması fikri mideni bulandırıyordur ama ileriki zamanlarda hiç de bulandırmaz

çok değl 2 ay sabret

bence birbirinizden biraz uzak kalın arayıp sormayın sonra zaten hatasını anlayıp arayacaktır ama eğer aramazsa çok üzülerek söylüyorum ki seni kaybetmeyi göze almış demektir
o zamanda sen arama sorma
çok seviyosun galiba iinsan çok sevince tamamen unutamazmış hep aklının bi köşesinde kalırmış ama zamanla onsuz yaşamaya alışacaksındır diye düşünüyorum allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…