Meri Dert Etme,Dua Et.. Kayıtlı Üye 16 Nisan 2012 1.239 7 88 37 İstanbul 15 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi byzmelek #21 İnsan genede ister birinin kendini filmlerde ki gibi sevmesini...ama hep filimlerde olur...İlyas Salman'ın Çiçek Abbas fliminden.. -canım nerden biliyorsun?belki de vardır... -senin köyde sevgilin varmı??? -yohhh!!!e a vardı;Fatma...onu da kaçırdırlar...senin?? -yokk!!! -ya Şakir??? -O'nu sevmedim ki...çünkü biliyorum O'da beni sevmiyor... -yok;seviyordu... -bırak şimdi...hiç insan seveni anlamaz mı???! -anlar mı???! -anlar... -yapma yavv... -bi kadın anlar... -çok mu anlar???! -çok anlar!... -deme...
İnsan genede ister birinin kendini filmlerde ki gibi sevmesini...ama hep filimlerde olur...İlyas Salman'ın Çiçek Abbas fliminden.. -canım nerden biliyorsun?belki de vardır... -senin köyde sevgilin varmı??? -yohhh!!!e a vardı;Fatma...onu da kaçırdırlar...senin?? -yokk!!! -ya Şakir??? -O'nu sevmedim ki...çünkü biliyorum O'da beni sevmiyor... -yok;seviyordu... -bırak şimdi...hiç insan seveni anlamaz mı???! -anlar mı???! -anlar... -yapma yavv... -bi kadın anlar... -çok mu anlar???! -çok anlar!... -deme...
kafanereyebizoraya T.C. silinemez ! Kayıtlı Üye 12 Haziran 2011 3.298 40 158 32 Balıkesir 11 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi byzmelek #22 Ne zaman pışman olursun bılıyor musun? Yarım bıraktığını, başkası tamamladığında. Suskunlar-
Libnie Guru Kayıtlı Üye 17 Eylül 2009 428 460 333 30 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi byzmelek #23 "Yaşayabileceğim tüm hayatlardan vazgeçtim. Seninle birlikte olabilmek için..." MR. NOBODY / BAY HİÇKİMSE (2009)
"Yaşayabileceğim tüm hayatlardan vazgeçtim. Seninle birlikte olabilmek için..." MR. NOBODY / BAY HİÇKİMSE (2009)
hebelehu Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2012 140 2 118 İstanbul 30 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi byzmelek #24 [FONT=arial, sans-serif]Ne kadar gizemli bir dünya, birgün onu seviyorsun; ertesi gün binlerce kez öldürmek istiyorsun. (The Fall filminden)[/FONT] Son düzenleme: 30 Kasım 2013
[FONT=arial, sans-serif]Ne kadar gizemli bir dünya, birgün onu seviyorsun; ertesi gün binlerce kez öldürmek istiyorsun. (The Fall filminden)[/FONT]