Ne yazık ki ettim aslın da şöyle eşim olmadan gitmiyorum misafir gelince gidiyorum bide öyle durdum yerde artık kesinlikle gidiyimde biSonra ne oldu peki, hiçbirsey olmamış gibi görüşmeye devam ettiniz mi?
Çocuğunuza isim koymalarını istemiyorsanız söyleyin bunu ya da eşiniz söylesin ailesine.
Eşiniz de istemiyorsan görüşme dedikten veNe yazık ki ettim aslın da şöyle eşim olmadan gitmiyorum misafir gelince gidiyorum bide öyle durdum yerde artık kesinlikle gidiyimde bi
Çay kahve içelim yapmıyorum mesafe koydum araya önceden çaya yemeğe çağırırdım şimdi çağırmıyorum ama kendi geliyor yüzsüz bi şekilde hiç bişey olmamış gibi arada dikkat çekmek için acillik ediyor kendini gidiyoruz doktorlar hiç
Bişeyin yok diyo yine yanında ben bekliyorum eşimin hatırı için eşim konuştu ailesiyle bana tek bir laf etmedi istemiyosan görüşmeyebilirsin sana bu konuda asla baskı yapmam dedi isim konusunda babası koyucak adını dedim ama çok umurlarında olmadı
Koydum zaten kuduruyo ama inanın başedilebilicek birisi değil eşim tek çocuk çok üzülüyor bu duruma onun için katlanmak zorun da kaldımİlişiğini kes. Hc sevmem. Nasıl tahammül edebiliyorsun. Allah yardmcn olsun.
Böylelerini hep pohpohlicaksn surekli övgü isteyen nazlanmak arayan tipler gibi geldi bana.
Siz haklısınız. Herkes yerini bilecek.
Eşinizle aranızı açmadan onlarla aranıza mesafe koymalısınız biran evvel.
Yaşadıklarınz ıcın de ayrıca üzüldüm. Rabbim saglıklı gebelıkler nasip etsn. Sag salim alın yavrunuzu kucağınıza
Çıkarttım gitmedim aramadım sormadım ama kendisi geliyor sürekli ben ona bişey desem sırf kendini öldürür beni suçlu gösterir çok tehlikeli birisiKolay kolay kimseye söylemem bunu, bana çok yanlış gelen bir davranış biçimidir ama siz bu insanlarla neden görüşüyorsunuz ki? O gün hayatınızdan çıkartmanız gerekiyordu.
Onların çıktığı evin tüm masraflarınıda eşim karşıladı çıkıp onlara bu gücü vermek istemedim gözü zaten bu evdeYapacaginiz onlarin evinden cikmak. Bir daha islerinize karistirmamak. Ve en önemlisi: Birisi sizin yaninizda sacma sapan tavirlara girmeye baslasa yere atmalar felan kameraya kayit alin. Ciddi söylüyorum. Ben ciddi bir mesafe koyardim sahsen. Toksik insanlari hic sevmem. Sözde yardimlarini sizden kan kustutana kadar geri isterler. Kalsin
İnanın ne aradılar ne sordular kırk yanancı geldi onlar gelmedi bende çok isterdim uzak kalmayı görmemeyi denedimde ama atsan atılmaz satsan satılmaz derlerya öyle biriEsiniz ailesiyle görüşebilir normali bu ama bu kadar samimi olmayın.
Ev vermişler gerekirse kirada oturun, kafanız rahat olsun.
Bebeğinizi kaybetmişsiniz kim olsa geçmiş olsun çok üzüldüm der ki onu bile dememişler.
Ben 11 yıldır evliligimde 11 kez eşimin ailesiyle görüşmedim.hic birşeyim eksik değil,kafam rahat huzurum var.
Gerçekten hem sizin hem aileler için en iyisi olur.
Ne güzel cevabını verebilmişsiniz ben öyle olamıyorumKayınvalidem isim konusunda konuşmaya yeltendi “herkes kendi doğurduğuna koysun isim” diyip susturdum. Net olun.
Olabildiğince az muhatap olun.
Ya inanın onunla konuşurken elim ayağım titriyor nutkum tutuluyor ters bişey söylediğinde cvp veremiyorum öyle isterdimki şu dediklerinizi yapmayı bi süre adım atmadım yani hala öyleyim ayda toplasan 2 kere anca gidiyorum oda sırf gerginlik çıkarıp huzursuz etmesinler diyeEşiniz de istemiyorsan görüşme dedikten ve
o yaşananlardan sonra adım atmayacaktiniz evlerine. Onların evinden de çıkacaktiniz.
Ayrıca neden babası koyacak diyorsunuz ki? Biz koyacağız deseydiniz direkt.
Ben de hiç bişey yapmadım yerimdem oynamadım bile çünkü inanmıyorum.. yok bu konuda gerçekten sadece annemi istediğimi belirticem çünkü onunla hiç bişey olmaz şimdi bile diyor gelip evini süpüriyim diye yok sağol eşim yapıyor diyorum ona bile bozuluyor neden eşim yapıyomuş zaten işte yoruluyomuş bende mecbur yapıcak dedim hem o rahatsızlık duymuyor biz böyle anlaştık dedimBenım kayınvalıdem kendını o an yere atsa ben dayanamam gülerim:)
Eşim ve ben en sevdiğimiz 1 er ismi kızımıza koyduk. Cunku o bızım cocugumuz.
Annenız ve babanız nasıl sıze ısım verdıyse sizde vereceksiniz.
Bu ısımden sonra bırde lohusalık günler beklıyor ne yazıkkı böyle çekişmeli aıle buyuklerıyle yaşam zor.
Kendinizle ilgılenın ,eşinizde size soruyor ne oldu dıye ,arada kalsada yapıyor bunu önemlı bırsey.
Valla bende baştan böyle değildim ama net olmak gerektiğini öğrendim. Sizde böyle yapın, sonradan üzülüp kendinize dert edeceğinize tepkinizi o zaman koyun.Ne güzel cevabını verebilmişsiniz ben öyle olamıyorum
Geçen gün kız olursa zeynep olsun dedi ben de ben zeynep koymam dedim herkeste var sadece benim kuzenlerimin 5 i zeynep dedim e nolucak diyo yok ben koyamam dedim öylece sustuValla bende baştan böyle değildim ama net olmak gerektiğini öğrendim. Sizde böyle yapın, sonradan üzülüp kendinize dert edeceğinize tepkinizi o zaman koyun.
Mesela isim konusunu eşinizle konuşun, kendiniz koymak istediğinizi söyleyin. Eşiniz söylesin ailesine isim konusunu hallettiğinizi.
Hiç münakaşaya bile girmeyin.Geçen gün kız olursa zeynep olsun dedi ben de ben zeynep koymam dedim herkeste var sadece benim kuzenlerimin 5 i zeynep dedim e nolucak diyo yok ben koyamam dedim öylece sustu
Aslın da eşim ben böyle olsun dediğimde tamam sen öyle yap ben annemle konuşurum diyor ve anneside dinliyor gerçekten bu konularda artık eşimi öne sürüyorum hiçEşinizin tutumu çok önemli kırmadan annesinin nasl hastalıklı bir ruha sahip oldgnu izah edeblrsenz, mesafeyi onun koyması aile duzenine karstrmaması konusunda brseyler yapması lazm. Aksi takdirde dogumdan sonra ki sıkıntıları dusunmek bıle ıstemıyorum. Lohusalık ve cocuk buyutmek zaten kolay bir süreç değil.
İnsann hayatını kolaylastracak bırıleri olmalı etrafında,zorlastıracak değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?