unutamadım kendimi ezik hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende kendime sinir oluyorum haklısınız bazen çok kötü oluyorum dün hep aklımdaydı birde videomu beğenince iyice kötü oldum bana yaptığı göndermeleri görüp
bi şekilde atlatıcam ama asla yazmayacağım bu saatten sonra
Kesinlikle bencede yazma 2 hafta dayandıysan başarabilirsin unutmayı. Yukarıda da yazdım tekrar yazıyorum kesinlikle aşk acısı çekiyormuş gibi videolar ve yazılar paylaşma onları izleyip izleyip zevk almasin

bende kendime sinir oluyorum haklısınız bazen çok kötü oluyorum dün hep aklımdaydı birde videomu beğenince iyice kötü oldum bana yaptığı göndermeleri görüp
bi şekilde atlatıcam ama asla yazmayacağım bu saatten sonra
Bence bu kişiyi sosyal medyanızdan çıkarın, engelleyin demiyorum ama çıkarın. Paylaşımlarınızı beğenerek sizin kafanızı karıştırmaya çalışıyor.
Bunlar atlatma/unutma sürecinizi uzatıyor.
Biri ile ilişkim bittiğinde ne kadar acı çekersem de ilk iş fotoları, konuşmaları, numarasını ve sosyal medyasını silerim. Çünkü bunlara bakmak zarar veriyor. Yapması zor bir şey biliyorum ama gerekli.

Bence bu kişiyi sosyal medyanızdan çıkarın, engelleyin demiyorum ama çıkarın. Paylaşımlarınızı beğenerek sizin kafanızı karıştırmaya çalışıyor.
Bunlar atlatma/unutma sürecinizi uzatıyor.
Biri ile ilişkim bittiğinde ne kadar acı çekersem de ilk iş fotoları, konuşmaları, numarasını ve sosyal medyasını silerim. Çünkü bunlara bakmak zarar veriyor. Yapması zor bir şey biliyorum ama gerekli.
evet her yerden çıkardım her şeyi sildim zaten ama hesabı açık olduğu için tiktoğuna bakabiliyorum ve sürekli o da benimkine bakıyo ben yine belli olmasıj diye fakeden bakıyorum o açık açık bakıyo soğuyorum iyice ondan

evet her yerden çıkardım her şeyi sildim zaten ama hesabı açık olduğu için tiktoğuna bakabiliyorum ve sürekli o da benimkine bakıyo ben yine belli olmasıj diye fakeden bakıyorum o açık açık bakıyo soğuyorum iyice ondan
Bakmayın. Biliyorum çok zor ama bakmayın. Fakeden bakanın da siz olduğunuzu biliyor bu arada :)

çok kötü davrandı ayrılık sürecinde ve hep kendini haklı gösterdi size yemin ederim bu ilişkide bir tane bile hatam olmadı ona karşı kırılsam da ben alttan aldım ve ayrıldıktan snra karı kız beğenip takip etmeye başlamış yarıçıplak fotoğraflar atıyor hiç böyle biri değildi o kadar değişmiş ki kendime kızıyorum bu kadar peşinden koştuğum için
Kendine kızma. Hayat böyle bir şeyleri anlamamız için tecrübe edinmemiz gerekiyor hayatta herkesin zayıf olduğu bir alan vardır ve bu zayıf olduğumuz alanı güçlendirmek için hayat hep bize bir deneyim sunar. Kimse pat diye güçlü bir karektere dönüşmüyor böyle böyle anlayacaksın. Peşinde koştun ve bitti bundan sonra koşmazsın silersin olur biter. Hatalarından ders al ve yoluna devam et başarılı kendi ayakları üzerinde duran bir kadın ol. Güçlükler seni yıkmak için değil olgunlaştırmak için gelsin.

Bakmayın. Biliyorum çok zor ama bakmayın. Fakeden bakanın da siz olduğunuzu biliyor bu arada :)
fakeden baktığımı bilemez bildirimlerim kapalı😂 fake hesabımı kapadım az önce bakmayacağım artık

Kendine kızma. Hayat böyle bir şeyleri anlamamız için tecrübe edinmemiz gerekiyor hayatta herkesin zayıf olduğu bir alan vardır ve bu zayıf olduğumuz alanı güçlendirmek için hayat hep bize bir deneyim sunar. Kimse pat diye güçlü bir karektere dönüşmüyor böyle böyle anlayacaksın. Peşinde koştun ve bitti bundan sonra koşmazsın silersin olur biter. Hatalarından ders al ve yoluna devam et başarılı kendi ayakları üzerinde duran bir kadın ol. Güçlükler seni yıkmak için değil olgunlaştırmak için gelsin.
haklısınız inşallah karşıma iyi insanlar çıkar
unutmak içinde bana yaptığı kötülükleri aklıma getiriyorum sürekli birkaç gündür kötüydüm şu an iyi hissediyorum teşekkür ederim yazdıklarınız için

birkaç gündğr beni takip eden arkadaşlarımı stalklıyor?? gerçekten karaktersiz biri beni bıraktı artık arkadaşlqrıma bakıyor

birkaç gündğr beni takip eden arkadaşlarımı stalklıyor?? gerçekten karaktersiz biri beni bıraktı artık arkadaşlqrıma bakıyor
Bi soz vardir, her katil cinayet mahallini tekrar ziyaret eder diye. Tam olmus musunuz, yasiyor, hayatiniza devam mi ediyorsunuz kontrol ediyor iste. Sizin onu unutmamaniz yas tutmaniz egosunu oksuyor. O yuzden yapacaginiz en iyi sey, hayatiniza devam etmek ve iyi vakit gecirmeye calismak olur. Ama bunu gozune sokmadan yapmaya calisin. Cunku o da anlasiliyor :KK70:
Ama size sunu soyleyeyim yaptigi stlaklarin hicbir manasi yok, sizi seviyor olsa sizinle birlikte olurdu.

Bi soz vardir, her katil cinayet mahallini tekrar ziyaret eder diye. Tam olmus musunuz, yasiyor, hayatiniza devam mi ediyorsunuz kontrol ediyor iste. Sizin onu unutmamaniz yas tutmaniz egosunu oksuyor. O yuzden yapacaginiz en iyi sey, hayatiniza devam etmek ve iyi vakit gecirmeye calismak olur. Ama bunu gozune sokmadan yapmaya calisin. Cunku o da anlasiliyor :KK70:
Ama size sunu soyleyeyim yaptigi stlaklarin hicbir manasi yok, sizi seviyor olsa sizinle birlikte olurdu.
artık gnderme de yapmıyorum bir şey de paylaşmıyorum her ne kadar inkar etsemde ona inat paylaştığımı fark ettim o görsün diye ama çok saçma ve gereksiz gelmeye başladı bu davranışım beni kaybetmeye göze almış biri için benim yaptıklarım gereksiz
bir de ayrıldıktan sonra ben buna yazmıştım ve bana '' sen beni takıntı yaptın sevmiyorsun diğerleri de takıntı yapmıştı''demişti o kadar kibirli ve egoist oldu ki benim eserim böyle olması
ama bana takıntı yaptın diyip kendisinin sürekli beni stalklaması çok komik

tekrardan yzıyorum kusura bakmayın ama beni ENGELLEMİŞ kan beynime sıçradı resmen o kadar sinir oldum ki sizce ben instagram engellemeli miyim böyle ywzınca ergence oluyo ama şu an sinirden köpürüyorum cidden

ama neden acı çekiyormuş gibi melankolik davrsnıyor ve üzücü şeylerle gönderme yapıyor ve beni stalklıyor
Çünkü bir yandan seni tamamen kaybetmek istemiyor,cepte kalmanı istiyor. Ama senle ilişki içinde de olmak istemiyor. Kendi demiş zaten sorumluluk yoktu kafam rahattı diye. Bu çocuk senle memleketinize döndükçe buluşur,vakit geçirir ama dönünce yine eskiye döner bir daha senle bir ilişki içine girmez.
Genç adam,üniversite okuyor. Neden istediğinde göremediği,yanına olamadığı üstüne üstlük sürekli kavga ettiği bir kızla ilişki yaşasın ki? Sanmıyorum çok zor.

Bu yaşlarda uzaktan ilişki yürütmek için iki tarafında birbirini gerçekten çok sevmesi lazım.

Çünkü bir yandan seni tamamen kaybetmek istemiyor,cepte kalmanı istiyor. Ama senle ilişki içinde de olmak istemiyor. Kendi demiş zaten sorumluluk yoktu kafam rahattı diye. Bu çocuk senle memleketinize döndükçe buluşur,vakit geçirir ama dönünce yine eskiye döner bir daha senle bir ilişki içine girmez.
Genç adam,üniversite okuyor. Neden istediğinde göremediği,yanına olamadığı üstüne üstlük sürekli kavga ettiği bir kızla ilişki yaşasın ki? Sanmıyorum çok zor.

Bu yaşlarda uzaktan ilişki yürütmek için iki tarafında birbirini gerçekten çok sevmesi lazım.
ben seviyordum ama onun sevgisi demek ki benimki kadar büyük değilmiş kavgaların sebebi uzak mesafede hep o idi ayrıldığımızda bana ailemi bahane etti zaten memlekette de çok buluşamıyoduk dedi bir sürü bahanelerle ayrıldı pişman olur muyum bilmiyorum dedi
ben taciz edilmiştim otobüste ve o gün kavgalıydık arayıp ağlayarak olayı anlattığımda beni takmadı ben uzaktan ne yapabilirim ki git polise demişti ve kısa kesmişti klnuşmayı telefonu kapamıştı ben böyle bi insandan neden sevgi bekliyim
üstüne üstlük her şeyin sorumlusu oyken beni engelledi

ben seviyordum ama onun sevgisi demek ki benimki kadar büyük değilmiş kavgaların sebebi uzak mesafede hep o idi ayrıldığımızda bana ailemi bahane etti zaten memlekette de çok buluşamıyoduk dedi bir sürü bahanelerle ayrıldı pişman olur muyum bilmiyorum dedi
ben taciz edilmiştim otobüste ve o gün kavgalıydık arayıp ağlayarak olayı anlattığımda beni takmadı ben uzaktan ne yapabilirim ki git polise demişti ve kısa kesmişti klnuşmayı telefonu kapamıştı ben böyle bi insandan neden sevgi bekliyim
üstüne üstlük her şeyin sorumlusu oyken beni engelledi
Bekleme zaten bende onu diyorum. Gez,toz bu yıllar geri gelmiyor. Okuluna odaklan,kendine odaklan. Napıcan zaten uzaktaki çocuğu amaaan

3 ay önce uzak mesafe bahanesiyle terk edildim arada konuşuyorduk bizden olmaz vs diyordu ve çok kalbimi kırmıştı önceden de yazdım buraya olayları ,3 hafta önce son kez yazmak istedim çok ezik ve değersiz hissediyorum kendimi gururum kalmadı resmen ama yazdım yine de uzun uzun o da bana çok uzun bir sürü mesajlar yazdı çok sıcak davrandı benim her şeyimdin senin yanında kendim oldum , istediğin zaman bana yazabilirsin düşmanın değilim kendimi senden soyutlamıyorum ben hep burdayım dedi ve sonra da buluşalım mı dedi bende kabul ettim
buluştuk her şey güzeldi sorunlwrımızı konuştuk ama içim rahat değildi nedense seviyor muyum sevmiyoru muyum anlayamadım o kadar kırgındım ki ona karşı kırgınlığımdan başka bi şey hissedemedim o an ona karşı yanında ağladım maalesef kendime kızıyorum çok kırgınım sana dedim sadece özür diledi bir şey yapmadı
ayrıyken hiç üzülmedin mi diye sordum sorumluluk olmadığı için kafam rahattı dedi,kafamda bir sürü şey kuruyorum aklımds bir sürü şey dolanıyo bunlae gerçekmiş gibi sana soğuk yapıyorum hatalıyım dedi özür diledi, bende dedim ki bak bunca şeye rağmen aşkımıza sahip çıkmak istiyorum sorunları hataları çözelim geride bırakalım istiyorum diye söyledim o da bilmiyorum okula döndüğümde yine aynısı olucak gibi hissediyorum dedi ( ikimizde memlekete döndüğümüzde buluşmuştuk o zonguldakta ben ısparta da okuyorum) ben sana yazmasam hiç yazmayacak mıydın dedim hayır kesin flörtün vsrdır diye düşündüm yazmadım dedi ne alaka yani o kadar kafasında kuruyo ki asıl saçma olan şey ya ben asla yazmazsam sana artık diye sorunca çok rahat bi şekilde yok sen beni kabul edersin hep dedi
neyse evlerimize döndük o okula gitti sonra otobüse bindiği an soğuk yapmaya başladı daha sonra okul günü sadece günaydın naber nasılsın mesajlarıyla geçti o gece dedim ki böyle mi devam edicek yazmıyosun telefona baktığım kadarıyla yazıyorum dedi çok sinir oldum ve o an yine kendimi değersiz hissettim ertesi sabsh dedim böyle olmuyo beni çok değersiz hissettiriyosun böyle değildin gönlümü almak için çabalamıyosun dedim haklısın ben uzak mesafe insanı değilim telefondan nasıl değer verilir bilmiyorum nasıl istediysen öyle olsun dedi böyle bitti 2 hafta önce ilişkimiz tamamen
ama hala tiktoğuma bakıyor göndermeler paylaşıyo ve benim göndermelerimi beğeniyor ne yapmaya çalışıyo anlam veremiyom hala seviyor mu bilemiyorum seven insan bu kadar kötü şeyler yaşatır mı diyprum kendi kendime
ve bi de belki daha yeni tamamen ayrıldık diye bilmiyorum ama neden ona aitmişim gibi hissediyorum? sanki yollarımız kesişicek gibi kaderim gibi hissediyorum neden böyleyim niye bu kadar güçsüzüm
bir sürü şey yaptı benim için bende ona aynı şekilde aralıkta ayrıldı benden ayrılmadan 1 hafta önce ıspartaya yanıma geldi çok güzel vakit geçirdik sonra yapamıyorum olmuyo dedi ve 3 aydır böyleyiz ayrıyız ama arada konuştuk ve görüştük
Demek ki olayın içinde olunca anlaşılmıyor adam önce bir etrafı tarayacak güzelce yeni ortama giriyor niye sevgilsi olan eleman olarak girsin az bi götünü gezdirsin tozdursun şansını denesin baktı olmuyo sana gelcek zaten sana böyle davranmasının sebebi de bu el altında kal üzülme kırılma baktı ki kimse buna bakmıyo birini bulamıyor özledim seniz yapamadım ayağına gelcek

Demek ki olayın içinde olunca anlaşılmıyor adam önce bir etrafı tarayacak güzelce yeni ortama giriyor niye sevgilsi olan eleman olarak girsin az bi götünü gezdirsin tozdursun şansını denesin baktı olmuyo sana gelcek zaten sana böyle davranmasının sebebi de bu el altında kal üzülme kırılma baktı ki kimse buna bakmıyo birini bulamıyor özledim seniz yapamadım ayağına gelcek
ya evet gerçekler bu herhalde inanmak çok güç böyle biri de değildi ama dediğiniz gibi ilişki içindeyken gözüme perde inmiş resmen uzak mesafe başladığı an değişmişti zaten ayrılmam gereken bir dürü zaman olmuştu beb yine de sabretmeyi seçmiştim benim yaptığımda enayilik bu kadar sevgiyi kendime göstermemiştim
şimdi diyorum karşıma biri çıkarsa ona nasıl gğvenicdm çünkü ben kocaelide yaşıyprum ısparta da okuyorum orda biriyle çıksam yazın yine uzak mesafe çünkğ çoğu kişi antalyalı diyorum o da bırakır eğwr biriyle sevgilş olursam
illa olucak olmalı demiyorum ama olursa diye düşünüyorum bazen ister istemez içim daralıyor
ve aşırı kinlendim tamam sevdi sevmedi diyemem ama intikam almak istiyorum şu an ama bu düşüncem çok çocukça gibime geliyo

Bekleme zaten bende onu diyorum. Gez,toz bu yıllar geri gelmiyor. Okuluna odaklan,kendine odaklan. Napıcan zaten uzaktaki çocuğu amaaan
hak etseydi isteseydi çabalardı diyorum kendime ama neden engelledi hala içim içimi yiyo

tekrardan yzıyorum kusura bakmayın ama beni ENGELLEMİŞ kan beynime sıçradı resmen o kadar sinir oldum ki sizce ben instagram engellemeli miyim böyle ywzınca ergence oluyo ama şu an sinirden köpürüyorum cidden
Bence hiçbir şey yapmayıp bu durum umurunuzda değil gibi davranmalısınız. Ona yönelik her hamle egosunu okşar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X