Ünlülerin Skandal Tarzları!

Bunlar parayı bulunca sapıtmışlar bence kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
öykkkk o kıllar ne yaaa:sinifsinif:kabus gibi!
bende ekliycem duramadım bu hatunu, türkiyenin ilk çıplak dj i imiş kendisi,ayrıca kralın ödül töreninde soyunmuş birden. tebrik ediyorum hande kaya adlı arkadaşı bravo...
sempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz bu olayın Mo'nique'in ilk olayı olduğunu mu sanıyorsunuz ?
Kadın kıllı bacaklarıyla ünlü, bu ne ilk, ne de son skandalı...
Rezalet yaa :bbo:
Bir de mini gitmiş akannehir

afedersiniz bayanlar, resimlerde bayan gören var mı
yoksa benim gözlerimde mi bi sorun var...
ben kadın falan göremiyorum,
değişik tüylü tüylü yaratıklar var ama...:bbo:rezalet

en fiyaskolardan biri, geçen gün yapılan golden globe dan oyuncu Mo'nique denkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ödülü tarzı için almadığı kesinkaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok:ayak tırnaklarına oje sürüyor ama bacaklar maşallah babamla yarışta...kafamçokkarıştı

kız bu hatunun foto çekildiği yer Eskişehir hayal :1shok:
amanın ben evimde otururken benim memleketimde neler oluyomuşta habarım yokmuş kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 akannehir eyvahedigeldismile :bbo: kafamçokkarıştı :1shok: aayyy bunlar ne böyle bütün herşeyi yaşadım bakarken karmakarışık oldum iğrençler hepsi bunları gerçekten eşlere sevgililere göstermek lazım bazılarına hayran olanlar vardır :jeyyar: kıymetimizi bilsinler bizim tertemiziz.

Böyle giyinip bi mesaj veriyo ama, nedense biz o mesajı alamadık..kaydirigubbakcemile3
Eminim erkek cinsi o mesajı almıştır..
O günden beri ,başına bi olay gelmiş midir acaba?
CADIARZU

Böyle giyinip bi mesaj veriyo ama, nedense biz o mesajı alamadık..kaydirigubbakcemile3
Eminim erkek cinsi o mesajı almıştır..
O günden beri ,başına bi olay gelmiş midir acaba?
CADIARZU

çok güzel giyinmişler harbiden, bunlar tam ev hanımı çok ekonomik kullanmışlar kumaşı, ucuza gelmiş elbiselersempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…