unlulerin photoshopsuz ve estetiksiz halleri

Hadise çok güzel değil sadece sempatik konuşurken ki vücut dili ses tonu hal ve hareketleri onu izlettiriyor. Evet seksi dans ediyor; ama onu seksi yapan sadece dansı değil vücut hatları da güzel gerçi göğüsleri çok küçük, o yüzden hep ilgiyi bacak ve kalçaya çekiyor. Onun giydiklerini başkası giyse ben seksi bulmam. Örnek Gülşen. Bana hiç seksi gelmiyor. Ama bazı erkeklere geliyor çünkü onların kafasında seksilik ile çıplaklık aynı.

bedenine göre kütük denecek bacakları olduğu için ilgi çekiyordur. valla birde çekemiyorsun demiyorlarmı. birde azra akına ayılıp bayılanları anlamam

ya soylede bir durum var noramlde dıarıdada fizigi gusel olan cok kız var onlarda oyle giyinsin dans etsin valla daha cok bakarlar bence hadise sanki kendini dunyanın en guseli en seksisi sandı havayı verip saldılar simdi havası inene kadar orda burda goruyoz işte

bedenine göre kütük denecek bacakları olduğu için ilgi çekiyordur. valla birde çekemiyorsun demiyorlarmı. birde azra akına ayılıp bayılanları anlamam

diyenlere guluyorum ben gercekten bir kadın guzel olurda cirkin dersin hadi dogru dicem ama goz var nizam var yani

Elbette ki cnm ben zaten Hadise'nin fiziğine mükemmel demedim; ama onun giydiklerini her kız giyse yakıştırmam, güzel bulmam dedim sadece. Ünlü olmayan fiziği güzel insan çok fazla eğer onlar giyerse olay olur evet bunu kabul ediyorum. Biraz fazla abarttılar ben de farkındayım ama yine de ben çok çirkin diyemem ama çok güzel de diyemem sadece sempatik.

Hadiseyi pek beğenmem ama neden bilmem makyajsız hali hoş geldi gözüme. Yaşını gösteren şirin bi kız, makyajsız hali çirkin değil bence doğal.

imzam olarak koymayı düşünüyorum :roflol::roflol:

burda estetiksiz ve çok kötüü akannehir

kafası kocaman çıkmış ayrıca estetiksizz çok kötüüü

Makyajla,estetikle,photoshopla ancak bu hale getirilebildi... :hulya:

Bu da petek dinçöz estetik bence yinede petek dinçözü güzelleştirebilmiş
Bazılarına yakışmıyor

burda da estetikli makyajlı vs...

bizde estetik yaptıralım sonra superim mukemmelim diye dolasalım aman hepside oncede cok cirkinmiş

başka bir topik açalım bence herkes photoshopsuz-estetiksiz-makyajsız da güzel olabilen ünlülerin resmini eklesin,bu ünlüler sayılıdır belki ama olsun en azından görmüş oluruz:)

Miley Cyrusu
Makyalı da makyajsızda hiç güzel değil bence kaydirigubbakcemile2

Selena gomez Makyajsız bile süper

Doğal makyajı daha da bi sevimli yapıyor onu

Taylor Swift ve Scarlett Johansson doğal güzellerden seçilmiş ama ben doğru düzgün resim bulamadım siz bulursanız ekleyin kızlar:)

Son düzenleme:
ben scarlett in bu resmini buldum burda cidden güzel ama ten makyajı var sonuçta.

aman Allah´im o bülent ersoyun tipi ne
gülmekden gözlerimden yaslar geldi valla
esim kosarak geldi ne oluyo diye ..

hadiseye gelince ben o kadini makyajlida hic begenmezdim anca makyajla o kadar güzelesiyomus demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…