unlulerin photoshopsuz ve estetiksiz halleri

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
45

photoshop oncesi ve sonrası

Son düzenleyen: Moderatör:
işte tüm erkeklerin hasta olduğu kız hadise... makyajsız tam bi :HADıSE yani....

hadise normalde bile cok gusel degilki... makyajsız cok cirkin :)

biliyorum hadisenin makyajsız halini görmüştüm hakkaten güzel bi kız değil oldu bitti beğenmem makyajlı hali bile güzel değil makyajsız hali nasıl olsun...

evet hadise makyajlıda pek gzl değil. o bir tek deli oğlan klibinde gzl oldu . sonra bitti :) makyajsız hali cidden Ebru Gündeşe benziyor

Makyaj gerçekten insanı çok değiştiriyor..

gerçekten berbat ama sanırım biraz fondeten ve pudra var gibi duruyr gözleri boyalı değil.
birde pudrasız halini düşünemiyrm bilee

ben bu kariya zaten gicim..kaydirigubbakcemile3.güzel olsa neolur güzel olmasa ne olur....gerci makyajli halide pek birseye benzemiyordu ama dogruyu kimse kabul etmiyo...

Son düzenleme:

Hadise'nin bu görüntüsü gerçekten kötü, benim selülitlerim çok fazla diyordum benim ki kadar kimse yoktur diyordum; ama Hadise'nin ki benden çokmuşakannehir

Hadise makyaj ve güzel kostümler ile sadece havalı görünüyor..
Ama ben onu kesinlikle bi kadın olarak seksi görmüyorum...Sadece dans ediş şekli seksi...
Ve bu şekilde dans eden herkes bana seksi gelir güzel çirkin farketmez dedim ya dans şeklinden dolayı sadece...
Ve adım gibi eminim ki hadiseyi seksi bulan erkekler aslında onun dansını seksi buluyor kendini değil... (Bence)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…