Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hadisenin gözlerini beğeniyordum aslında (makyajlı halini tabiki) siyah göz makyajı yakışıyo tabi ben göz yapısı güzel oldugu için yakışıyo sanıyordum ama makyajsız versiyonunu gördükten sonra inanamadım cidden ...kaydirigubbakcemile3
ya hadiseye yapılan makyajı videoya alsalarda yayınlasalar tüm erkekelr görse...ne kadar boyaya batırıyolarda o hali alıyor diye...gıcık oluyorum kadına ...
Hadise'nin bu görüntüsü gerçekten kötü, benim selülitlerim çok fazla diyordum benim ki kadar kimse yoktur diyordum; ama Hadise'nin ki benden çokmuşakannehir
jlo makyajda gölgelendirme ve aydınlatma tekniklerini en iyi kullanan ünlü makyajsız gayet sıradan olan bu kadın makyajdan sonra resmen evrim geçiriyor yahu...
yani çirkin kadın yoktur parasız kadın vardır :) paran varsa her türlü estetik ve kozmetik hizmetten faydalanıp istediğini yaparsın,e tabii düzenli bakım makyaj kıyafet vs de sürekliliği sağlar,estetik olup ona rağmen güzelleşemeyen ünlüler kim derseniz ceylan ve asena derim
arkadaslar adriana lima nın türk sitelerinde olmayan hiç bi yerde görmediğiniz estetiksiz görüntüleri var yabancı sitelerden bulundu fakat link vermem yasak size bunları göstermek için resm yüklemem gerekiyor nasıl yüklendiğini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?