Ünlülerin Estetikleri-Begendiklerimiz ve Begenmediklerimiz-Resimli

Ben de öyle aman aman değil ama farklı bir havası var gibi.... Ya da bana öyle geliyor. Bi de teni çok güzel... sositososito

Gercek sarısınların neslı tukenıyor,bu kızda gercek bır sarısın.Bence bunun etkısı de buyuk bır tanem

Has Megan Fox plastic surgery made her go from Hot to Not?

afoxycover.jpg

surgeryaccusation.jpg

megan fox u nedense hiç beğenmiyorum ya bende mi bi sorun var sempatiksalakcinni
hatta bakışları dudakları falan offf çok itici geliyo :kahve:

hiç estetik yokken böle şeker bişeydi ya gel yanağmı sık diyodu sempatiksalakcinni

Benim en çok beğendiğim hali, sondan bir önceki pembe elbiseli hali... Ben çok beğenmeme rağmen son hali hiç hoşuma gitmedi...

Enaaam şu estetiğin yaptıklarına bak (güzelleşenler için söylüyorum:))
Ben de mi yaptırsam ne boshayallersmile

9433BE419C103BD6AEA1A0E3788C.jpg

Bu Scarlett Johansson ab*lanın göğüsleri gerçek mi ya kafamçokkarıştı

silikon olduğu bin metreden belli..

bari yeni çıkan silikonlardan taktırın normal formunda dursun karpuz gibi duruyo bombeli bombeli çok itici görüntüsü oluyo.göğüs damla şeklindedir normalde ve artık ona uygun dışardan hiç anlaşılmayan silikonlar çıktı

Silikon değil diyor arkadaşlar... bilmiyorumkismile Ben beğeniyorum Scarlett'ın göğüslerini. Zaten en güzel göğüsü kadın bile seçilmiş. Silikon olsaydı seçilemezdi diye düşünüyorum...

Turkan sorayin estetik gizeli olduunu bilmiyordum ya cook sasirdim hic duymamistim daha once

silikon olduğu bin metreden belli..

bari yeni çıkan silikonlardan taktırın normal formunda dursun karpuz gibi duruyo bombeli bombeli çok itici görüntüsü oluyo.göğüs damla şeklindedir normalde ve artık ona uygun dışardan hiç anlaşılmayan silikonlar çıktı

Hayır silikon yok. Alttan destekle kaldırılmış o fotoda.

Bence çok güzel ve çekici duruyor. Öyle göğüslerim olsun isterdim. Yaptıracak olsam da doktora onun fotosunu gösterirdim. Zevk meselesi...

X