Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Kizlar tartismayin be ya :KK6: Herkesin zevki farkli iste, bunun tartismasi olmaz :KK51: Begenilerinizi söyleyin tabi ki. Ama bu yüzden birbirinizi kirmayin :KK34:

bu iş burun murun bilmemne işi değil.

gülse birsel.çok büyük bir burnu var ama kendiyle barışık ve zaten de ona yakışıyor.

bergüzar korel sedef avcı daha da var şimdi aklıma gelmiyor..illa küçük bir burun mu olmalı yanii.?? anlayamıyorum insanların tek bi yerlerine bakarak mı beğeniyoruz kii..aaaa bunun burnu büyük hiç güzel değil...eee yüzüne gidiyosa burnu orantılıysa..

hiç anlayamıyorum dar kalıpları:26::26:

Sana katiliyorum :128: Mesela Gülse Birsel burnunu yaptirsa hos olmaz bana göre. Onun kisiligi ve akli daha ön planda. Burnunu yaptirmasi veya da ondan sikayet etmesi gereksiz olurdu.

eren bakıcı mesela çok güzel.. burnu da ona yakışıyor

kalıplara karşıyım..

1-uzun boy..önemli olan orantıdır bence boy hiç bişeydir..

2-yapılı gibi duran burunlar.evet güzel ..bişey demiyorum ama illa olması gerekmiyor

3-kilo .. ki artık sıfır bedenler beğeniliyo be tek kelimeyle tiksiniyorum

4- sarı saç.. bunun mantığını hiç çözemedim zaten

Uzun boylu olup da leylek bacakli olan, kisa boylu olup da manken gibi fizige sahip olan insanlar biliyorum ben.
Aslinda sifir bedenler begenilmiyor, begendirilmeye calisiliyor. Cevrendeki erkeklere sifir beden mi balik etli mi diye sorsan cogunlugu balik etli der. Ama bayanlar öyle degil iste, onlara ne begendirilirse onu begeniyorlar (Herkes icin gecerli degil.)

Sari saci begenmek de, geneli koyu renk sacli olan bize mahsus zaten. Farkli olan begenilir mantigi. Avrupada mesela sarisinlar, beyaz tenliler cogunlukta onlarda genel olarak esmer begenirler. Burada begenilen sarisin kadin, orada pek dikkat cekmez.

Aslinda ortak bir begeni varsa o da saglikli görüneni begenmektir. Mesela kendinden pembe dudaklar, al yanaklar, ne cok kilolu ne cok zayif bir beden, dolgun gögüsler, yuvarlak dolgun kalca, solgun olmayan canli bir yüz. Bunlar bir kadini saglikli ve dogurgan gösterir, erkek de ic güdüsel olarak böyle bir kadina yönelir.

$DE22E090D30B41418911F18Er[1].jpg $[1]22112007104626_1552[1].jpg

ayşe hatun önal vücudu ,yüzü ( özellıkle elmacık kemıklerı ) cok cok qüzel:KK69:

Christina Hendricks. Kadinsiligina ve kizil saclarina bayiliyorum. :21: Bakislari ve dudaklari da cok hos :93:

Christina Hendricks. Kadinsiligina ve kizil saclarina bayiliyorum. :21: Bakislari ve dudaklari da cok hos :93:

woaw çok seksi bir hatunmuş gerçektende:KK69:yüzü de çok hoş :KK9:yalnız göğüsleri biraz iri ama bembeyaz bir ten balık hafif balık et olunca oda çok yakışmış bu kadına:KK9:

bu arada daha öncekilere cevap vermediğim gibi sana da cevap verme gereği duymayacağım merak etme:13:

woaw çok seksi bir hatunmuş gerçektende:KK69:yüzü de çok hoş :KK9:yalnız göğüsleri biraz iri ama bembeyaz bir ten balık hafif balık et olunca oda çok yakışmış bu kadına:KK9:
Evet, o gögüsleri iyi tasiyor gercekten :128: Herkese yakismaz o kadar iri gögüs.

bu arada daha öncekilere cevap vermediğim gibi sana da cevap verme gereği duymayacağım merak etme:13:
Anlamadim, bana mi yazdin yoksa diger tartistigin arkadasa mi? :26: Benim üstteki mesajim genel yani. Devamini da zaten alinti yaptigim arkadasa yazdim :44:

Henüz yeni farkettim Rihanna'nın gözlerinin muhteşem olduğunu. :KK31::KK31: Şekli de rengi de enfess.. Büyüledi beni. Hayatımda gördüğüm en etkileyici gözler sanırım. Daha önce hiç bu kadar hayranlıkla bakmamıştım kimsenin gözlerine. :KK69::KK69::KK69::KK69:

00512345678910.jpg

rihanna-jingle-bell-ball-03.jpg

Son düzenleme:
Henüz yeni farkettim Rihanna'nın gözlerinin muhteşem olduğunu. :KK31::KK31: Şekli de rengi de enfess.. Büyüledi beni. Hayatımda gördüğüm en etkileyici gözler sanırım. Daha önce hiç bu kadar hayranlıkla bakmamıştım kimsenin gözlerine. :KK69::KK69::KK69::69

zevkler ne kadarda farklı gerçekten bu kızın göz rengi bana hiç hitap etmiyor sokaktaki kediden farkı yok bence göz renginin
benim en çok beğendiğim göz renkleriyse bu ünlülerde
Tuba Büyüküstün
Tuba_Buyukustun-9.jpg

Tuba+buyukustun+kanal+d+dizisinde.jpg

BAZEN YEŞİL BAZEN ELA OLAN GÖZLERİ ÇOK HOŞUMA GİDİYOR TABİ ŞEKLİDE AYRI GÜZEL

Adriana Lima
066-AdrianaLima.jpg

16729492704666c2582876e.jpg

MAVİ YEŞİL VE GRİNİN BÜTÜN TONLARI GÖZLERİNDE MEVCUT

Jessica Simpson
93514693_d.jpg

jessica-simpson.jpg

BAL RENGİ GÖZLERİNE BAKMAYA DOYULMUYOR

Hilary Duff
Hilary-Duff.jpg

hilary_duff.jpg

BAL KÖPÜĞÜ ELA VE YEŞİL ARASINDA GİTGELLİ GÖZLERİ ÇOK İLGİ ÇEKİCİ

Ceren Hindistan
ceren-hindistan-resimleri-11..jpg

2564915386efb133b0e2uy6eh2.jpg

GÖZLERİNİN MAVİSİ DİREK DİKKAT ÇEKEN ÇOK ENDER BULUNABİLİCEK VE EN ÖNEMLİSİ ÖLÜ GÖZÜ GİBİ OLMAYAN BİR MAVİ

Elizabeth Taylor
Elizabeth_Taylor_trailer.jpg

elizabeth-taylor.jpg

VE TABİKİ MİLYONDA BİR İHTİMALLE BİLE ÇIKMA OLASILIĞIDÜŞÜK OLAN VE EFSANE OLAN O GÖZLER

Son düzenleme:
kızlar gözlerin hepsi birbirinden güzel içim gitti valla:KK16::KK16:ee biraz da kıskandım bu hatunları:KK17:açık renk gözler her zaman daha albenisi olan gözler gerçektende:KK19:trayamor canım senin beğendiğin renk solotica marka lensin hemen herkeste çok doğal duran NCmel lens rengine çok benziyor.deneme fırsatın varsa bir dene derim ben:13:diğerleri gibi donuk durmuyor gözde:KK34:

zevkler ne kadarda farklı gerçekten bu kızın göz rengi bana hiç hitap etmiyor sokaktaki kediden farkı yok bence göz renginin
benim en çok beğendiğim göz renkleriyse bu ünlülerde
Tuba Büyüküstün

Sokaktaki kedi ne demektir yau.. :KK53: Ela gözleri var kadının. Müthiş görünüyor. Tabi zevk dediğin gibi. Tuba Büyüküstün ün gözleri sarımtrak. Ne gözlerini ne de suratını beğeniyorum çok sıradan geliyor. Özellikle dudakları çok kötü.

Ceren Hindistan için daha önce de yazmıştım sanırım. Tam bir köylü kızı. Modernlik ve asillikten eser yok. Sıfır güzellik. Hatta benim gözümde çok çirkin. :KK19:

Sokaktaki kedi ne demektir yau.. :KK53: Ela gözleri var kadının. Müthiş görünüyor. Tabi zevk dediğin gibi. Tuba Büyüküstün ün gözleri sarımtrak. Ne gözlerini ne de suratını beğeniyorum çok sıradan geliyor. Özellikle dudakları çok kötü.

Ceren Hindistan için daha önce de yazmıştım sanırım. Tam bir köylü kızı. Modernlik ve asillikten eser yok. Sıfır güzellik. Hatta benim gözümde çok çirkin. :KK19:

yo rihanna nın gözleri ela değil ki yeşil tuba nın gözleri elaya daha yakın sokaktaki kedi derkende bu göz rengi genelde kedilerde oluyor o yuzden dedim zaten rihannaya da boşuna kedicik demiyolar ceren hindistanın göz rengide çok güzel bir mavi bence açık soluk bir mavi değil yoğun bir deniz mavisi gözleri ama tabiki zevk meselesi ama birşeyi merak ediyorum tubayı beğenmeyebilirsin zevkine hitap etmiyordur ona birşey diyemem ama merak ettiğim konu tuba nın dudaklarında ne var bir arkadasım daha söyledi aynısını ama bence dudakları çok güzel sadece neden beğenmediğinizi merak ettim.

Rihanna'nın göz rengi yeşil değil eladır. O renge yeşil denmiyor. Hatta bir sitede de şöyle bir şey yazılmış ve gözlerinin ela olduğu belirtilmil kırmızıyla belirttiğim yerde.

The color go great with her caramel skin tone, it makes her hazel eyes look extra bright!

Tuba Büyüküstün ün dudaklarını şekil açısından beğenmiyorum. Çok çirkin. Özellikle üst kısmı. Yani ince dudak diye değil. Şekli kötü. Yüzüne hiç yakışmıyor fazlaca küçük aynı zamanda suratına oranla.

Rihanna'nın göz rengi yeşil değil eladır. O renge yeşil denmiyor. Hatta bir sitede de şöyle bir şey yazılmış ve gözlerinin ela olduğu belirtilmil kırmızıyla belirttiğim yerde.

The color go great with her caramel skin tone, it makes her hazel eyes look extra bright!

Tuba Büyüküstün ün dudaklarını şekil açısından beğenmiyorum. Çok çirkin. Özellikle üst kısmı. Yani ince dudak diye değil. Şekli kötü. Yüzüne hiç yakışmıyor fazlaca küçük aynı zamanda suratına oranla.
hım anladım olabilir tabiki ama rihannanın gözleri bana göre yeşil ela gibi gelmiyor bana

Kesinlikle katılıyorum imzamı atarım :KK8:

bnm için kadın nedirin cevabı budur arkadaşlar :KK1:ben bile bir kadın olmama rağmen öhömmm neyse:KK9:ama göğüsleri silikon eski bir videosunu izledim youtube ta göğüsleri küçüktü...

bnm için kadın nedirin cevabı budur arkadaşlar :KK1:ben bile bir kadın olmama rağmen öhömmm neyse:KK9:ama göğüsleri silikon eski bir videosunu izledim youtube ta göğüsleri küçüktü...

evet silikonmuş ama kadın acaip birşey resmen kadınlığın sembolü olarak bu kadın çıkmalı herşeyiyle biraz iri duruyor ama bu sanırım göğüs boyutunun biraz fazla büyük olmasından kaynaklanıyor ama acaip derecede seksi bulunulabilecek bir kadın

yo rihanna nın gözleri ela değil ki yeşil tuba nın gözleri elaya daha yakın sokaktaki kedi derkende bu göz rengi genelde kedilerde oluyor o yuzden dedim zaten rihannaya da boşuna kedicik demiyolar ceren hindistanın göz rengide çok güzel bir mavi bence açık soluk bir mavi değil yoğun bir deniz mavisi gözleri ama tabiki zevk meselesi ama birşeyi merak ediyorum tubayı beğenmeyebilirsin zevkine hitap etmiyordur ona birşey diyemem ama merak ettiğim konu tuba nın dudaklarında ne var bir arkadasım daha söyledi aynısını ama bence dudakları çok güzel sadece neden beğenmediğinizi merak ettim.

ben de begenmiorm tuba buyukustunu. cirkin deil tabiki kesinlikle ama ekstra guzel bulmuorm. ilginc gelmior tipi cok alisildik gelior hatta TR de sokakta cok daha alimli hos kizlar var bence. tamamen kendi fikrim herkese boyle gelmez tabi ki de o yuzden cok begenini var zaten. benim de agzi hosuma gitmior cok genis surati var ama onu dengeleyemeyen kucuk bir agzi var. yuzune gore kucuk kalior bence. dudaklarinin dolgulugu acisindan degil yatay olarak suratina oranini dar buluorm. o da degisik bir ifade verior yuzune. o ifade beni cok cekmior. alnini da dar buluorm. ama begenen begenior ben begenmemisim kime ne hihi :KK37:

rihanna cok guzel. en guzel yeri de gozleri hem rengi hem sekli sahane. cok guzel bir yesil ela gozleri. ela denior gozlerine ama ela gozler zaten isiga gore cok degisior. bir arkadasimin aynen bu sekilde gozleri isikta yemyesil ama odada kahve gorunuor resmen. herneyse rengi harika ama :KK69:

X