Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

En guzel dogal goguslu kadın secıldı....
Dunyanın en arzulanan vucudu secildi..

Valla canım bencede olmalısın..yapay gorunuslu tiplerden, 34 bedenlerden, top sılıkonlulardan ,kemikleri sayılan ucubelerden oyle sıkıldım ki..

yani Allah razı olsun dıyorum su J.Lo dan,Kim Kardashian'dan,Kelly Brooktan,Christina Hendricks'ten,Beyonce'dan..

nereleri estetik bilmem ama bu kadına bayılıyorum.

dolgun dudaklara da ayrıca bayılıyorum. böyle dudaklarım olsun çok isterdim:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
işin guzel kısmı kadın tamamen "dogal "

Gerçekten çok ama çooookkkk kötü.
Scarlett Johansson'dan bin kat daha beter.
Resmen şişko. J.Lo ya da Beyonce fit görünüyor en azından bu feciymiş.
Hatta midem bulandı.
Benim için Megan seks bombası. Bana onun vücudu gibiler seksi geliyor.
Göğüsleri daha güzel olabilirdi orası başka...
Bu da zevk meselesi tabi ki de. sempatiksalakcinni

göğüsleri berbat duruyoo.çok itici yaaa:1shok:

kilolu ayrıca
vereliniortak

Canım eger saydıgın sıfatlar bu kadınlarda olsaydı su anda dunyanın en seksi kadınlarını ipi ni gogusleyemezlerdi..Meganın gogusledıgı tek ip botoxlu yuzuyle cakma Angelina oldugu yazan dergi kapakları..

İyi de beni dünya ilgilendirmez ki...
Benim fikrim bu. O kriterlere göre bir fikir oluşmuyor benim kafamda.
Dediğim gibi zevk bu... Cılızları seviyorum ben. Hafiften göğüs ve popo olduğu sürece.

Sanırım sende hayli zayıfsın,insan kendine benzeyeni severmiş

Burdan yola çıkarsak işin içinden kurtulamayız. sempatiksalakcinni
O zaman ben de sana hayli şişkosun demek ki... demek zorunda kalırım.

Zevk meselesi üzerinde tartışmak gereksiz.

Ama Megan kadar zayıf değilim. sempatiksalakcinni
Ve aynen kendim gibi tipleri seviyorum ben, herkes gibi... bayanssulusmile

Kim Noorda yi cok begiorm yuz sekli dudaklari ve kaslari ozellikle. Hayal ettigim dudaklara sahip boshayallersmile Zaten Jessica Stam e cok benzitiorm ki Jessicaya asigim resmen dolayisiyla Kim e de asigim heheh boshayallersmile:asigim:boshayallersmile Kim in dudaklari Jessicadan da guzel hatta. yaaa bu kdr guzel olunmamali yasaklanmali kiskaniorm delikafaduldendelikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:

Tabiki zevk meselesi..
ama senin kullandıgın midem bulandı lafları inan cok egreti duruyor..sen şişman gormemısın :)))) şişman sibel can oluyor :)

neyse bende zaten bir yola cıkmaya nıyetli degilim seninle :)

hehehe buna katiliorm insan kendine benzettigini begenirmis hatta genelde insanlar esleri ile benzer gibi bisiler vardi bi ara bir yerlerde okumustum tabi ki hep booledir demek deil heheh ay nese. herkes icin gecerli deildir tabi. ama bisi itiraf edeyim ben zayifim ve sanirim ben de daha ciliz tipleri begeniorm. daha citi piti olan hatunlari ne bliyim daha narin gelior bana boshayallersmile genel de boole en iyi vucud secilen kadinlarin fiziklerini kiskanmiorm. ama tabi ki zevk meselesi insan kendinde olmayan seylere de ozenebilior o zmn da kendinin tam zittini begenior. kaydirigubbakcemile2

Tabiki zevk meselesi..
ama senin kullandıgın midem bulandı lafları inan cok egreti duruyor..sen şişman gormemısın :)))) şişman sibel can oluyor :)

eheheh sibel can yaaa hala diyet tavsiyesi verior mu acaba delikafadulden

Ben kadında seksapalite ve dolgun gogus sevıorum acıkcası bambamcım,soyle top top sılıkon olmayan dogal cınsınden..Vizyonum bu konuda biraz erkek vizyonuyla ortusuyor Bambacım

Sibel Canı kurbanda kesecegız dur daha beslıyoruz,ne dıyetı :)))))

Ben kadında seksapalite ve dolgun gogus sevıorum acıkcası bambamcım,soyle top top sılıkon olmayan dogal cınsınden..Vizyonum bu konuda biraz erkek vizyonuyla ortusuyor Bambacım

hihi o acidan dooru dedin erkek vizyonu ile ortusuor ama senin gibi dusunen kadin sayisi da coktur. hatta sanki tersini dusunen daha azdir. biri de benm sanirim huahuehuaheuahu ama cok da tahta olunca itici durabilior meganin bir fotosu vardi orada kotuydu mesela cok zayifti kafasi buyuk kalmisti. kafa buyuk kalinca sevmiorm ama oranli bi zayiflik olunca hos ve narin duruo bence :)

Sibel Canı kurbanda kesecegız dur daha beslıyoruz,ne dıyetı :)))))

ahahahaha sırnaşık şey ay ilahi donutcim ahahah
yaa nie hala zayifladim nie diyet onerir onu annamiordum ben yazik milleti kandirio gundeme gelcem die. kilo verdim dior bakiorsun bisi deismemis delikafaduldendelikafadulden

Bambacım kadının mayası bu :) Kızına kızıyormus bu yaşta ne bu kilo diye,kızı da sen kendıne bak kat kat gıdıgın var tv de kendini gormuyormusun demiş :))

Tabiki zevk meselesi..

Senin de 'sen kadın görmemişsin, oğlan çocuğu bu' lafların çok eğreti duruyor ama sadece kendi zevkim beni alakadar ettiği için bunun üzerine yorum yapmaya ve mesaj yazmaya zerre gereksinim duymuyorum. )))))))) Ama şimdi bir zorunluluk hissedip yazdım.

Hea bir de sen şişman görmemişsin lafı da var. sempatiksalakcinni
Bunu da genişletirsek herhangi bir obezin yanında da Sibel Can zayıf kalır. sempatiksalakcinni
Uzar giderr bu mevzu o zaman. Bana göre o kadın da şişko, Sibel Can da şişko. sempatiksalakcinni

Bu arada Scarlett Johansson'ı orada gördüğümde ıyk dedim ama bunu belirtmiyorum.
Başkasının zevkinin aksine yorum yapmak bana düşmezz.

Ama yaparsa da cevap veririm elbette. ;))))))))) sempatiksalakcinni

neyse canım neyse,uzuyor,kirlilik yaratıor..konumun canına okunmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…