Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Bence buyuklerıne karsı saygılı konusmayı ogrenmelısın,yuzyuze olsak su kurdugun cumleyı kursan senden degıl aldıgın terbıyeden suphe duyarım..ama eminim ki uzgun oldugunu soylemek yerıne yıne ukala bır cumle ıle yoluna devam edeceksın..o yuzden dıyorum ki sanal alem,isteyen istedigi rolu oynasın,kendini nasıl hıssedıyorsa oyle davransın

Siteden uzaklaştırılmak istemem. 1, 2, 3 tıp. -tatlicadiarzu-

Devam edecek olursam... Kate Moss'un bacakları diyorum. :asigim: Hafif kaslı bacaklara bayılırım.
Vücudu da harika komple. Megan Fox gibi çok seksi buluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlar sanırsam yanlış anlaşılmalar olmuş :sinifsinif:

Yaşayan en seksi kadın Jessica Biel'miş Marie Claire yeni sayısında yazıyordu bayanssulusmile

Canlar sanırsam yanlış anlaşılmalar olmuş :sinifsinif:

Yaşayan en seksi kadın Jessica Biel'miş Marie Claire yeni sayısında yazıyordu bayanssulusmile

London filminde bombaydı o kadın. :asigim:
Çok fit, hafif kaslı ama aynı zamanda da dolgun. boshayallersmile

Hayır canım ben bir senelik dökümden bahsetmıyorum,yanlış anlaşılma yok.

Ayrica o kadar cok en seksı listesi var ki ,kaale alınacak olanlar FHM ve Askmen diye dusunuyorum

Full list of FHM's top 100 world's sexiest women 2010

1. Cheryl Cole

2. Megan Fox

3. Marissa Miller

4. Frankie Sandford

5. Keeley Hazell

6. Kristen Stewart

7. Kelly Brook

8. Adriana Lima

9. Jessica Alba

10. Abbey Clancy

Askmen 2010 ise şöyle

1.emmanuelle chriqui
2.marissa miller
3.kate beckinsale
4.allesandra
5.jessica alba
6.beyonce

Bu da benden most wanted woman of the world :)))

great body,great woman :))

Bende Jessica Biel beğeniyorum .Bikinisi çok şeker değil mi kızlar ?

jessicabielbikinicandid.jpg

Donutum hhhhhhhm fhm 2010 göre en seksi bunlarmış demek .Marie Claire Eylül sayısı ne göre seçmiş bir bakayım ona göre yazarım olumunekankayizsmile

Valla Livcim Askmen bence baz alınmalı.Bruce Willsin karısını en seksi secen zihniyeti şiddetle kınıyorum :))))

İçeriden dergiyi aldım baktım şimdi =)))) Erkek dergilerinin yaptığı ankete göre bir numaraymış =)

Istatıksel verılmıs degilde biraz gonulden verilmiş bir karar gibi duruyor :))))

pic200601p1qp.jpg

şimdi beğendiğim yerlerini saymama gerek yok çünki toptan çok beğeniyorum kendilerini 8-9 yaşımdan beridir :)

dizilerini filan da hiç kaçırmazdım
fiziğine hastayım zaten

ama şöyle bişi var ki sevdiğim hayatım canım da beni ona benzetti hiç aklımda da böyle bişi yoktu ama zaten nataliayı çok beğendiğim için bu durum çok hoşuma gitti tabii..

herneysee komple her şeyini beğeniyorum beğenmediğim hiçbişeyi yok maşallah diyim kıza nazar değidiricemm :KK70:

Devam edecek olursam... Kate Moss'un bacakları diyorum. :asigim: Hafif kaslı bacaklara bayılırım.
Vücudu da harika komple. Megan Fox gibi çok seksi buluyorum. :asigim:

kate moss u ben de cok begeniorm fizigini de yuzunu de ya tarzi da cok basarili :eek:

Bende Jessica Biel beğeniyorum .Bikinisi çok şeker değil mi kızlar ?

bu kadin da cok guzel bi kadin valla yuzu de oole fizigi de guzelmis. bikisine bayldim aynen :lepi:

evet bi aralar vahşi güzel filmi vardı erkek arkadaşı ivon vardı çok tatlıydılar ............:smiley-cool:

Catherine McNeil :asigim:
Burnunu, dudaklarını, gözlerini, saçlarını, vücudunu çok beğeniyorum... :asigim:
Dünyanın en güzel kadınlarından biri. :asigim:

51385553.jpg

44133066.jpg

Doğalken de ayrı bir güzel... boshayallersmile

54c6244ae11fd88ef0cf6f1707755a.jpg

Drew Barrymore'un saçları...

çift renk saç modasının en mukemmel öncülerinden

88717874.jpg

34914798.jpg

02072241160001122995lo.jpg

02922241170008122197lo.jpg

4069024102100912241lo.jpg