Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

ikisi de birbirine çok benziyo bazen ayırt edemiyorum

google da keira olarak bu foto çıkıyo :)

yok yok keira kızlar,kendıne aıt websıtesınde de o foto var

ay ben de baktim simdi googledan o resme hem natalie dio hem de keira aheuhaue annamadim ama natalie ye daha cok benzio kaslar goz ve dudak bilemedim. ben de bu resim var ve bi yerden natalie die almisim

ay hadi ya nasi ama yaw. cok fotosoplamislar o zmn. o kdr kemiksiz deil surati keiranin :S

ahaaa simdi annadim morp etmisler o fotoda hem keira hem de natalie var. ikisini yuzu anladigim kadari ile. morpthing.com die bisi yazio resimde. yanilior muyum aciba? :S

ayyy morp yazmisim hueheuhe morph iste :) edit edemioz mu msglerimizi uhu tuh bende de hep yannis yazarim hihihi

Bambamcım hayır sadece Keira :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bambamcım hayır sadece Keira :)

hhii donutim evt bu sirf keira dier fotoyu didim ben ona baksana bi tatlicim. ben de yanilior olabilirim tabi ama o resimde ikisinin yuzunu morph etmisler galba. eyvahedigeldismile

aa evet bunda haklısın balım,ben de natalie yi hıc sevmem :))

aa evet bunda haklısın balım,ben de natalie yi hıc sevmem :))

guclubacismile hihihi ii bari sacma sapan sallamamisim heheheh. daha cok natalie e benzemis hatta resim bakinca natalie goruorm.

natalia nin kaslari ozellikle cok begeniorm. hos tum yuzu kusursuz yaa. secmek cok zor bu kdr guzel kizlardan hahah.

pınar altuğun fiziğin çok beğenirim

adriana lima saçları ve gözleri
vanessa hudgens herşeyiyle çok güzel:lepi: boyu kısa olsada yüzü fiziği mükemmel bence:lepi:

Bu kızın göz yapısını cok begendım sahsen,ceren hindistan mış adı da

çok güzelmiş cidden özellikle ilk resimde gözlerine bakarken kayboldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…