• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

canım Emily Didonato fotoların hepsinde aynı yaşta çünkü henüz 19 yaşında 1991 doğumlu:9: ve geçen sene tanınmaya başladı :)) fotodan fotoya farkediyor tabii ki ışık makyaj vs, ama videolarını bir izleyin bakmaya doyamazsınız kız resmen genetik mükemmeliyet simgesi hem de hiç müdahale görmemiş doğal:69: Petek Dinçöz komplekse girer yan yana gelseler öyle söyliyim ben sana :)))

Hmm bilmiyordum. Ne kadar da büyük görünüyor olduğundan. Ben estetik botoks falan yaptırdı sanmıştım oysa. :27::27: Bazı fotolarında öylesine çirkin ki inanamadım. Özellikle de güldüğünde diş etleri görünüyor tamamen. Yani mükemmel diyemeyiz asla. Her neyse... Doğallık ya da estetikli olma konusu tartışılmıyor burada. O benim fikrim ve ben bana göre mükemmel kadın yüzünün onda olduğunu söyledim. Sen bakmaya doyamazsın belki ama ben bir kere bile bakmam mesela buna. Her zaman söylediğimiz gibi bu bir zevk meselesi. :27::27:

Son düzenleme:
sarışın mavi gözlü olmak basitmi:19:benim en beğendiğim kadın tipidir bembeyaz duru bir yüz ve masmavi iri gözler:16:bu yorumuna katılmıyorum canım:19:

canım çok klasik artık ben zıtlıkların uyumuna bayılıyorum siyah saç beyaz ten ve mavi gözler bir arada olunca bayılıyorum

evet ben de kesinlikle katılmıyorum. ben kumral ve kahverengi gözlüyüm ama beğendiğim kadın tipi genelde açık renk saçlı ve renkli gözlüler. tabi beğendiğim kumrallar da var ve çok çok nadir esmerler. herkesin kendi zevki ayrı tabii ki, ama kimseye de basit denmemeli:20:

basit derken hakaret etmiyorum bana göre sıradan albenisi olmayan bir tip genelde tabi bu tip nicole kidman ya da vanessa hessler gibi biri olmadığı sürece

zevklerimiz farklı ama bakışlarımızdamı farklı anlamadım:44:bu kızın gözlerinin neresi iri normal bile değil hafif küçük göz bu.bende brcaydğn arkadaşa katılıyorum petek dinçözle gerek yüz gereksede fizik olarak karşılaştırılamaz bile:1:estetikten bahsetmiyorum petek estetikli haliyle bile bu kızın yanında kötü duruyor.yaş olarak bakacak olursakta yine aynı fikirdeyim petek bu kızın büyük ablası gibi duruyor canım ya:1:1:

zevklerimiz farklı ama bakışlarımızdamı farklı anlamadım:44:bu kızın gözlerinin neresi iri normal bile değil hafif küçük göz bu.bende brcaydğn arkadaşa katılıyorum petek dinçözle gerek yüz gereksede fizik olarak karşılaştırılamaz bile:1:estetikten bahsetmiyorum petek estetikli haliyle bile bu kızın yanında kötü duruyor.yaş olarak bakacak olursakta yine aynı fikirdeyim petek bu kızın büyük ablası gibi duruyor canım ya:1:1:

canım çok klasik artık ben zıtlıkların uyumuna bayılıyorum siyah saç beyaz ten ve mavi gözler bir arada olunca bayılıyorum

senin kötü niyetle söylemediğini anlamıştım zaten canım:7:sadece alışılmış demek istediğini yanlış kelime seçtiğini tahmin etmiştim.onun için hiç tepki vermedim.yoksa biliyosunki benim saçlarda sarı:1:evet bende siyah saç açık ten uyumunu seviyorum tatlım:65:aslında saç rengi çok farketmiyor gibi yani ten rengi açık ve gözlerde maviyse her renk gidiyor o kişiye:65:

Size güzel bi sari sac-mavi göz göstereyim ben o zaman :1:
Evan Rachel Wood. Gözleri ve bakislarini begeniyorum ama özellikle cene yapisi, cenesinin sivriligi hosuma gidiyor.

Bence Petek Dinçöz'le bu kızı karşılaştırmanın lafı bile olmaz.
Emily her türlü ezer.:34:
Ayrıca üstteki kızın çene yapısı tam aksine itici geldi bana.:31:

ben pek beğenmedim bu kızı:19:fena değil ama öyle çok güzel diyebileceğim bir tip değil.ben zarif hatları beğeniyorum ama bu kız öyle zarif görünmüyor yüzü biraz iri,burnu ve dudaklarıda güzel görünmüyor gözleride tam olarak mavi durmuyor biraz yeşile kaçıyor birde çok dikkatli bakınca sanki iki göz arasında büyüklük farkı var.son iki fotoda daha iyi görünüyor ama onları beğendim.

senin kötü niyetle söylemediğini anlamıştım zaten canım:7:sadece alışılmış demek istediğini yanlış kelime seçtiğini tahmin etmiştim.onun için hiç tepki vermedim.yoksa biliyosunki benim saçlarda sarı:1:evet bende siyah saç açık ten uyumunu seviyorum tatlım:65:aslında saç rengi çok farketmiyor gibi yani ten rengi açık ve gözlerde maviyse her renk gidiyor o kişiye:65:

canım biliyorum saç rengin açık ama sana yakışıyor çünkü göz rengin mavi değil ve ten renginde açık o yüzden hoş duruyor sende:nazar:

canım biliyorum saç rengin açık ama sana yakışıyor çünkü göz rengin mavi değil ve ten renginde açık o yüzden hoş duruyor sende:nazar:

teşekkür ederim canım.ben onun için söylemedim aslında.yani kötü niyetle söylemediğini farkettim onun için hiç tepki vermedim.tanımadığım başkası biri söylemiş olsaydı o zaman yanlış anlayıp ne demek basit bende saçımı sarıya boyatıyorum her sarışın basitmidir gibi tepkiler verebilirdim:1:ama senin iyi niyetinden çok emin olduğum için yanlış anlaşılma olduğunu şıp diye anladım zaten:70:

teşekkür ederim canım.ben onun için söylemedim aslında.yani kötü niyetle söylemediğini farkettim onun için hiç tepki vermedim.tanımadığım başkası biri söylemiş olsaydı o zaman yanlış anlayıp ne demek basit bende saçımı sarıya boyatıyorum her sarışın basitmidir gibi tepkiler verebilirdim:1:ama senin iyi niyetinden çok emin olduğum için yanlış anlaşılma olduğunu şıp diye anladım zaten:70:

teşekkür ederim canım evet kötü bir anlamda kullanmamıştım tabiki basiti :54:

sarı saç mavi göz bana hiçbira zaman çekici gelmemiştir..

hele bide saç doğal değil de boyayla sarı olmuşsa...:68:

ben de kusursuz yapma bebek gibi tipleri beğenemiyorum nedense..:26:

burda senin gibi düşünen arkadaşlar da var.ben bir türlü bu mantığı anlayamıyorum.bir insan neder kusur sever:44:ve kusursuzu beğenmez:44: belki kusursuz olmak adına bir sürü estetik operasyon geçireceğine çokta kötü durmayan bir yerini doğal kullanmak ona özgün bir hava verebilir ve diğer yerleri güzelse onu da güzel gösterebilir.ama kız Allah tarafından kusursuz yarratılmış kaşı gözü ağzı burnu her yeri çok güzel ise yok efendim ben kusursuz olduğu için beğenmiyorum demek nasıl bişey ya:44:gerçekten biri bana bunu anlatabilirmi acaba:44:

burda senin gibi düşünen arkadaşlar da var.ben bir türlü bu mantığı anlayamıyorum.bir insan neder kusur sever:44:ve kusursuzu beğenmez:44: belki kusursuz olmak adına bir sürü estetik operasyon geçireceğine çokta kötü durmayan bir yerini doğal kullanmak ona özgün bir hava verebilir ve diğer yerleri güzelse onu da güzel gösterebilir.ama kız Allah tarafından kusursuz yarratılmış kaşı gözü ağzı burnu her yeri çok güzel ise yok efendim ben kusursuz olduğu için beğenmiyorum demek nasıl bişey ya:44:gerçekten biri bana bunu anlatabilirmi acaba:44:

canım ben sana söyle anlatayım bunu herşey mükemmel diyelim ama yüzüne baktıında bir canlılık yok donuk bakışlar ve dikkat çekmeyen sıradan bir ifade olduğunda dikkat çekmiyebilir ama tabiki kusursuz olduğu için beğenmemek diye birşey olamaz kusur sevmekte o kişiye has bir özellik kattığı daha albenili gözüktüğü için sevilebilir çünkü bu özellik sadece o kişiye has oluyor umarım anlatabilmişimdir :16:

ya şimdi kusur demek de yanlış aslında allah herkesi en güzel biçimde yaratmıştır bana göre kusur demek de kötü kaçıyo biraz ama ifade ediş biçimimiz bu olmuşş:17:

neyse geliyim konuya kusursuz derken hepsi aynı tipte oluyor hokka gibi bir burun mavi gözler sarı ya da sarıya kaçan saçlar.bi farklılık olmuyor hepdi basmakalıp gibi. ben kendine has olanı beğeniyorum diğerleri bana sadece görüntü olarak çok güzel gelebiliyor evet ama bi anlamı olmuyor sevmiyorum ben..:68:

ayrıca biraz da sempati duyma meselesi bu beğeni işi..
kesinlikle öyle bence.kimi insan ne kadar güzel olursa olsn evet güzel dersiniz ama beğenmezsiniz çünkü size hitap etmez.aman neyse çok uzar bu mevzu kızlar:24:

Back
X