Ünlüleri Tanıyabildiniz mi?...

dedik yaaakaydirigubbakcemile3 sen bizi mongolmu sanıyorsun loosenağlama

canım hiç olur mu:teselli: sen çok zeki sarışın( benim gibi yarı çakmamısın bilmiyorum) güzel bir kadınsın:1hug:

bunları sizlerle paylaşmadan geçemedim....ve hemen bir topik açtım :))

canım hiç olur mu:teselli: sen çok zeki sarışın( benim gibi yarı çakmamısın bilmiyorum) güzel bir kadınsın:1hug:

bunları sizlerle paylaşmadan geçemedim....ve hemen bir topik açtım :))

Kıs bunun yarısı da nasıl oluyo?delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Röfle olunca mı yarıdan sayılıyo yoksa?:1rolleyes::roflol::roflol:

Kıs bunun yarısı da nasıl oluyo?delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sanırım öyle çiçeğim benim tüylerim sarı ama saçımda röfle var şimdi ben hangi sınıfa giriyorum acabakaydirigubbakcemile3

sanırım öyle çiçeğim benim tüylerim sarı ama saçımda röfle var şimdi ben hangi sınıfa giriyorum acabakaydirigubbakcemile3

Bende de balyaj var,iyice karıştı kafamdelikafaduldenkafamçokkarıştı
Sarduş un gelip,konuya açıklık getirmesi gerekiyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bende de balyaj var,iyice karıştı kafamdelikafaduldenkafamçokkarıştı
Sarduş un gelip,konuya açıklık getirmesi gerekiyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hımm düşünelim senin saçın güneşte sarılaşıyormu

benimkinin orjinal rengi güneşte açılıyor

acaba biz sarışınmıyız :uhm: ama ikimizin gözleri renkli sanırım sarışınızkaydirigubbakcemile3

-tatlicadiarzu- yarı çakma nasıl olunuyor ..şöyle olunuyor; doğuştan sarışın olan ben büyüdükçe kumrala döndüm ve saçımın rengini boya ile sarı olarak açtırdım..anladın mı şimdi yarı çakma nasıl olunuyormuş:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…