- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
sanırım öyle çiçeğim benim tüylerim sarı ama saçımda röfle var şimdi ben hangi sınıfa giriyorum acabakaydirigubbakcemile3
senin tüyün sarı iseCADIARZU aynı benim gibisin sanırımkaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım öyle çiçeğim benim tüylerim sarı ama saçımda röfle var şimdi ben hangi sınıfa giriyorum acabakaydirigubbakcemile3
-tatlicadiarzu- yarı çakma nasıl olunuyor ..şöyle olunuyor; doğuştan sarışın olan ben büyüdükçe kumrala döndüm ve saçımın rengini boya ile sarı olarak açtırdım..anladın mı şimdi yarı çakma nasıl olunuyormuş:mymeka:
Bende de balyaj var,iyice karıştı kafamdelikafaduldenkafamçokkarıştı
Sarduş un gelip,konuya açıklık getirmesi gerekiyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eee bizde çakma sarışınız o zaman ama benim tüylerim sarııı:dilcikar:
Sibel Egemenalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu doğrualkisalkisalkis ama diğeri değil:jeyyar:
oh be kimsenin tanıyamadığı bir tane ünlüm oldu:teytey:
yaa şu sakallı adamı bir diyiver çok merak ettim:uhm:
-tatlicadiarzu- yarı çakma nasıl olunuyor ..şöyle olunuyor; doğuştan sarışın olan ben büyüdükçe kumrala döndüm ve saçımın rengini boya ile sarı olarak açtırdım..anladın mı şimdi yarı çakma nasıl olunuyormuş:mymeka:
yaa şu sakallı adamı bir diyiver çok merak ettim:uhm:
Demekki neymiişş,üçümüzde sarışınmışız:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3
Ama Barçman ımla bizim gözlerimizde açık renka.s.,o zamanda daha da bi sarışın oluyoruz herhal kaydirigubbakcemile5 :roflol::roflol:Şeniz
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 ohh be rahatladım artık sarışınmıyım kumralmı esmermi biliyorum:roflol:
bişey deel
ee sanatçıyı söylemedin?kaydirigubbakcemile3
hacı pazarlık yapalım dedim ya:jeyyar:
............. engin doldur orayı çiçeğim
tamam ne pazarlığı yapacakmışız bakiim
Bi Esin Engin geldi aklıma:sm_confused::uhm:
yazın evin de kaç gün misafir edip o şahane bahçen de kahvaltı ettirecen
haaa omu tamam yaa o kolay istediğin kadar gel başımın üstünde yerin olurrŞeniz
bu arada sarışınsın akıllısınama rüşvetçinin tekisin:roflol: