Ünlü oyuncu 3 ay önce doğum yapmıştı ama...

bu ne perhiz bu ne lahana tursusu :63:
bi resimde tesetturlu birinde bikinili ,
yolunu sasirmis zaar :/

çok merak ediyorum bu kadın gerçekten mutlu mu? yeni doğum yaptı anne oldu, taş gibi vücuduyla, oda dolusu güllerle fotoğraf paylaşıp nispet yapıyor, ya sonra? sonrası ne bunun? her şeyi en mükemmelinden yaşıyorsun sonrası yok, ne tatmin ediyor bu kadını? hayata baglayan ne?şükürsüz bomboş bir hayat. günlerdir aklımda olan, almak için can attıgım çanta beni alana kadar heyecanlandırıyor. sonrası yok, nefis yeni şeyleri istiyor, bu sefer amacın o oluyor. sınırı yaşarken bu kadının bi amacı oldugunu sanmıyorum. zaten gerçekten mutlu bi insan gösterişten uzak yaşar, mutluluguyla meşgul olur, birilerine kanıtlamak için bu kadar çırpınmaz.

Böyle guzel bir kız bu adamda ne bulmuş olabilir resmi nikah bile yapmiyor kiza esi bosamadigi icin
Para herseyin ustunde gerisi yalan bunlar icin!

her yerde bu kadını görmekten böhhhh geldi

not:kıskanmıyorum kıskanıyorsunuz da çamur atıyorsunuz diyenlere duyrulur:KK53:

ölü balık gibi bakan gözlerini mi şiş dudaklarını mı nikahsız bir adamdan çocuk p.....h lamasını mı kıskanayım

allah aşkına

bu kadın kimdir? ne zaman hamile kaldı? ne zaman doğurdu? magazinden çok uzaklaşmışım :KK53:

Hamile filan değil ya hiç hamile fotosu yok güya altı aylik hamile olduğunda foto koymuş karnı aynı böyle. Bana hiç inandırıcı gelmedi hamilelik olayı

kadının kadına düşmanlığı akıllara zarar.
kıskanınca kötüleyecek yer arıyoruz. valla bn doğumdan sonra böyle olsam havamdan geçilmezdi. çokta gzl kız. özel hayatı da sadece kendini ilgilendirir. neler neler duyuyoruz lafa gelince herkes çok ahlaklı.
din deniyorsa adama ztn 4 eş düşüyor ve eşinden izin almak zorunda değil.

ya kadına gıcık oldum vallahi
piiiiiiiisss ceren
sürekli görmekten bıktım yeminle
inşallah hesabın hacklenir :KK53::KK53::KK53::KK53:

yalnız imam nikahlı karısının altınlara maşallah ya tacı bile altın yuhhh :KK14:
üstüne üstlük bizi aç bıraktı dio o altınlarla kim aç kalır :) imam nikahlı eşin açlık sınırı ne kadar acaba çok merak ettim :KK70:

Bunlarda hiç utanma da yok ben bi halt yesem nikahlı adamla olsam bi de çocuk yapsam ailem yüzüme bakmaz akrabalar keza öyle...komşu arkadaş kmse kalmaz ulen utancımdan da yerin dibinde gezerim.bunlar fotolar filan:))) ilginç ne denir ki..

X