Ünlü Melez Güzeller

Son düzenleme:
En baştaki kızı bende çok beğendim ya:)

Rosario dawson'nın dudaklarını çokkkkkk beğenirim .Yüzü o kadar güzel değil .

Bir de Eva Greeni eklemiştin sanırım .Onun da alışılmışın dışında ,çok hoş bir yüzü var bence.

Senin favorilerini alalım tatlım

Son düzenleme:
Perulu bir anne ve Arjantinli babanın kızıdır.

Tatar bir baba ve Rus bir annenin kızıdır.

Annesi Catherine, Danimarka ve Fransız-Kanada kökenlidir. Babası Mark Alba ise anne ve babası Kaliforniya'da doğmasına rağmen Meksikalı'dır.

İrlandalı, Fransız ve Kızılderili kökenli.

Nutkum tutuldu... hey maşallah:)

Çinli bir baba ve Fransız bir annenin kızı.

Almanya, Ukranya, British Columbia asıllı.

Annesi Lydia, Kübalı. Babası, İtalyan.

Bunlarda benim favorilerim:):)

Babası Jon Voight Slovak ve Alman kanı, annesi Marcheline Bertrand ise Fransız Kanadalı kanı taşır.

Genelde beğendiğim bayanların kökeninde ; Arap, kızılderili vardı. Türk arap karışımı olduğumdan mıdır nedir:)
Onların haricinde aşağıdakileri de çok beğendim. İlki tüm beğenilerime uyuyor. Papatya gibi. Orta kahve renk göz sarı saçlar beyaz ten.. İkincisi ise çok çekici, gizemli. Severim böyle kadınları.
Alman ve İrlanda kökenli.

Annesi Lydia, Kübalı. Babası, İtalyan.

Benim yakın bir arkadaşımın annesi arap, babası Türk'tü ve kızın beyaz bir teni, iri gözleri ve gür kirpikleri var. Sende sanırım öyle birşeysin güzel olur karışımlar:)

Benim yakın bir arkadaşımın annesi arap, babası Türk'tü ve kızın beyaz bir teni, iri gözleri ve gür kirpikleri var. Sende sanırım öyle birşeysin güzel olur karışımlar:)
Benim tam tersi. Babam arap, annem kazak göçmeni Türk.:) Beyaz tenli iri göz kısmı tutuyor fakat sarımsı bir insan olduğum için kirpik kısmı tutmuyor. Fiziki olarak benziyorum araplara daha çok. Evet karışım olduğunda daha farklı daha çekici sonuçlar çıkıyor. Heleki her iki tarafında güzel kısımlarını aldıysa.:)

bunlar ne güzel karışımlarmış ya bayıldım bayıldım.siyah saç ve esmer ten favorilerim arasında heralde bi 7-8 tane çok beğendim afet vardır aralarında isimlerini bilmiyorm sonra yazarım artık ama hepside süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…