Ünlü Hataları / Felaketleri / Beğenmediklerimiz -Fotoğraflı

Monique Oscar torenınde..

mo-nique-hairy-legs-golden-globes.jpg

o kadar imkanların arasında böyle dolaşıyolar demek:sinifsinif:

ben nasıl rahatsız olurum şunlara bak yaaa bööösempatiksalakcinni

evet o da var tabi ama bide bulundukları şartları düşün her şey ellerinin altında kendi yapmasa başkalarına yaptırır her an kameralar etrafında.insan en azından kendini mecbur hisseder temiz olmaya yaaa..yuh yanii amma pislermiş :S

Monique inki feminist bi hareketti yannis hatirlamiorsam. ama beyonce unki deil yani poff felaket. zaten sevmem pek kendisini iice sevmedim :S kizlar ben boole koltukalti fln almayan kizlarla karsilastim burada :S offff

Monique inki feminist bi hareketti yannis hatirlamiorsam. ama beyonce unki deil yani poff felaket. zaten sevmem pek kendisini iice sevmedim :S kizlar ben boole koltukalti fln almayan kizlarla karsilastim burada :S offff

ay yemişim öyle feminist haraketi böyykk

Bunların bu kıl tüy olayından içime fenalık geldi, pis karılar :umursamaz:

Eklentiler

• $unlulerin-igrenc-halleri-2010-2.jpg
    $unlulerin-igrenc-halleri-2010-2.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 674
  • $unlulerin-igrenc-halleri-2010-3.jpg
    $unlulerin-igrenc-halleri-2010-3.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 152
kızlar beyonce kıllarıyla meshur zaten :)

buraya fotoyu koyamayacagım ıcın dırek link seklınde verıyorum ve yorumsuz dıyorum.Ustune tıklayıp buyutunce ne demek ıstedıgım daha ıyı anlayacaksınız...

http://i169.photobucket.com/albums/u221/black_man_2007/Beyonce-Hairy.jpg

aneyyyyy diyorum, başkada bişey diyemiyorum..:bbo:laelaelaelaelaekafamçokkarıştı:1shok:
fakat şort ta 2 beden büyük mü giyilmiş ne?gözüksün diye, tööbe yareppim..CADIARZU

bana bu tüylü resimler normal geldi :))) yasadigim yerde yazin cok görüyorum ,hele benim ögretmen vardi birtane sifir kol giyerdi yazin kollarini acarak ders anlatirdi koltuk altinin derisi gözükmezdi ttüyden ...ayrimcalik yapmak istemiyorum ama biz türkler cok temiziz valla ..........yani %80 nimiz diyelim illaki vardir icimizde pis olan ,ama koltuk alti bikini bölgesi almayanda ne bileyim ya igrenc ..... bir laf var yada atasözü tam bilmiyorum evine bak zulüm olur kendine bak ölüm olur....

bana bu tüylü resimler normal geldi :))) yasadigim yerde yazin cok görüyorum ,hele benim ögretmen vardi birtane sifir kol giyerdi yazin kollarini acarak ders anlatirdi koltuk altinin derisi gözükmezdi ttüyden ...ayrimcalik yapmak istemiyorum ama biz türkler cok temiziz valla ..........yani %80 nimiz diyelim illaki vardir icimizde pis olan ,ama koltuk alti bikini bölgesi almayanda ne bileyim ya igrenc ..... bir laf var yada atasözü tam bilmiyorum evine bak zulüm olur kendine bak ölüm olur....

Bende Antalya'da çok görmüştüm Alman turistlerde özellikle ama yine de alışamıyor insan o görüntüye ne bileyim... -tatlicadiarzu- Bir de bunlar göz önündeki insanlar yani, bari bunlar dikkat etsinkafamçokkarıştı

alışılacak gibi değil nasıl rahat ederler anlamam..mis gibi olmak varken

hele bide ter kokuyosa tamam artık mide bulantısından komalık ol

X