Ünlü Hataları / Felaketleri / Beğenmediklerimiz -Fotoğraflı

Aplaya üzerindekiler bayaaa bi ağır gelmiş gibi, bi de çıkartmış topless güneşleniyor..

63292065mk7.jpg

Bu ve bunun gibi slayt şeklinde çok fotoğraf bulmuştum zamanında, ünlülerin o kırmızı halı üzerinde bir genel plan bir yakın plan çekilmiş fotoğrafları vardı ve çoğu gerçekten berbattı! Şimdi hepsini bulamadığım için bir tek bunu yüklüyorum.

ay o kadar para kazanıyolar bi lazer epilasyon niye yaptırmazlar bunlar. ben kışın bile bunlara sürekli dikkat ederken öyle göz önündeki insan neden hiç dikkat etmez?

o incecik ipler tutarmı o kürek gibi ayakları yaw kaymış doğal olarakşakkıdı

uma thurman zayıf ama hatları iri boyu da uzun diye biliyorum :)) ayağı çok komik olmuş ayakkabı acı çekiyo gibi :KK70:

beyonce öyle gezmiyodur bence yaa o kadar bakımlar şunlar bunlar.. o işi yapmak ya da yaptırmak 5 dk onu mu yaptırmıycak ...artık photoshopla neler yapıyolar haber olsun diye.

doğru olanları da vardır elbet ama bence beyonce öyle gezmezz

63292065mk7.jpg

Bu ve bunun gibi slayt şeklinde çok fotoğraf bulmuştum zamanında, ünlülerin o kırmızı halı üzerinde bir genel plan bir yakın plan çekilmiş fotoğrafları vardı ve çoğu gerçekten berbattı! Şimdi hepsini bulamadığım için bir tek bunu yüklüyorum.

bari cımbızla uzunları alsaydı :umursamaz:

X