Ünlü Hataları / Felaketleri / Beğenmediklerimiz -Fotoğraflı

aman allahım şaka gibi çok zor sanki vur jileti gitsin sempatiksalakcinni

Bu makyaj felaket... Elbise de öyle.

08.jpg

Olsen kardeşlerin gülünç kürk kombinlerinden bir kaçı..

Herkesin güzel bacakları olmayabilir ama niçin sıska bacaklarını bu kadar çok ortaya çıkartacak şeyler gimekte ısrar ediyorlar acaba??

Angelina nın ensesinin altındaki dövme çok hoş ama omzunun biraz altındaki ve kolundaki dövmeler çok gereksiz ve hiç hoş durmuyor. Çok güzel bir fiziği var ama nedense onun vücudunu beğenmiyorum çünkü saçma sapan dövmeleri yüzünden vücudu karalama defterine benziyor.

bence bu denli fazla dövmenin yakıştığı kadın kadınlardan birisi =) herkes bu kadar dövmeyi kaldıramaz

Son düzenleme:
Bide angelina nın çok hoş bir sırtı var ve sanki o sırtındaki yan yapılmış dövme olmasaymış sırt dekolteli elbiseleri çok daha iyi taşıyacakmış gibi duruyor

Göz makyajı sulu boya gibi ve eyeliner öyle yanlış sürülmüş ki gözlerini iyice düşük göstermiş.

Bilmiyorum canm ama ben genede beğendim. Evet eyeliner biraz daha ince olabilirdi ama felaket gibi de durmamış hani yüzüne gitmiş bence.

Doğrudur bende severim ama kadının yer seçimi harika sol omuzundaki dua dövmesine hastayım :lepi: neyse saygı duyuyorum düşüncelerine :lepi:

Bende boynundaki dövmeyi beğeniyorum ve çok istiyorum. Zevk sonuçta, tamamen nasıl dövmelerden hoşlandığımızla alakalı :içelim:

yuhh hakkatten çok tüylüymüşkaydirigubbakcemile3

photoshop değilmiş yaa yuh yanii :s hayal kırıklığına uğradım:1shok:

X