Ünlü Hataları / Felaketleri / Beğenmediklerimiz -Fotoğraflı

sıbel canın sarkan yagları...

19460130530990732010676.jpg

ay kızlar sıbel can dıye aratırken karsıma sıbel can etıketı ıle piggy cıktı,ay benzıor cıdden yaa :))))

Miss%2520Piggy.jpg

Ailesiyle birlikte çıktığı Hawaii tatilinde görüntülenen Julia Roberts, geçen yıllar içinde bazı kötü alışkanlıklarından vazgeçemediğini kanıtladı. Eşi Danny Moyer ve üç çocuğuyla birlikte tatil yapan Roberts, plajda koltuk altı kıllarını paparazzilerle paylaşırken, akla yaklaşık 10 yıl önce İngiltere'de verdiği meşhur poz geldi. Notting Hill filminin tanıtım kampanyası sırasında hayranlarını selamlarken koltuk altı kıllarını sergileyen Roberts, o dönemde yoğun biçimde eleştirilmişti ancak geçen zamanın pek bir şeyi değiştirmediği bu pozla kanıtlanmış oldu.
547976_detay.jpg

benim anlamadığım bunlar niye epilasyona falan gidip kökten kurtulmuyolar öğrenci olmasam öğrenciliği bırakayım kenarda param kalsa masraflar dısında hemen gitmeyi dusunuyorum bunların oyle bi dertleri de yok ekmek elden su gölden . gerçi bu kadar rahat kıllı dolaşabiliyolarsa temizlikle ilgili problemleri var demekki seviyolar boyle olmayı

benim anlamadığım bunlar niye epilasyona falan gidip kökten kurtulmuyolar öğrenci olmasam öğrenciliği bırakayım kenarda param kalsa masraflar dısında hemen gitmeyi dusunuyorum bunların oyle bi dertleri de yok ekmek elden su gölden . gerçi bu kadar rahat kıllı dolaşabiliyolarsa temizlikle ilgili problemleri var demekki seviyolar boyle olmayı

ya genelde hep ayni ünlüler hep killi resim veriyor, misal: Beyonce .. kari dogusdan pis .. parayla alakasi yok .. insanin icinden gelmeli ..

ayyy kızlar inanamadım.dünyanın parasını kazanıyor ama halleri iğrençti.lazer die bişey var , hiç bi haberleri yok da böyle pis dolaşıyolar.iğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

X