Ünlü Hataları / Felaketleri / Beğenmediklerimiz -Fotoğraflı

bu kadar büyük bi popo ve kalın bacaklar çok kötü :s

allah vergisiyse yapcak bişi yok ama kendileri yaptırıyosa kalçalarını filan diycek bişi bulamıyorum

valla kadınlar Amerıkada boyle popo ıcın bıcak altına yatıyor.zaten farkındaysan bizde kadınlar popoyu kapamak icin elınden gelenı yapar,bunlar popolarıyla ünlü oldu,her fırsatta sergılıyorlar.
Kim Kardashian photoshopu poposunu daha da buyuk gostermesı ııcn kullandırıyormus.

şaka bi yana da..allah vergisi olana diycek bişey yok ama beğenilecek bişey değil zarif değil hoş değil ama zevk meselesi işte..

valla ben sadece Allah vergısı oldugunu dusunmuyorum,daha gecen lipo izleri ile yakalanmıstı Kim.

Bu kadının hiçbir şeyini beğenmiyorum akannehir
"Kamyon çeker 10-20 ton, gönlüm çeker Paris Hilton" derler ya neye dayalı söylediklerini halen anlamış değilim=))))))
Kadının gögüsleri tahta ,ayakları kocaman ,popo desen o da yok , yüzüde pek güzel değil akannehir sadece şu mağlum kaset videosu yüzünden mi o laf Parise gidiyor :KK1: ayyyyy hayret doğrusu =)

5parishiltonresimleri.jpg

aynen bende..birde guzel olmadıkları ıcın entel ayagına yatarlar ya cok uyuzluk abıdesı

amber_rose_07_wenn2489024.jpg

herşeyiyle çok kötü tanımıyorum ama gıcık aldım sempatiksalakcinni

Bu kadının hiçbir şeyini beğenmiyorum akannehir
"Kamyon çeker 10-20 ton, gönlüm çeker Paris Hilton" derler ya neye dayalı söylediklerini halen anlamış değilim=))))))
Kadının gögüsleri tahta ,ayakları kocaman ,popo desen o da yok , yüzüde pek güzel değil akannehir sadece şu mağlum kaset videosu yüzünden mi o laf Parise gidiyor :KK1: ayyyyy hayret doğrusu =)

5parishiltonresimleri.jpg

ay canım sana çok hak veriyorum benden daha çok nefret eden olamaz herhalde bu kadından resmen eskort ya kendini bide mükemmel zannediyor ya heryeri yapma olmasına rağmen yinede bu kadar iğrenç olmayı başarabilen tek insan sanırım..:1closedeyes:

zevk meselesi ama şu rihanna nın saçlarına takmış durumdayım.ne güzel ilk ünlü olduğu sene uzundu saçları gitgide mahvetmeye başladı.kendisi ne kadar kadınsı bir imaj çizmeye çalışsa da saçları yüzünden bunu başaramıyor bence.
Rihanna770170166.jpg
Rihanna660260251.jpg
ayrıca çok ağır makyaj yapıyor

X