bu nasıl makyaj ashley...
çene,burun,gögüs boyutu vs gibi fiziksel özelliklerin kişiye ait hatalar olduğunu,ondan da geçtim birer hata olduklarını bilmiyordum...:1ninca:
harika bir tarz
bayıldımopuyorumnanaktan
aaay sen simdi boole diyince ben kendimi cok kotu hissettim tabiki deil hatakusursuz insan yok zaten hem onlardan cok benm bi suru sorunum var kendimde ne die paylastiysam. hem guzellik goreli tabi. yazmasaydim yahu jennifer anistonin cenesini ben yazmistim ((( bilmiyorumkismile senağlamasenağlama senağlama
Ben de tarzını çoook beğeniyorum bu kızın.
Göz makyajını iyi yapamıyor sadece.
Göz yapısına hiç uymuyor ve bu yüzden yakışmıyor.
Bilmiyorum burada makyajsız hallerini de paylaşıyor musunuz amaa şok oldum ben bunu görünce amaaa yaa!!!
Halle Berry
kötü hissetme kuşum da ne bileyim ben böyle farklı bir pencereden baktım bu yorumlara.
makyaj kötüdür,kirpik kötüdür,kaş yamuk alınmıştır eyv da diğerleri eğer bir kusursa kişinin değil yaratanın (HAŞA) kusurudur o zaman.
malum bazı şeyler tercihimiz dışında gerçekleşmiş.
ben böyle düşünüyorum.
neyse paylaşımlara devam edelim.
tartışma çıkarmak istemem,sadece fikrimi söyledim:1hug:
ay haklisin bitanecim sonuna kdr :) kotu hissettim valla dememek lazim aslinda kontesscim nese ben ustunde durunca uzulurum simdi unutiyim yazdigimi en iisi bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile5:1hug:
2. fotodaki jennifer hudson bence
evet ona daha çok benziyor..yaa halle die koymuşlar başka bi sitede ,şoklardaydım yahu :uhm: