- 22 Temmuz 2010
- 18
- 0
ay evet canım aslında Jenifer in kusuru çenesi, öyle çok çirkin filan diyemem, (ne çirkinler varken bu kadın çirkin değil bence) tamam çok güzel değil ama şirin bir yüzü var en azından! Kaç yaşında ama asla kart bir kadın gibi durmuyor...
Dediğin gibi saçları süpeeeer, bir insanın saçları hep mi parlar ya? resmen ışıl ışıl saçları var, sadece bakımla filan olacak iş de değil yani....
miley hakkaten bi garip yanii :S hele o salkım saçak poposuna kadar gelen kaynakmıdır çıtçıt mıdır neyse işte onlardan varya onda çok sinir oluyorum..iğrenç duruyo kendi de iğrenç doğal değil hiç.özenti..yaşından da çoooook daha büyük duruyor
bu fizik mi güzel ay güldürme beni kadının beli tahta gibi farkında değilsin herhalde üzgünüm ama beli düzgün olmayan bir vücuda düzgün diyemem ben ki başka kusurları da varken:umursamaz:
miley cyrus paçoz olmuş
siz kendi resminizi koyunda düzgün fizik görelim o zaman :)
merak edim bunca insani elestirip yerden yere vuranlarin
fiziklerini, cenelerini...
siz kendi resminizi koyunda düzgün fizik görelim o zaman :)
merak edim bunca insani elestirip yerden yere vuranlarin
fiziklerini, cenelerini...
biz ünlü olsak bi başkaları da bizimkini eleştirirdi bi kısmı da beğenirdi felan
bu işler böyle ünlü olmak yanii... sanki sen hiç demiyor msn kendi kendine buraya yazmana da gerek yok içinden geçiriyosndur ya da yanındakine söylüyosundur..kimse kusursuz değil ama maksat eğlence olsn...
ama harbiden çok sinir bozucu itici ünlüler var isterse dünya güzeli olsun farketmez..göz onu güzel göremez...
aslında sana cevap bile vermemem gerekir ama neyse.resmimi koymama gerek yok çünkü bilen bilir çevremde fiziğimden dolayı nerdeyse hergün övgü alıyorum.asıl böyle bir fiziği beğenen zavallıların kendi fiziklerini merak ediyorum acaba bundan kötüsü nasıl olabilir diye.:1shok:
aslında sana cevap bile vermemem gerekir ama neyse.resmimi koymama gerek yok çünkü bilen bilir çevremde fiziğimden dolayı nerdeyse hergün övgü alıyorum.asıl böyle bir fiziği beğenen zavallıların kendi fiziklerini merak ediyorum acaba bundan kötüsü nasıl olabilir diye.:1shok:
:) bana zavalli demek senin haddine degil güzelim.
ondan kötüsünü görmek icin sadece aynaya bakman yeterli sekerim
hergün övgü aliyorsan merak ediyorum bi insan bu kdr mükemmel, bu kdr harikaysa
neden rejime girip 15 kilo vermek ister
ve israrlara ragmen rejim basligina resim eklemez...
muattabim degilsin bundan sonra, önce seviyeli bi sekilde hakaret etmeden tartismayi ögren...
bu kadının adını bilmiyorum ama böyle erkek gibi bayanlardan hiç haz etmiyorum