Ünlü Hataları / Felaketleri / Beğenmediklerimiz -Fotoğraflı

miley hakkaten bi garip yanii :S hele o salkım saçak poposuna kadar gelen kaynakmıdır çıtçıt mıdır neyse işte onlardan varya onda çok sinir oluyorum..iğrenç duruyo kendi de iğrenç doğal değil hiç.özenti..yaşından da çoooook daha büyük duruyor

ay evet canım aslında Jenifer in kusuru çenesi, öyle çok çirkin filan diyemem, (ne çirkinler varken bu kadın çirkin değil bence) tamam çok güzel değil ama şirin bir yüzü var en azından! Kaç yaşında ama asla kart bir kadın gibi durmuyor...

Dediğin gibi saçları süpeeeer, bir insanın saçları hep mi parlar ya? resmen ışıl ışıl saçları var, sadece bakımla filan olacak iş de değil yani....

evet bende genel havasını begenıyorum,klas bir kadın orası kesin

miley hakkaten bi garip yanii :S hele o salkım saçak poposuna kadar gelen kaynakmıdır çıtçıt mıdır neyse işte onlardan varya onda çok sinir oluyorum..iğrenç duruyo kendi de iğrenç doğal değil hiç.özenti..yaşından da çoooook daha büyük duruyor

miley'nin sonu britney gibi olmaz umarım..40 yasında adamlarla flort edıyor

bu fizik mi güzel ay güldürme beni kadının beli tahta gibi farkında değilsin herhalde üzgünüm ama beli düzgün olmayan bir vücuda düzgün diyemem ben ki başka kusurları da varken:umursamaz:

siz kendi resminizi koyunda düzgün fizik görelim o zaman :)
merak edim bunca insani elestirip yerden yere vuranlarin
fiziklerini, cenelerini...

Miley Cyrus'ın sacını basını herseyiyle 15 yasındayken 30 yasında görünmesini, makyajını, dislek olmadıgı halde dislek gibi dudaklarını sarkıtmasını yani genel bön havasını hiç ama hiç begenmiyorum :KK43:

Bende bu kızı hiç beğenmiyorum hatta çok itici buluyorum :1closedeyes:

miley 18 yasına gelince sapıttı resmn :nazar:
18 yasndan önce öyleydi gerçi . google amcaya bakarsanız görürsünüz

biz ünlü olsak bi başkaları da bizimkini eleştirirdi bi kısmı da beğenirdi felan

bu işler böyle ünlü olmak yanii... sanki sen hiç demiyor msn kendi kendine buraya yazmana da gerek yok içinden geçiriyosndur ya da yanındakine söylüyosundur..kimse kusursuz değil ama maksat eğlence olsn...

ama harbiden çok sinir bozucu itici ünlüler var isterse dünya güzeli olsun farketmez..göz onu güzel göremez...

üstelik sadece biz değil biçok insan eleştiriyor bu ünlüleri ve sonuna kadar da hak ediyorlar yanii..yalan mı

aslında sana cevap bile vermemem gerekir ama neyse.resmimi koymama gerek yok çünkü bilen bilir çevremde fiziğimden dolayı nerdeyse hergün övgü alıyorum.asıl böyle bir fiziği beğenen zavallıların kendi fiziklerini merak ediyorum acaba bundan kötüsü nasıl olabilir diye.:1shok:

biz ünlü olsak bi başkaları da bizimkini eleştirirdi bi kısmı da beğenirdi felan

bu işler böyle ünlü olmak yanii... sanki sen hiç demiyor msn kendi kendine buraya yazmana da gerek yok içinden geçiriyosndur ya da yanındakine söylüyosundur..kimse kusursuz değil ama maksat eğlence olsn...

ama harbiden çok sinir bozucu itici ünlüler var isterse dünya güzeli olsun farketmez..göz onu güzel göremez...

ver elini ortak.kaydirigubbakcemile5arkadaş topiğin başlığını görmemiş sanırım saygı duymuyor görüşlerimize napalım:kahve:

aslında sana cevap bile vermemem gerekir ama neyse.resmimi koymama gerek yok çünkü bilen bilir çevremde fiziğimden dolayı nerdeyse hergün övgü alıyorum.asıl böyle bir fiziği beğenen zavallıların kendi fiziklerini merak ediyorum acaba bundan kötüsü nasıl olabilir diye.:1shok:

yanii dimi ama her yerleri yapılı..

ha olmayan da var eyvallah allah yaratmış ne güzel vermiş derim..

aynı şekilde cnm ben de fiziğimi beğenirim yüzümü de beğenirim ve beğenirler

haa çoook mu güzelim hayır değilim ama güzelim..onlara yapılan bakımlar saçlar şunlar bunlar olsa da daha güzel görünürüm.bi fotoğrafının üzerinde 40 saat oynuyorlar

ayrıca da fondotenler kapatıcılar bakıyosn kaymak gibi maşallah takma kirpikler dolgun gür uzun saçlar..e hanii tüm bunlar yokken neler??

evet doğal haliyle de gayet hoş güzel olanları var ama sınırlı her yerleri estetik botox makyaj hileleri..

ben bi allahın günü fondoten sürmedim onları fondotensiz kapatıcısız düşünemiyorum..

yaşından büyük davrananlar ya da olduğundan küçük olmaya çalışanlar..eleştirilmeye layıklar düşünüyorum daa...

lens postişler makyajlar şunlar bunlar süs püs her şeyler onlarda..bunlara rağmen kadın iğrenç halde geziyo leş gibi ..:sinifsinif:

madem biz de koyalım fotolarımızı sempatiksalakcinni

eminim herkes koyar koymıycak kişi yoktur bence..

ama gerek yok meydan okur gibi :p

:) bana zavalli demek senin haddine degil güzelim.
ondan kötüsünü görmek icin sadece aynaya bakman yeterli sekerim

hergün övgü aliyorsan merak ediyorum bi insan bu kdr mükemmel, bu kdr harikaysa
neden rejime girip 15 kilo vermek ister
ve israrlara ragmen rejim basligina resim eklemez...

muattabim degilsin bundan sonra, önce seviyeli bi sekilde hakaret etmeden tartismayi ögren...

evetcanım haklısın onların yaptırdığı kadar aşamadan geçsek çok daha iyi durumda oluruz ki ben normalde çok sade biriyim belki de bu yüzden çevremdekiler tarafından beğenilirim.günlük hayatta nude makyaj yaparım allık rimel ruj.ama aynanın karşısına bir geçeyim arayacak kusur bulurum sürekli kendime buram niye böyle şuram niye şöyle diye ki herkesin bir kusuru vardır.bizde burda ünlülerin felaketlerini,beğenmediğimiz fotoğraflarını tartışıyoruz..eleştiriye açık olmak lazım bni de çok eleştiren olur saygı duyarım fakat bilip bilmeden görmeden etmeden aşağılamam insanları

:) bana zavalli demek senin haddine degil güzelim.
ondan kötüsünü görmek icin sadece aynaya bakman yeterli sekerim

hergün övgü aliyorsan merak ediyorum bi insan bu kdr mükemmel, bu kdr harikaysa
neden rejime girip 15 kilo vermek ister
ve israrlara ragmen rejim basligina resim eklemez...

muattabim degilsin bundan sonra, önce seviyeli bi sekilde hakaret etmeden tartismayi ögren...

bu sözleri nasıl söyleyebiliyorsun anlamıyorum tartışmayı başlatan sensin.kilo vermiş olmam kesinlikle kendi azmimden kaynaklanıyor bu seni muhattap etmez ki bu bir sene önce olmuş bir şey.ben kendime harika demedim mesajımı düzgün bir şekilde okursan anlarsın

yeldareynaud3.jpg

bu kadının adını bilmiyorum ama böyle erkek gibi bayanlardan hiç haz etmiyorum

Bu kadının orjinal hali değil bu , rol gereği o kılıkta ve ben kendisini çok severim.. Ses tonu yeter..

Haa bir de entellektel olmak cebine para koyup kuaföre ağdacıya gitmek kadar kolay olmuyor lütfen biraz saygı..

X