Ünlü Hataları / Felaketleri / Beğenmediklerimiz -Fotoğraflı

miley ve bıyıklarıı :) ve kim der 17 diye

mileycyrushannahmontanas.jpg

miley ve bıyıklarıı :) ve kim der 17 diye

mileycyrushannahmontanas.jpg

17 miiiiiiiiii ciddimisiniz kızlar bu da taylor momsen gibi yaşından çok daha olgun gösteriyor hey makyaj sen nelere kadirsinisteyeni melek isteyeni cadı yapıyorsun kafamçokkarıştı

Lutfen başlıgı duzgun okuyalım kızlar...

Felakteleri
Hataları
Begenmediklerimiz....

Begenemediklerimizin altını cızıyorum...

Yani soyle ki begenmedıgımız seylerde var burda,o yuzden rahat olun..hepsi "hata" kelimesinin altında toplanmıyor..

çene,burun,gögüs boyutu vs gibi fiziksel özelliklerin kişiye ait hatalar olduğunu,ondan da geçtim birer hata olduklarını bilmiyordum...:1ninca:

aaay sen simdi boole diyince ben kendimi cok kotu hissettim tabiki deil hata :KK43: kusursuz insan yok zaten hem onlardan cok benm bi suru sorunum var kendimde ne die paylastiysam. hem guzellik goreli tabi. yazmasaydim yahu jennifer anistonin cenesini ben yazmistim :KK43:((( bilmiyorumkismile senağlamasenağlama senağlama

Bu baslık altında begenmedıklerımız de var kızlar..hem hangımız melegiz ki..yazılı belirtince begenemdıklerımızı daha az masum olmuyoruz,rahat olun takılın,yolumuza paylasımlarımıza devam edelım kaydirigubbakcemile5

Scarlete bu ton saçı hiç yakıştıramadım tamam sarı hatuna çok yakışıyor ama bu ton değil:S Kaşlarının simsiyah bırakılıp sacının bu denli açık renk olmasındanda hoşlanmadım makyajıda ölü gibi göstermiş sanki:KK43: sizce?

kuzum o acayip email senın mıydı :)) e reddettım ben onu :)ozelden sen ban at maılını ekleyecegım senı :)

kuzum o acayip email senın mıydı :)) e reddettım ben onu :)ozelden sen ban at maılını ekleyecegım senı :)

acayip dedi mailime ya:KK43:( Bi kere o mail benim cumartesi günleri tatil yapmaya olan özlemimi anlatır:KK43:( ok atıyorum canım:)

Yani soyle ki begenmedıgımız seylerde var burda,o yuzden rahat olun..hepsi "hata" kelimesinin altında toplanmıyor..

yaşa sen donutçum..

zaten insanlar kendi sözlerini unuturlar zamanında söyledikleri sonra gelip ahkam kesiyorlarsempatiksalakcinni

X