Ünlü Hataları / Felaketleri / Beğenmediklerimiz -Fotoğraflı

aman geçirmesin doğal kalsın.. birini beğeniyorum bakıyorumm burnu dudağı orası burası.tiksindim artık

ya korkunc gozukmuyor mu? yoksa ben mı onyargılıyım kızlar ????

mendeseva151.jpg

mendeseva163.jpg

mendeseva164.jpg

mendeseva171.jpg

haklısın canım bende hiç beğenmiyorum bu kadını göz makyajını da beğenmedim :2:

ay ıyı bari tek degılmısım :)) ama premıyer ıcın bence olmamıs göz makyajı..daha guzel ve ıtınalı olabılırdı

Ya ben bu topiği yeni keşfettim :)) ne zevkli bir secim olmus ben bir baslayım sevmediklerimi sıralamaya sanırım topik dolup tasar:)))

Bu arada donutcum, evayı hiç begenmiyorum, nasıl olurda dünyanın en seksi en güzel kadınları arasında gösterilir.. yani dişlerini yaptırmış at dişi gibi olmuş..burnu gülüşü makyajı yani herseyiyle cok ama cok itici..bu en seksi anketlerini neye göre yaparlar anlamıyorum:KK43::1ninca:

ya korkunc gozukmuyor mu? yoksa ben mı onyargılıyım kızlar ????

mendeseva151.jpg

mendeseva163.jpg

mendeseva164.jpg

mendeseva171.jpg

kuşummmmmmmmmm dudakların ne durumda yakalamısken sorayım :))))

Canımm:) sor tabi hihi, kimse inmedi diyor ama bence tamamen indi artık dudagı gerince bile hiç dolgu hissetmez oldum:)) zaten kendi dudagım yok degildi o yuzden benim dısımdakiler inmemiş diyor gibi geliyor, foto cekerim en kısa zaanda :)):asigim:

ah evet cek ve koy lutfen :)

tamamen indi diyorsun demek,ay uzuldum sımdı ben

ay içim karardı sımdı :)))

bu kacıncıydı balım senın?iki diye hatırlıorum,hafızam yanıltıor mu benı

ay içim karardı sımdı :)))

bu kacıncıydı balım senın?iki diye hatırlıorum,hafızam yanıltıor mu benı

yok tatlım ilkti benim, yine fena dayanmadı bir ayda inenler olmuş ya :KK43: ama bisey farketiim belki sadece bir his ama dudak pembesinde dolgudan sonra genişleme oldugunu düşünüyorum;>:eek:

genişleme derken ? agzın yanlara dogru buyuklugu gibi mi yanı balım ?

Miley Cyrus'ın sacını basını herseyiyle 15 yasındayken 30 yasında görünmesini, makyajını, dislek olmadıgı halde dislek gibi dudaklarını sarkıtmasını yani genel bön havasını hiç ama hiç begenmiyorum :KK43:

taylor momsen da sadece 17 yaşında olmasına rağmen abartılı makyajlarıyla en az 30 gösteriyor
momsen.jpg

spec-tm-5.jpg
taylor-momsen-16.jpg

ama boyle bır estetık gecırebılse sahane olur :)

ay evet canım aslında Jenifer in kusuru çenesi, öyle çok çirkin filan diyemem, (ne çirkinler varken bu kadın çirkin değil bence) tamam çok güzel değil ama şirin bir yüzü var en azından! Kaç yaşında ama asla kart bir kadın gibi durmuyor...

Dediğin gibi saçları süpeeeer, bir insanın saçları hep mi parlar ya? resmen ışıl ışıl saçları var, sadece bakımla filan olacak iş de değil yani....

X